• Volf

    Ahoj potřebuji poradit, jaký kra?asy pro moji drahou polovičku. Problém je, že potřebuje s laclem, protože ji guma v pase na dlouhým švihu vadí. Volf

    0 0
    • onegear  

      Ahoj, ja ti moc neporadim, zkusenosti s hocicimi kratasy nemam, ale pro sebe nakupuji v Tabore u kalase (objednam po internetu nebo telefonem, dodani dobirkou) kvalita mi vyhovuje a holcici kolekci vcetne kratasu s laclem maji take.

      0 0
    • Monka  

      Mam od Axonu resp.Biemme (ALVEAR), jsou super, ale bez laclu – jedine zkusit variantu body.. viz. http://www.axonsport.cz/bdamske.htm

      0 0
    • Lucka  

      Jedny damsky kratasy mam od Adidasu, jsou s tim jednopruhovym laclem, jak se rozdvojuje az na ramena. Je to docela zajimavy a nikde neprekazi…jinak jestli je chces kupovat sam, tak to je malinko slozity, neb ruzni vyrobci maji i ruznou vlozku a ne kazda sedi dobre. Kalas je myslim dela taky, ale to prubnu az tak za mesic.

      0 0
    • Luka  

      Zdravicko, zkuste G-sport, jsou levni a kvalitka dobra. Sama mam damsky kratasy od Move&Ride (Nemci), jsem 100% spokojena, je tam menshi vlozka a ta mi vyhovuje mnohem vic nez klasicka damska co se vyskytuje na nashem trhu. Ale na jaro jdu do 3/4 od G-sportu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.