Pokud chceš zůstat věrný značce a koukáš po katalogových cenách a oficiálních distributorech koukal bych po http://www.cannondalebikes.cz/…bit-carbon-3
Habit se mi vzhledově líbí více než scalpel, také splňuje více požadavků které jsem zadal. Zůstat či nezůstav věrný cannonu…na rám a zastoupení/komunikace prodejce jsem slyšel chválu, jen mě poslední dobou trošku děsí problémy s leftynou, co tu o nich lidi píší. Nemám zkušenosti s dvounohýma vidlema, třeba chodí tak krásně jako lefty a tam ty problémy jsou nějaké taky, ale dají se snáze řešit…Já mám teď zdvih 90mm na lefty a musím říct, že chodí krásně, jen má po závodě trošku drsnější chod, což si vysvětluju tím, že ve sjezdech dostávala hodně zabrat. Poté, co nějakou dobu zase jede po jednodušším terénu se ten drsnější chod vytratí. Mám možnost habita otestovat, jen ta lefty mě straší.
Habit není špatnej, už jsem na něm jezdil a pro váhu 80 vejš už bude moc houpavej z kopce mužeš jet žehličku, ale ve výjezdech je to docela nepříjemný…pokud chceš to xc volil bych spíš toho scalpika. Každopádně pokud máš zájem o nějaké dražší kolo, cannondale má možnost zapůjčit testovací…
Pokud si měl Cannona budeš z ostatních kol nešťastnej, možná ne, ale nejspíš jo. Pokud chceš zdvihy 120–130, tak určitě né 29" bude to neobratný a ty zdvihy nevyužiješ, Ale 27,5" s 120 mm zdvihu bude proti té F29 neskutečně líná. Zvaž to a projeď si to, bude to opravdu šok. Pokud chceš celopéro a přesto si zachovat svižnost a rychlost, tak zdvih max. 100 mm. Zkus si projet novýho Scalpela, lehoučký kolo, se zavřenejma tlumičema super raketa a s otevřenejma je to k neuvěření, doslova jekyl a hyde. A za 100 kolíků v celokarbonu no-problem.
Jenom testovacky a Scalpel starsi model, ne SI. Scalpel byl takovy tupy ve sjezdu, ale ve stoupani skoro jako HT. EX vyrazne lip pruzil, ale uz se na tom sedi trochu jinak a ani po zamceni to neni takova raketa. Stejne ale jede relativne dobre, i zavodit by na tom slo.
nejel jsem Treka, ale jen nejakyho karbonovyho scalpela a pruzeni mi prislo trochu staromodni… houpalo to az hruza, ikdyz mi prislo, ze to docela jede… ale to spis prisuzuju tomu, ze jsem aktualne zvykly na fully 130mm a vic…
Kazdoapdne sjem si rikal, ze na XC fullu bych si za ty prachy asi predstavoval lepsi system…
Habita jsem bohuzel nejel, ale myslim, ze je na trhu spoustu lepsich kol…
Lefty mi vzdy prisla specificka chodem, ne spatna, jen takova specificka… K servisu-kdo chce mit opicku, msui mit i na banany:)
Jo měl jsem obě. Scalpela jak staršího, tak novýho Si, oba v karbonu a Treka EX myslím 2014 v hliníku. Starej Scalpel je takovej víc XC, novej Si je víc do trailova. EX díky DRCV tlumiči zobalo krásně terén, hlavně teda super jistota při nějakém nepovedeném dopadu. EX mělo vepředu Foxe, Foxím vidlím jsem nikdy nepřišel na chuť, takže po mě nechtěj hodnocení bylo by strašný. Jinak celkovej dojem z kola dobrej, točí to moc pěkně, dá se to 100% zamknout jako novej Scalpel Si, takže to jede, ale přesto tam chybí ten pocit jako u Scalpela, že se to dopředu žene samo. Scalpel Si má mnohem víc posed do XC, kdežto Fuel EX je ryzí trail. Troufnu si říct, že rozdíl ve prospěch EX poznáš až v terénu alá Rychleby, všade jinde bude rychlejší Scalpel Si.
naopak praxe mluví za to, že na nižší zdvihy (do ca120/140 podle geo) je 29" lepší z hlediska jezdivosti a prostupnosti terénem, možná se budeš trošku více prát v nějakých úzkých vracečkách ale při výjezdech, přejezdech na traily, rychlých úsecích a kořeno/šutrech bude 29" mnohem lepší.
edit blbe zarazeno ..
Tak mám domluven testovací Habit a uvidí se, jak se s kolem sžiju, bude zajímavé prohazovat f29 s habitem…Abych to ještě upřesnil, nemám závodní ambice, jen bych od kola požadoval, aby se na něm dalo jet i trochu svižněji když bude potřeba a celé se to netopilo a nehoupalo, případně se energie od pohonu extrémně ztrácela v pružení. U scalpela se trochu bojím zdvihů v terénu a na trailech. Jel jsem trail na f29 (90mm) a při bunnyhopech přes překážky a teréních nerovnostech ve větší rychlosti šla vidle už na hranu. Jinak jsem ostatní typy kol nejel a když jsem chtěl zkusit otestovat něco od lapierru nebo ghostu, tak už je prej pozdě a nejsou kola. Tuším, že je i více adeptů, které splňují požadavky, nebo je do 100k opravdu nejvýhodnější cannondale?
Ahoj. Měl jsem půjčen základní AL model za nějakých 98k. Asi byl špatně seřízen nebo byl již hodně ,,testován,, , leftyna se pořád odemykala, ale aspoň nějaké dojmy jsem za ten víkend nasbíral.
