• johny.h

    Tak jsem v sobotu vyzkoušel tenhle závod, tra? super, ale na značení se má pořadatel hóóódně co učit. Byl to můj zatím nejhůř značený závod. Přijedete na křižovatku a stop. Kde je značení? Aha, asi 30m od křižovatky ve větvích konečně vidím fáborek. Jinde zase v trávě nastříkaná a rozježděná oranžová šipka a to jsem jel asi na 7.míště za skupinkou, která se nám po startu vzdálila.Co ty chudáci, kteří jedou na 50.místě. Bohužel šipky byly stejnou oranžovou barvou nastříkané i místy na stromech a na jedné z nich jsem i odbočil. Asi po 2km peprného kořenového sjezdu (byl opravdu hezký,ale zpátky…), mi už i při tak málo značené trati začlo chybět značení. Tak to šlapu zpět a najednou proti mě další š?astlivec, tak si říkám, že bych jel dobře. Vracíme se tedy společně k oné šipce a hle o kus výš na horizontu na silnici jiná šipka. Start byl taky zajímavý. Sjezd po silnici, kde pořadatel zapoměl odstranit zátaras. Nebo super zavřené závory v lese a kam dál… Jako by nešlo před křižovatky dát ceduli s šipkou jež byly umístěny na startu jako značení trati a jež se používá na většině závodů a fábory bývají jinde taky poměrně často nebo alespoň blíž křižovatce. Doufám, že s takovým značením se už člověk nesetká.

    0 0
    • Meesha  

      Tenhle vikend byl asi na znaceni cernej… Jinak ja to jel loni a v pohode.

      0 0
    • till  

      K tomuhle se pripojuju…Jel sem taky, kratkou trat a cca. 5km po startu sme triclena vedouci skupinka uhli blbe na krizovatce, kde stal poradatel!!! Takze mozna tak 400m sjezd nekam do pryc a pak zpet… Nebo obcerstvovacka, kde lidi co podavaly bidony staly i za krizovatkou, takze sem ji uspesne projel a pak se zase vracel a teprve zahejbal… A taky sem mel pocit, ze po trase bylo SPOUSTA jinejch sipek, ktery nemely se zavodem nic spolecnyho, vedly jinam, ale faborek, kterej by nas ujistil kudy teda opravdu jet byl v nedohlednu:-( Ale jinak musim poradatele pochvalit za peknej zavod, jenom to znaceni…neni jeste 100%-ní…

      0 0
      • Meesha  

        jj, mistama sou sipky z Transbrd, Bikebrd apod.

        0 0
        • SELMIRA  

          Za to, že jsou v lese i transbrďácký, bikebrďácký a jiný šipky přece pořadatelé PHB nemůžou! To měli podle vás vzít ředilo a stromečky jít umejt? :o) Řikal snad někdo na startu, že tra? je značená žlutýma, bílýma nebo červenýma šipkama? Řeklo se oranžový šipky a mlíko. Ne?

          0 0
          • Meesha  

            ja nevim, ja se nehadam! :-) Loni sem zabloudil jedno a to bylo moji vinou resp. tech co jeli predemnou :-)

            0 0
            • SELMIRA  

              Dy? jo. Já se taky nehádám. Akorát nechápu, jak by Tvoje zabloudění mohlo být vinou těch, co jeli před Tebou. Leda bys jel na tandemu. Jinač asi nééé. :o))

              0 0
              • Meesha  

                Sem hakoval a koukal na predni kolo a ne na sipky… Takze taky trochu moje vina :-)

                0 0
          • till  

            Sipky mejt nemuseli, to je jasny… Nechci vypadat jako barvoslepej, ale preci jenom zluta, oranzova, cervena…to sou barvy dost blizko u sebe, takze se muze klidne stat, ze to v tom kalupu nekdo presne nevyhodnoti… Kdyby sipky byly treba modry, tak je to nezpochybnitelny! Nechci se navazet do poradatelu ani jim hanit jejich praci, jen si myslim, ze to mohlo bejt znaceny lip.

            0 0
          • Dew-spec  

            Nevim ale rekl bych, ze oranzovyma sipkama si znacej lesaci mista, kde se ma delat probirka stromu…Takze z to neni moc chytry znaceni zavodu…

            0 0
    • Pijer  

      Já jsem zase na krátký kousek za bufetem přejel tu odbočku doleva do lesa (nějaký šipky tam byly a pak jsem zjistil, že i stržený fáborek) a valil až k hlavní kde jezdily auta – zajížďka tak 5km. Dokonce jsem u té odbočky při sjezdíku trochu přibrzdil a kouknul jestli náhodou, ale pak jsem si říkal, že při takovémhle odbočení by tam dali alespoň šipku na strom když už ne pořadatele. No a ty závory byly taky docela vypečený. Jinak se mi to ale líbilo, bylo to takový na pohodu.

      0 0
    • SELMIRA  

      No já nevim…mně naštvala akorát ta zátarasa na začátku, to bylo hustý, mohl to bejt dobrej hromadnej pád. To se teda nepovedlo. Jinač značení mi přišlo super. Fábory blízko sebe a na trati spousta ukazujících pořadatelů. Takovej jsem měla dojem já. Při prvnim ročníku se mi značení zdálo hrozný, málo pořadatelů a tak. Ale letos jsem spíš měla chu? je pochválit, že se hodně zlepšili. Ve značení i ve všem. Občerstvovačky výborný…loni v cíli byla k jídlu jenom divná klobása, letos už i prvotřídní gulášek :o), dobrá muzika, pořadatelé milí, dobrá tombola…pohoda. A to vše za dosti férové startovné 300 CZK. Já myslim, že se snažej a že jim spíš patří dík. Yo. :o)

      0 0
      • Pijer  

        Já si myslím to samé, ale právě proto, že pořadatelů bylo poměrně dost, tak zrovna na takovéhle odbočce bych je čekal, ale jinak super a ten gulášek mě dostal :-)

        0 0
        • SELMIRA  

          Na ja, to nesmíš jezdit první. Kdyby ses držel pěkně kolektívu…jako já – furt mě někdo předjížděl, taxem prostě jela za nima. :o))

          0 0
    • Honzas  

      letos jsem nejel, pac jsem tu nebyl. ale jel jsem predchozi dva roky, a znaceni bylo slusny. akorat si pamatuju, ze byvaly problemy s vtipalkama, co prevazovali mliko. byla docela sranda, kdyz kamos sjel misto do cile do hospody v halounech;-)

      0 0
      • SELMIRA  

        Chocho, nejel Tvůj kámoš i letos? Nejezdim a navíc mam dnes angínu, tak jsem při tom závodě prožívala pláč, skřípění zubů a žhavení lebky zvané budík…když dojel mě biker a prej když to s nim otočim dolů do Haloun tak mě zve na pívo. :o)) Ale jsem to bohužel neotočila páč mě ta konverzace vlastně povzbudila… Tak kdyžtak mu děkuju. :o))

        0 0
        • Pido  

          Značení mi připadalo tragický,trasa lepší než loni,občerstvovačky super u druhé jsem tam poslal gambáče a pokračoval dál.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.