• khooca

Chystám se na koupi nové HC-XC vidlice do max 8k (ani o flok více). Top z požadavků je pevnost v kroucení – mám 6" kotouč, zvažuju přechod na 7". Zdvih 100 – 110mm. Pružení – pružina, nebo vzduch

Zatím zvažuji: MARZOCCHI Bomber MX Comp MANITOU Black Super ROCK SHOX Pilot SL

Na všechny tyto vidilice jsem četl pozitiva i negativa.

Kterou mi tedy doporučíte s ohledem na moje požadavky? Nebo je snad lepší počkat na posezóní slevy, popř. na modely 06?

0 0
    • khooca  

A ještě jeden požadavek – chci, aby vydržela více než jednu sezónu :)

0 0
    • cabbage  

co tohle?: http://bikestore.cz/…podrobne.asp?…

na RS pilot rovnou zapomen…

0 0
      • khooca  

Vypadá dobře, máš jí? Jak by odpovídala mým požadavkům?

0 0
        • cabbage  

co si o ni neco vyhledat? treba www.sram.com nebo rovnou na mem odkazu z tech vidlic co mas na vyber je nejmasivnejsi(a asi taky nejtezssi- podobne jako ta marzocha)je pruzinova a ma plynule menitelny zdvih- takze ji muzes vozit ve svem rozmezi 100–110mm

0 0
          • khooca  

Není kde hledat. Nezajímě až tak technickém, nebo „propagační“ info. Zajímají mě praktické zkušenosti, proto píšu do fóra :)

0 0
            • khooca  

A navíc – to, že je ze všech nejmasivnější nemusí nutně znamenat, že je v krutu nejpevnější, nebo že vydrží dlouho..

0 0
            • pos3k  

to to bude tezke,kdyz je to novinka pro letosni rok a je n atrhu u nas asi 14 dni :-)

0 0
              • khooca  

Souhlas. Každopádně nemusím mít nutně nejnovější model. Klidně koupím 05, nebo 04 (pokud seženu). Chci hlavně něco, co je ověřené časem a bajkováním.

0 0
        • cabbage  

nemam, ale muzes si ji prohledout v 69company u karlaku- maj ji tam na 2 bikach.....

0 0
          • Jogador  

Tos mi to nemohl říct před tim, než jsem si ji koupil? :) Budu ji mít od příštího víkendu, pak sem hodim recenzi…

0 0
            • cabbage  

sem si nevzpomel, no:) ale zase sem si vzpomel jak sem ji testoval ve stojanu…

0 0
              • Jogador  

To máš recht, tak já si doma sednu na stojen a budu pružit po garáži:)

0 0
                • cabbage  

stojan- to je presny pojmenovani pro HT:o)

0 0
                  • enjoy  

stojan-to je presny vyraz pro tebe u biku:-)

0 0
                    • Jogador  

Hm, u Tveho kola bych si tim taky byl jisty, ale neni to o HT nebo Fullu… Nebo už stojí o kousek dál než před týdnem?:)

0 0
                      • enjoy  

no pred tydnem stal v predsini,ted stoji v druhy predsini:-).a mezitim jsme spolu byli venku:-).

0 0
    • zirecek  

Volil bych Blacka. Rozhodně bych hledal nejnižší cenu, na netu, slevy, ale zbytečně bych nečekal. Klidně Blacka Super 2006, je prý za stejnou cenu jak 05.

0 0
      • khooca  

No… Z Manitua mam trochu strach. Mám teďka Axela (já vím, low-end) a s tím moc spokojený nejsem – co se kroucení týče

0 0
        • khooca  

Na druhou stranu se mi u Blacka líbí plynulá regulace zdvihu

0 0
    • Banjo  

webshop.scottmtb­.cz/?page=main

Marzocchi MX Pro Eta 120 za 7kKc je super.

0 0
      • khooca  

O této jsem také uvažoval. Akorát se mi ten zdvih zdá moc velký…

0 0
        • croscountry  

Tiež som tento rok riešil vidlu. Nakoniec mám Marz, mimo iné aj preto, že všetci kamaráti čo na Marz jazdili tvrdili, že potrebuje minim. údržbu a vydrží neskutočne veľa. Ale aj tie dve doporučenia, čo tu sú RS a Marz sú myslím gut. Vyššieho zdvihu by som sa nebál.

0 0
      • dieegoo  

co je to za obchod? Ceny fajnovy, ale nikde adresa kde sidli, proste nic… zda se me takovej neduveryhodnej :/

0 0
    • marapara  

Na pilota zapomeň, bude se kroutit. Spíš byhcse podíval na RS Toru, novinku 2006. Black je taky v pohodě. Ještě bych zahrnul RS Duka. Vozím jej s U-Turnem a spokojenost. Ale je o něco dražší.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.