• Handa

    Jaké máte zkušenosti s těmito kra?asy?

    0 0
    • MARIN  

      Zkusenosti jen ty dobry. Zatim je hodnotim jako nejlepsi kratasy ktery jsem mel. Prijemny material, perfektni vlozka, Lacl neni nikde citit, predni cast je vic vykrojena takze neni problem pri moce.i. Myslel jsem ze ten reflexni potisk se rychle opere ale po roce s nim zatim nic neni. Kdyz jsem je vzal poprve na sebe a nebo kdyz mam predesly den jine starsi kratasy jeste bez tvarovane a stupnovane vlozky, pripada mi jak kdyz jedu na podhustenem zadnim kole. Proste nadchli me za tu cenu tak, ze budu objednavat dasli :)

      0 0
    • Daf  

      Jsou dobry. Pouzivam je od lonska. Muzu potvrdit vse co napsal MARIN.

      0 0
      • Uža  

        Loni ve VELU psali v testu, že ty sí?ovaný kšandy jsou moc hrubý a střih v kolem břicha taky nic moc. Můžete se k tomu, prosím, vyjádřit? Díky.

        0 0
        • Daf  

          Ty ksandy se mozna zdaji hrubsi, ale za jizdy to vubec nevnimas. Co se tyce strihu kolem bricha je to vic vykrojeny mohlo by to byt mozna vykrojeny min. Ty kratasy sedej dobre a o tech udajnych nedostatcich za jizdy ani nevis. Za ty penize jsou ty kratasy dobre a s vybornou vlozkou.

          0 0
        • MARIN  

          Pridam se taky – ty lacly vubec necitim a to ani v lete kdy jezdim bez Moiry. Jine lacly mi dokazali rozedrit bradavky tyhle mi to nedelaji. Vykrojeni na brise jak uz je psano vyse je vetsi nez u jinych ale neni to na skodu naopak se lepe odlehcuje :). Napada me teda ze naskodu to vykrojeni muze byt u lidi kteri maji „pivni mozol“ ten se asi muze hrnout ven nad tim vykrojenim :). Ten test ve Velu vysel akorat kdyz uz jsem je mel asi 2tydny a tu kritiku jesem vubec nepochopil-vypada to jak kdyz meli jiny model

          0 0
    • Darius  

      Muztete jeste napsat jakou mate velikost a kolik merite, pripadne kde jste nakoupili… nejlepe v Praze

      0 0
      • MARIN  

        Ja je kupoval pres ten jejich i-shop. Po tel.domluve a ubezpeceni ze neni problem s vymenou pokud nebude sedet velikost.Platil jsem predem prevodem z uctu takze to bylo bez postovneho. 176cm,68–75kg = vel.XL

        0 0
        • pos3k  

          Ja teda stare kalase mel xl (178cm,75kg) a byli mi velke (nejak se vytahali bo co) a tak jsem sel do velikosti L.Doted nechapu jak jsem mohl vzit ty xl,pac ty l jsou na me akurat.Zdar bajk.

          0 0
    • michal  

      na podzim sem je nikde nemohl sehnat ani u výrobce,poptávka převýšila nabídku

      0 0
    • zwwak  

      Nevím, co je za materiál na těch Top 3, ale mám Kalaše Budvar, lacl je ze stejnýho materiálu jako spodek ( černý ) a je to hrozně nepříjemný materiál. Nejezdím v nich a až budu při penězích vyměním je za jiný. Půjdou brzy do koše.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.