• davidak

    Tak povězte, kdopak jsete si včera v MF Dnes všimli, na jakym biku jezdí G. W. Bush? Poradim, bylo to v hlavní části na poslední straně… To jsem teda zvědavej..:)

    0 0
    • BH  

      zaregistrobval jsem ten clanek, nejpreve jsem dlouho dumal nad obrazkem. zda je to on, nebot tam vypadal velmi mladistve.On ten clanek nebyl ani tak o Busch vs. kolo, ale o tom jakou hudbu ze sveho MP3 prehravace, ktery dostal darem , posloucha. jestli se nemylim, tak sedlal kolo TREK, ne?No , ze Busch jezdi na klo to bych jeste bral, ale netusil jsem , ze i izraelsky premier. Myslim si, ze neni dobre aby politici spolu jezdili na kole, znam to , kdyz si clovek "praskne"tedy se vycerpa na kole tak je vice podrazdeny a nechylny ke konfliktum, ne?

      0 0
      • davidak  

        Tak to asi jezdí dost často:) Jo, byl to černej trek se SIDem. Pěknej.

        0 0
      • Radek Broz  

        … a to jeste netusite, ze bikuje i nas Zeman;-)

        0 0
        • BH  

          no nevim jestlui se toda nazvat bikovanim, ale je fakt, ze svuj pobyt na Vysocine si zpestruje vylety na kole.ale je spise v kategorii tech , co se na kole „kochaji“.Kdyz jsme u tohoto tematu, politikove a kolo, mam pocit ze mezi nasimi politiky neni zadny skutecne zatvrzely biker,pokud vubec na kole jezdi (tusim Benes) tak jen pred volbama , aby byli blize prostemu lidu,a le jinak hraji tenis, golf, lyzuji, ale kolo na krev ne. Pak se clovek nesmi divit,ze legislativa je spise proti cyklistum. Jo to myslivci ti maji v obou komorach silne loby,viz zakon o myslivosti,ktery udelal z myslivcu neomezene pany nasich luhu a haju, zatim z cyklistu se stava pomalu volne lovna zver, jak na cestach tak i v lesich.

          0 0
          • náčelník  

            Poslankyně EP Zuzana Roithová jezdí na vysokém kole. To hned tak někdo neumí.

            0 0
          • Pá-dlista1  

            Myslivci… treba v lokalite Freeride Shibak skoky.unas.cz/01­.htm to dost svazany tim, ze je to honitba a krome plochy se omezeni vztahuje i na dobu, kdy se tam smi jezdit. Takze kdyz jdes na houby, na prochazku nebo na projizdku stejnou lokalitou muzes si kdy se ti zamane (nebo mi neni znamo zadne omezeni), ale kdyz si jdes zajezdit legalne na lavky, tak musis jen od 8 do 20hod. :)

            0 0
        • tradic  

          Milose jsem parkrat potkal ma Authora, jezdi celkem normalne. A v zime jezdi(nebo beha?) na bezkach.

          0 0
    • Turbo  

      Bush je totální máčko! Se nedivím, že se na tom kole vysekal, protože ty XTčkový duály co na tom Fuelu vozí byly nad jeho chápání!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.