V pátek jsem jen tak popojížděl a mlíkoval trasu Valašského MTB krále, posed ve srovnání s F29 úplně jiná liga..hodně napohodu, šlapání taky jiné, ale to souvisí s geo. I se mi zdálo, že to kolo celkem jede =)
V sobotu jsem si na tom střihnul závod jako uzavírač start. pole. Skoro jsem pošel =D Bylo to cca 40km s pěkným převýšením a teplotami okolo 30st.C. Do kopce kolo stoupalo, vyjel jsem vše, ale nedá se říct, že by letělo. Po rovince jelo, ale pohupovalo. Z kopce nádhera, jen žehlilo. Po závodě jsem padnul vyčerpáním..)
Tak nějak jsem nejspíše došel k závěru, že kolo jet umí, ale vynaložíš 2× větší úsilí než na XC raketě, 27,5 kola na setrvačnosti moc nepřidávají a pohupovaní odpružení tam bude vždy.
V neděli jsem kolo vzal na traily a jezdil celé odpoledne. Tady Habita musím vyzdvihnout, tam kde jsem se s XC kolem pral a nedoskakoval/nemohl šlapat, tam byl Habit ve svém živlu. Utáhlé klopky naráz nebyly problém, skoky, bordel, zhupy a další nerovnosti jsem buď přeskočil nebo ani nezaregistroval. Pocitově mnohonásobně rychlejší, hbitější, obratnější, zábavnější…
Závěrem:
Je to trailové kolo, na kterém by se dala ,,na pohodu,, objet delší trasa. V xcm už je to sebemrskačství. Jeho potenciál vidím v dělání hovadin někde v lese, bparku, trailech. Dojedeš pod kopec a směješ se od ucha k uchu =)
Když teď zvažuju, jestli jít do kola co je univerzální, tak jsem mírně přikloněn k negativní odpovědi…Čím dál více se přikláním k názoru, že pokud chci rychle jet, stoupat, honit sekundy a jet nějaký ten závod, tak bych ho jel jedině na xc 29 HT/případně xc 29 FS. Na učení se nějakých trialových prvků, ježdění po lesních pěšinách, skákání, návšťevu trailových center a pohodové výlety mimo cyklostezku bych šel jednoznačně do FS trailového kola se zdvihy 120–140mm a jednoznačně s velikostí kol 27,5. Teď jen vybrat ,,to ideální trailové kolo na 27,5 kolech =)
Mas na mysli scalpel si? Ja tam vidim bud al za 85k a pak carbon az za nakych 112k. Ty jsi na tom jezdil? Jel jsi na tom i nejaky stredni teren/traily a co presne si mam prosim predstavit pod slovnim oznacenim ,,jekyl a hyde,,? .)
Jo mám na mysli Scalpel Si. Jezdil jsem ho celej den, na trailech v Rakousku. Zkrátka jekyl a hyde, to je snad jasný, to kolo má dvě tváře. V zamčeným módu to je závodní raketa naprosto srovnatelná s Epicem a v plně otevřeným je to citlivý a hravý, což absolutě nekoresponduje s tím, že i v otevřeným módu při jízdě po asfaltu jsem držel tempo se silničářem (kolem 32 km/h) bez toho, aby se to houpalo, respektive houpat to začalo až když jsem ve městě vjel na kočičí hlavy. A co se týče ceny, upravit cenu ze 112 na 100, to neuděl jen prodejce co nechce prodat. Kdyžtak mi napiš do zpráv.
Pravda měl jsem k dispozici k projetí trošku vyšší model.
Myslím že jako první kriterium bych Ti dal kinetiku stavby. Jaký si představuješ její chování. Cítím že dlouholetej XCčkař potřebuje určitej typ chování zadní stavby aby se extrémně nevzdálil svýmu zažitýmu stylu ježdění a při tom získal něco navíc – v jízdě směrem dolů a v rozbitým terénu. Nechci Ti tady podbízet moji zkušenost s jednou značkou, ale šel jsem na to tehdy právě tudy-jak se chová stavba a podle toho si vybral
Pro mne to byli např. DW link, VPP a rúzný odnože. Nejsem v tom silně kovanej, ale je tu hafo více znalejch přispěvatelů a dost se tu o tom už i napsalo.
Pokud byl tedy tento koment mířen na mě, tak si rád poslechnu tvoje zkušenosti s onou ,,jednou značkou,,. Budu rád za každou zkušenost o kterou se podělíš. Četl jsem článek o typech staveb a v tom článku hodně vychvalovali DW link. Já bych očekával minimální houpání v záběru a žehličku z kopce dolů. Habit má nějak o čep méně a jeho funkci zastupuje zploštělá část zadní stavby, nevím teda, k jakému typu kinetiky stavby se to řadí a dle toho dohledat budoucí chování kola. Ohledně mojí historie s koly, začínal jsem v 15ti na DH-HT, pak dlouho pauza od kola (motorky, jak cross, tak cestovní) a pak bylo na čase taky zapojit tělo a ne se jen vozit a za chvilku to bude rok od doby, co jsem začal jezdit f29. Nemyslím si tedy, že mám určitý zažitý styl, ale spíše představu, jak bych chtěl, aby se kolo chovalo.
Asi se také řadím mezi bajkery co mají rádi svižnou jízdu do kopce a po rovině. S kopce se to snažím užívat a tím pádem se nebráním ani težšímu terénu. Ale proč hlavně reaguju, protože je tu řeč od DW linku. Moje představy a mnohem víc už dva roky plní Ibis Ripley. 29" která se chová jako 26" v obratnosti, ale současně tam kde je potřeba jede.