• Volf

    Takž, protože jsem se moc nedozvěděl o dáských kra?asech s laclem došli jsme k závěru, že moje drahá pújde do verze bez laclu a líbí se jí od Sensoru. Holky máte je některá a co na ně říkáte, nebo co jste o nich slyšely. Jo a kluci se můžou s názorem na Sensor taky přidat i já potřebuju nový hadříky.

    0 0
    • MARIN  

      Kdysi jsem nekde videl kratysy od Sensoru libilo se mi jejich provedeni ale ted kyz bych je chtel koupit neni kde a i-shop provozovany Ultrasportem se neozyva na prosbu o aktualizaci nebo aspon pridani cyklokratasu a vubec celeho sortimentu, ktery neni kde si prohlednout

      0 0
      • TinkTink  

        Jo…tak to sme na tom stejne…ja psal do sensoru ze bych o ty kratasy mel zajem taky…atd…a zatim prd…

        0 0
        • PietroUL  

          Je to trochu mimo téma, ale v Sensoru jsem si na podzim objednal bundu. Když mi za 2 tejdny nepřišla, zjiš?oval jsem u stánku na SportLifu co se děje a dozvěděl se, že se v mojí velikosti už nevyrábí. Volal jsem pak tomu, u koho jsem jí objednával a ten mi ještě tvrdil, že do tejdne jí budu mít, jak je zavalenej a tak. Když jsem mu řek o rozhovoru na výstavě, odpověděl jen: „no když to kluci řikali, tak to tak asi bude“. Za chvíli mi volal zpátky: „měl jste pravdu, už se nevyrábí“ :(

          0 0
          • MARIN  

            :(

            0 0
            • TinkTink  

              Kliiid…ja mel taky pro polovicku objednany triko a ponozky a doslo jenom triko…ponozky shanim porad a porad marne…(chtel jsem rusisssssssky :o))))) )

              0 0
    • Bodo  

      Ja sem kupoval kratasy od Sensoru v Beroune u Sirera. Volny tusim, ze typ CARGo kapsace (barva sedo cerna), ci jak jim rikaj na ultrasportu.

      http://www.ultrasport.cz/shop/index.php?…

      mam je uz druhym rokem a objektiven to neni az tak slavny. Vlozka je dost tenka (oproti coolmaxovy v elastakach od Gonsa je to nic), vnitrni elastaky nesedej dost presne, vnejsi nohavice se obcas trosku zasponujou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.