• default

    Cauky,

    tak jsem si vcera vyjel z Prahy prez Okor do Kralup a pak jsem to vzal podel Vlatvy zpet. Zacalo trochu prset, coz moji vyjizdku vubec nezkazilo, jelikoz bylo celkem teplo. Mno ale kdyz jsem jel zpatky pres Stromovku, tak me na mokrym asfaltu pri rychlosti cca 30 km/h, celkem prekvapil smyk predniho kola v zatacce a najednou jsem se i s bikem kutalel po zemi. Nestalo se mi skoro nic, az na narazenou kycel z leve strany a odreny loket – v tom ma zase to mokro vyhodu, ze se clovek toliko nesedre… Pockal jsem az to preboli a hura domu… …jenze… …chtel jsem zaradit presmykem nahoru a nic! :-( Kua! Byl to uz jen kousek a jenom dokopce, tak jsem to dojel pomalicku jen na malou pilu. Doma jsem to rozebral a zjistil neprijemnou vec. Dolni packa ma ulomenou zapadku, ktera posouva cely ten meandr a taha za lanko! Tak ted nevim co s tim. Vypada to asi na novou packu, takze cca 1500,–… :- Nebo este me napadlo, jestli nekde nekdo neprodava jenom ty streva do tech pacek, ale o tom silne pochybuji neni-liz pravda.. ;-)

    0 0
    • biker007  

      tezko, tezko.. ja po padu zlomil tu osu u XT pacek a nakonec sem byl rad ze sem sehnal LX samostane.. i kdyz ted mi tu lezi ty streva z XT.. ale na saltr.. mozna by to mohlo pasovat, ne? rad se toho zbavim..

      0 0
    • RomanH  

      Zkus si obeji servisy a domluvit se. Jinak Ti opravdu nezbude, nez koupit od nekoho stare razeni nebo pres e-shopy nove. Jeste ze zase ty packy zacali delat a nebudeme zavisli jen na skladovych zasobach starych dilu :O)

      0 0
      • default  

        Rozumim, zkusim se pozeptat… ;-)

        0 0
        • ravo  

          Kdybys nepochodil v normálních servisech, tak se obra? na Shimano servisní centra, tam ti prodají nebo seženou teoreticky všechno z vnitřností, je to dost drahé, ale pořád levnější než nový komplet…

          0 0
          • default  

            Jen takovy dotaz. Nedari se mi to dohledat na netu… …kdo je v Praze oficialni zastupce Shimana? Diky… :-)

            0 0
          • Pytlik  

            Jja jsem takhle hledal streva do xt pacek. V cyklopragu mi rekli, ze mi to sezenou nejrychleji do tri mesicu. Cena byla o neco nizsi, nez kolik by vychazela jedna packa cela. Akorat jsem nikde nemohl sehnat xt packy zvlast levou a pravou. Nakonec jsem koupil pravou lx a vzal z ni streva.

            0 0
            • default  

              Tak tak… uz mam v Trinnity objednanou LX packu, dnes by to melo prijit. Vymena strev probehla v pohode?

              0 0
              • biker007  

                ale LX streva asi do XT skeletu ulpne pasovat nebudou. na spodku (tam kde spodni packa vyleza ze skeletu) ma XT takovy tesneni a to brani pohybu mechanizmu z LX. aspon ja sem to zkousel a neslo to.. nakonec ale skelet LX a XT je az na tuhle drobnost stejnej, takze neni vlastne duvod menit.. co ale doporucuju vymenit je ten dil s ukazatelem prevodu.ten LX na hrubem asfaltu vrci (od 1.km..). Ten XT byl „ticho“ i po 13000km.. ty dva dily sou 100% stejny a navic je na nem logo XT:)).

                0 0
    • enjoy  

      koukam ze timhle zacina byt stromovka znama:-).bych se tam urcite vykacel taky.po tom co sem na vlastni oci videl lempla jak malo staci…

      0 0
      • default  

        JJ, ja jsem to pri takovyhle rychlosti polozil po sakra dlouhy dobe. Asi znas ten pocit, kdyz si zacinas rikat: „Me to ale jde…“ A pak trochu zaprsi a na asfaltu to uklouzne a najednou BUM! ;-)

        0 0
        • enjoy  

          takovej asfalt pri mokru jako je ve stromovce jsem snad jeste nikde za deste nepotkal. to mel lempl jeste tiogy 2.3".jsem si myslel ze je uplne neschopnej,kdyz to takhle polozi,ale po tom co jel dalsi cca 4 metry po zadku,mi doslo ze to nebude tak uplne jeho vina:-)

          0 0
          • default  

            Je to tak, podle me je tam nejakej lysejnik nebo mech, kterej se nacuca vodou a je z toho klouzacka! Btw – 1.95" a taky Tiogy… ;-)

            0 0
            • McBlacky  

              no ani na ten Petřín to minulej tejden nebylo bez problémů :-) a že ty jsi určitě ve stromovce jel mimo cyklostezku, na těch to klouže víc, než na těch kde se přece jen víc jezdí… možná to dělá mech, možná pyl, ale hnusný to je.

              0 0
              • default  

                No to neee… ;-) Ale zase na druhou stranu to byla moje blbost, zajet do toho koryta! :-))) V ty stromovce jsem pravda mimo cyklostezku vyjel, neb jsem byl nucen odbocit…

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.