• DJRabbitcz

    Zdarec bikeři, vybírám baťoh a vybral jsem Batoh Evoc Freeride Enduro.

    https://www.koloshop.cz/…h-cerny.html

    Máte s ním někdo skušenosti? Objem 16L je myslím pro mě ideál. Momentálně používám 12L a chtělo by to občas trochu větší.

    A když už za takový prachy tak s páteřákem.

    0 0
    • Sistematicx  

      Mame doma dva modely.

      Tento ve zlute a pak fr trail.

      Enduro lip sedi na zadech, tim ze je mensi. Pozice kapes vice mene stejna.

      Co je blby, v zakladu neni plastenka ani vak na vodu. Za ty prachy aspon ta plastenka mohla bejt.

      A prostor pro vak na vodu neni oddeleny od zbytku veci, nema samostatnou komoru na zip jako u modelu fr trail.

      Enduro ma jen takovej vak latkovej v hlavni komore. Tento vak je chycenej jen v horni casti, je to takova fuska jakoby. Kdyz tam das nejaky nahradni obleceni tak ten vak s vodou musi byt uprostred. Jak se ti vak posune ke kraji tak to rozhazuje teziste batohu a ruzne poletuje a blbe sedi na zadech.

      Nicmene i pres tuto drobnost jako alternativa k velkymu fr trail kterej ma 20 litru je to pohode batoh. Tech 16 litru prostoru je dostacujici na celej den s tim ze chranice pripnes na pasky ze spodu a interalu tam taky zapnes. Nemam zasadni duvod proc nedoporucit. Evoc porad dela pekny batohy.

      Na zacatku roku sem ho sehnal na chain reaction za 100€ i s dopravou. Ted lituju ze jsem nevzal i pro sebe. Ted jsou ta 130€ + doprava.

      0 0
    • Auditor  

      Možná zkus některý z témat co už tu byla… Třeba o Evocu je dost ve vlákně o enduro batohu…

      0 0
    • Lok  

      Já teď taky vybíral batoh s páteřákem s 10+ litrů a skončil u 20l camelbak kudu… Jednak sem si řekl že to že je věčí nevadí páč stáhnout ho můžu a aspoň to tam nebudu muset cpat a důvod proč sem bral camelbak a ne evok byl ten že hydra vak můžeš dát do oddělené kapsy a Víc se mi líbilo celkové uspořádání kapes…

      A jsem s ním zatím spokojený… Pohodlný (jak jen může takový batoh být…) a hlavně super sedí I na mojich křivích zádech a nelítá při sjezdu

      0 0
      • Polo21  

        Ja som mal Camelbak Kudu Protector 20 a vymenil som ho za Evoc FR Trail Blackline 20 prave kvoli tomu ze Camelbak mal malo priehradok a navyse mi nesedel dobre na chrbte. Po prechode na Evoc som max. spokojny. Kopec priehradok ze dokonca niektore mam este volne, lebo do nich uz nemam co dat a na chrbte ani neviem ze ho kolko krat mam aj ked je do plna naplneny. Aj material sa mi zda o dost odolnejsi oproti Camelu.

        0 0
        • Lok  

          Mno me tam právě přišli ty kapsičky jako zbytečnost… A tak nějak nevím, vůbec mi ten styl kapsiček nesedl…

          Jak sedne je asi dost individuální… Asi nejlíp vyzkoušet

          0 0
    • ra.ma1  

      Taky mam Evoc Enduro 16 a drzi mi uz 5tym rokem. Drzi stale svuj tvar (narozdil od kamosovych camelbaku-pytlu), vozim ho i na lyze(taky se daji pripnout), plastenka neni treba, mydlo s jelenem a ryzak to vyresi. Krom toho odvetrani tam slabiny nevidim, ale to je dan za ochranu. Na 1 den ideal. Zajimave jsou i Ospreye, ale asi bych sel nejspis do evocu znova.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.