• jIrI___

    Nadešel čas začít vybírat batoh za morálně dosluhují Karrimor ReFuel 2+0,5 (viz fotka u příspěvku).

    Použití je na silniční/gravelové vyjížďky, kdy toho sebou nepotřebuju moc tahat. Tzn. naložený bude jen 2 l vak s vodou, telefon, peněženka, dvě tyčinky. Případně místo vaku bude mikina. Takže objemově opravdu nepotřebuju nic velkého (na to mám Syncro 10 a další větší batohy), při téhle velikosti nepotřebuju třeba ani bederní popruh. Ideálně bych si představoval stejně úzký profil jako má ten Karrimor.

    Po dobré zkušenosti s batohy Osprey jsem se díval u tohoto výrobce, konkr. na model Katari 3 a tam se mi nelíbí řešení kapsy – je příliš malá, mám obavy že by se tam nevešla ani ta peněženka (u toho současného Karrimoru je kapsa sice plytká, ale za to takřka přes celou čelní stranu a vejde se tam překvapivě hodně věcí), naopak ani u dalších batohů vůbec nevyužívám vnější síťované kapsy.

    Napadá vás nějaký batůžek, který by splňoval výše zmíněné? Cenově bych se chtěl pohybovat maximálně kolem 1000 Kč (2000 Kč strop kdyby to bylo jo něco super).

    P.S.: V historii jsem hledal, ale všechna vlákna jsou staré několik let a samozřejmě na nové příspěvky už nikdo nereaguje…

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.