• Honza z H

    Tak mi dochází zásoby vosků na běžky. Nemáte tip na e-shop, kde se dá koupit kus parafinu a nějaký stoupací fialový a modrý co nejlevněji?

    0 0
    • Bobo  

      Co chceš ušetřit na těch 50,– za obyč Skivo? Přidej si k tomu poštovný a zjistíš, že nejlepší je dojít si pro vosky do nejbližšího kameňáku. Leda bys chtěl bednu Swixů, ale to podle nadpisu asi ne.

      0 0
      • Honza z H  

        No právě, chtěl jsem si pořídit ještě nějaký bronzový kartáč, smývač a pár swixů a nějaký univerzální klistr, možná i korek a nylon a byl jsem hned dost přes litr. A nejsem na to sám a zásoby na dně, takže za dobrý peníz bych vzal i větší balení. Akorát moc E-shopů jsem neobjevil a cenově tak, že asi dojdu pro to SKIVO, a? tam mám v sobotu co napatlat :-((

        0 0
        • JJ  

          Ja sem po neustalym laborovany s tim co namazat skoncil u univerzalni sady Skivo, jeden modry pod nulou a jeden cerveny nad nulou. Pak neni co zkazit a bezkovani me bavi vic:)

          0 0
          • kolombo  

            Pokud je taková zima jako teď, tak to jezdí na všechno, takže klidně dojíždím klasiku Skivo modrý a fialový. Řekl bych, že rozdíly se nejvíce projeví v klistrech a při teplotě kolem 0 stupňů. Já ovšem mám vosků Skivo plnou krabici a nemusím je už kupovat, nové mám výhradně Swix :-)

            0 0
        • Vrci  

          Vosky jsem kupoval v abcsport.cz. Další jsou nyč a barts sport. Ve sprintcz.cz by mohly mít něco v akci taky, možná bartssport. Bral jsem sadu vosků a klistrů, ale tu už v nabídce nemaj byly to komplet VR a tři KR 20, 40, 50 (30, 60, 70 jsem měl). Nylon kartáč nebudeš potřebovat, vem buď kombi (bronz plus nylon) nebo samotnej bronz. Smývač stačí 800 ml Skivo (používá se jen na stoupací vosky a klistry). Korek vem radši umělej – dělá se s nim snáž (přírodní jsem ztratil a jinej než synte?ák na Kvildě neměli – jsem rád). Parafiny: buď vem nějaký univerzály swix, skivo nebo LF 180 g. Určitě kup plexi škrabku – klistrových jsem už pár zlomil – Madshus stojí 38 Kč ne jako swix 111,–. Pak oběhni všechny bazary v okolí a sežeň nenapařovací žehličku za 100 Kč se dá sehnad. Když teď pošleš email, že bys tohle všechno chtěl, tak ti zejtra možná udělaj cenu (konec zimy se je za dveřma) a ve čtvrtek, v pátek to máš doma.

          PS. až budeš posílat mail tak tam dej několik viditelných kopií pro jiný shopy a? se snaží :-))

          0 0
    • vlk  

      já mám ještě teda zásoby swixů.Ale nejvíce používaný, ten stříbrný taky dochází.Dnes už jsou bohužel ceny trochu někde jinde než dříve.

      0 0
    • Pytlik  

      Vosky kupuju v hypermarketech. Sice tam neni moc vyber, ale vzdycky aspon neco maji a tak si svoji sadu nejak udrzuju (vetsinou staci cca 5 druhu tvrdych a 1–2 klistry). Kupuju pravidelne, kdyz nejakej levnej vidim, takze nikdy nejsem na nule jako ted ty. Proto to asi pro tebe neni nejlepsi varianta. Mivaji ale na jare docela slevy na swixy (mozna uz by mohlo neco byt) a i normalne jsou tak o 10kc levnejsi nez ve specializovanych obchodech.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.