Léto už asi doopravdy skončilo. Vánoce se blíží ;-)
Léto už asi doopravdy skončilo. Vánoce se blíží ;-)
#6 !!!!
A major pattern flip is expected over Europe in the next 10 days, as easterly flow begins to establish, pushing much colder Arctic airmass from Russia into eastern and southeastern Europe and then further west into central and western Europe. Average daytime temperatures will drop by at least 10 °C.
Super, konecne otestuju zimni tretry.
.
.
Za mne nej Elba, ale ostatní jsou také moc pěkné fotky.
Na víkend se chystá pěkné počasí = slunce a chladno, škoda toho nevyužít :-). Jak jste na tom?
V sobotu běžím. V neděli si asi můžu lízat rány na kole :)
… a sucho. MTB nebo gravel Koko?
V zjistím, jestli se nebude chtít přidat i Lenka, tak to můžeme nějak upravit.
hmm… ;-)
Kdyby to bylo light tempem i terenem mohli bychom taky dorazit se Zuzu.
Jedu nakonec s Honzou nekam k Rabstejnu nad Strelou na bajka.
Tam je to krasny. Hodne brodeni kolem Strely.
Sobota nebo neděle? A co ten druhý den? Mě se moc nechce trajdat, v sobotu večer běh.
Jedu do Berlina.
Na kole? a vychdniho nebo zapadniho ;)
.
Tak v sobotu silniční alternativa do Poděbrad na kafe. Tempo bude velmi mírné, Hroch bude rozvracet Berlín. Sraz trochu později – Mochov 9:30.
Jj hroch nehrozi. Btw. Wiggovo píňo a EM Udo Böltse.
V neděli sraz Mochov 10:00. Dnešní tradiční večerní běh v Čelákovicích všichni přežili. Speciální gratulace Alešovi k PR a tradičně samozřejmě Honzišovi.
moc dekuju, zlepseni vzdy potesi :)
Zitra se uvidime v Mochove.
Ještě jsem zapomněl poděkovat Martinovi, který v cíli přispěchal s živou vodou – ta se opravdu hodila :-)
Bylo mi ctí a potěšením! Hezky jste všichni běželi, gratuluji!
Přidám se.
par fotek z víkendu…
Dtto
takže příští rok znovu a lépe :-) Počasí bude teď stejně spíš na běh. Já byl za osobákem z Čelej 35sec, takže opravdu nic moc z mé strany.
Málem by mi unikla diskuse k poslední večeři (řízku) s Karlínerem aka Vánoční večírek BF :-)
Termin „posledni vecere“ navozuje dojem, ze do nej pak budeme moci zabodnout kopi…
takže až se přikradeš k baru a budeš se ptát jestli můžeš platit ve stříbrných je čas k evakuaci jo ?
:-))
:-) Az Maru zacne libat, tak uz bude pozde.
Začínám se ještě víc těšit :-)
OT, Peklo 2019 jinak?
http://www.werideflanders.com/en/
https://www.bike-forum.cz/…ix-challenge
Registrace jsou otevrene, ted cca 50E. Anyone? Povoleny je i gravel :-)
Ja bych do toho asi šel. byl by to super zažitek.
Já bych zůstal u klasiky – rozm*daných cest tu máme hodně :-)
Pro tebe tam maj tu detskou trasu ;-)
Máš pravdu, není to nic pro primadony. Ale Tour of Flanders bys asi přežil, tam je jen pár kostkovanejch bergů. Tam budeš stejně tlačit :)
Bacha na předsudky. Ty kostkový bergy tam sice jsou, ale není to zdaleka to nejhorší. Taky tam jsou několikakilometrové rovinaté pasáže na kostkách, které dokážou otrávit řádově víc, než ty brdky.
Osobně mi přišel daleko horší mírný sjezd po kostkách, než ty výjezdy.
A to chces jet Tour of Flanders nebo Paris-Roubaix?
To je mi asi jedno
Ja bych asi radeji Tour of Flanders pro zacatek :) Nenasel jsi mapky tech tras? Nevim jestli stoji za to jet tu dlouho 229km, nebo spise jednu s tech kratsich, kde se asi pojede „to hlavni“ bez zbytecneho najizdeni desitek kilometru na zacatku, aby pak nebyly sily na bergy :)
Nasel jsem. na zalozce Routes & FAQ jsou popisky. Ta 174km by asi mohla byt nejlepsi.
Kdyz si vzpomenu na kilo po Strade bianche, tak je 174 az az. Navic se staruje od cile. Ony t Flandry jestli si to dobre vybavuku stejne porad dokola prejizdej jeden kopecek tam a zpatky.
Tak muze se dat tech 139km, uz to neni o tolik mene. Dle mapky tam chybi jedna smycka s asi tremi kopci.
No bude potreba potrenovat, aby byla sila v nohou. Takove 3–4min prudke kopce budou ideal :) Respektive Vo2max intervaly na trenazeru :P
Hlavně se pak nenechat strhnout :) Stačí jeden takový kopec na začátku švihu přepálit a cíl se ti setsakramentsky vzdálí :)))
Nebuďte za východní měkkýše a jeďte.
