• Maka123

    Jezdím na silničce tři roky přes třicet pět tisíc kilometrů a tak jednou do roka se mi stane, že přijdu ke kolu a je prázdné. Teď se sám od sebe vytrhl ventilek z duše, minule zase díra od díry pro nipl v ráfku, když se prodřela páska (originál Bontrager dvě vrstvy). Nikdy se mi to nestalo při jízdě, vždy když kolo je ve stojanu. Asi znovu na jaře zkusím bezduše :))

    0 0
    • Cavendish  

      Tak hlavně že to víme :)

      0 0
    • nooski  

      Sám od sebe se ventilek neutrhl. Jinak gratuluji k tak málo defektům. Já měl při největším ročním nájezdu 12 000 km 16 defektů.

      0 0
      • Maka123  

        Defekty nepočítám, spíš mi jde o to proč se to nestane nikdy za jízdy(naštěstí) , ale jenom když je kolo v klidu.

        0 0
        • Esi  

          Když jsem kdysi dávno jezdil na silničce tak jsem o nějaký kamínek proseknul zadní plášť v 70km/h a věř tomu že když najdeš ráno prázdné kolo ve stojanu tak je to ta příjemnější varianta. :-)

          1 0
    • mrazik01  

      Paráda, zlepšilo mi to den, díky :-)

      0 0
    • ScottAspect  

      To mi připomíná moje explozivní duše. Při jízdě nic a pak třeba v noci najednou detonace a duše na dva kusy. Párkrát ještě kolo spadlo, o sklouzlo po tom vypuštěném kole. V duši se dokázala udělat několik cm dlouhá trhlina. Bylo to ráfkem.

      Nic méně mám takový trochu bastlící poznatek. Nebavilo mě lepit duše, tak jsem do nich začal dávat mlíko na opravu defektů. Pak mě napadlo, udělat takovou prevenci. Do každé duše jsem napral jedno balení – 75 ml mlíka od Zéfalu. No a funguje to parádně :D Těch pár gramů mě netrápí.

      p.s. u jedné jsem pak nedofukoval, což způsobilo, že dost mlíka zůstalo ve ventilku. Ve výsledku se jen dost obtížně dofukuje, ale provozu to nebrání ;-)

      1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.