Az se bude zvazovat nejaka horska etapa GT, hlasim se. Kostky bych nejel ani v aute :-)
I hear you!
Západní aka „vrchařská“ sekce má na 2019 v záloze takový lehčí vrchařský podnik. Akorát teda cifra převýšení je
petimístná, za to je to jednodenka :)
říkáš Everesting je málo? Kdyžtak mě dej vědět, jízda směrem nahoru mě celkem zajímá, na rozdíl od kostek a krátkých bergů :-)
Tak to se obavam, ze i planovana priprava na Kanarech nebude stacit :D Do 100 kilaku se to asi nevejde, ze? ;-)
Spis 300+ ;-)
bystrý hoch jsi!
Hrochovi to pálí :-D
Jsem poctěn. Kopačka byla kooptována do vrchařské sekce :-D
Kde? Blacky odpovidal ms82, ne?
To nevadí, neřeš to. Odpovídal jsem Blackymu a ten ví, oč jde ;-)
Tak si prosim reste znovuustavujici sjezd zapadni sekce ve vlastnim vlakne.
Tvl, tady řešíte poslední věčeři s karlinerem a tohle tě vyexcituje… facepalm…
Nekdo neco v nedeli? Dal bych neco kratsiho, ze bych jeste odpo vytahl motorku.
Já si pořád říkal, že na těch vašich východních KOMech, které jste sebrali treattovi něco nehraje. Zvláště, když on je získal motor-pacingem :-D
Ja jsem pryc so i ne.
Já ano, klidně i delší, protože bude lepší počasí než v sobotu. Beru zimáka = kochačka tj. max 30 km/h na rovině bez větru. V sobotu plánuji něco kratšího od 13:00 by mohlo začít lehce pršet.
V nedeli se rad pridam (a jsem relativne bez casovych omezeni)
Neděle možná i já, co třeba vývar na farmě? Ty dorty furt dokola už omrzí :)
Myslis Rozdalovice?
Choťovice: https://goo.gl/…vE2xk3wp4w92
Tak tedy sraz v 9 v Mochove a nebo v 8:30 v Hornich Pocernicich u Benziny. Tempo odpovidajici damske spolecnosti a cil odpovidajici nalade.
Zkusím dorazit do Počernic, ale určitě na mě nečekejte.
Ok.
Dnes opět slušná účast a tempo většinou mírné :-). Akorát zima a mlha. Ještě, že nebyl led. Původně se jelo na snídani/svačinu, ale kuchyně měla přestávku, tak zbyly zase jen dorty…
Na sobotu domlouváme s Honzou bajk v Kokorine. Bude mrznout a CHMU slibuje i nejaky snih. Nejspis dame vyslovenou klasiku od hradu, kolem Semanovic a pak bud Zluty a nebo rovnou do Msena k Zivnym do cukrarny a zpet zas nejak terenem.
Bych se i pridal, ale museli byste slibit damske tempo. Kombinoval jsem vylety s chorošem a dva tydny nesedel na kole.
Muzem cvicne hodit do kufru brusle.
Hm tak po ranu uz si nepripadam dost ok na celodennni vejlet s chrtama :-(
Jen jet, at jsi v dubnu ve forme :)
Já mám rýmečku, ale na sobotu bych dal kafe Ondřejov. Potřebuji nějaké metry up :-). Tempo mírné, beru zimáka a blatníky. Na celodenní bike se mi nechce. Tak dej vědět,
Mozna tak, vubec nevim jak to pujde, kdyztak to otocim. Ale vezmu jeste jednici.
Tak prece jen Koko, zamrzlo, bude tradicni zimni dvojboj.
Tak já uvidím ráno a dám něco směrem Sázava. Ale celkem mne to mrzí, protože by to mohl být i zimní trojboj :-)
no jen aby to šlo … Být tebou počkám na odpo na oteplení, aspoň já to tak plánuju, pokud vůbec někam vyjedu
Máš kvalitní neoprén ? ;-)
:-) neopen je pro triatlonisty, my jeli jen duatlon. Ale na kole to klouzalo o dost vic.
A ja myslel, ze kamenem urazu byly snehem se obaluji tretry ;-) Ano, vim, Hroch je nebezpecnejsi nez lev.
No uklouzlo to a vzapeti se obalily tretry snehem a obcas celej hroch. A kdyz se nahodou podarilo po boji nacvaknout, tak se scenka opakovala na dalsich korenech. A ze jich tam bylo. Ty dramaticke pribehy se odehravaji daleko vzadu, o to prichazis ;-)
Tak zitra klasicky v 9 v Mochove. Vzhledem ke stavu cest nejspis po hlavni tam i zpet.
Kdyz jsem prezil dnesek… jdu vytahnout zimaka s novou vytunenou zasterkou.
Ok, stav jsem testoval a bylo to řádně nasoleno i na vedlejších.
Takový drsňák nejsem a tak jsem si aspoň přispal :-)
Mate nejake napady na vikend? Bajka mam v kupe. V nedeli CX v Hostivari.
CX v Hostivari vypada dobre! Ja dam ale v sobotu asi nudne kilo pres kopec a v nedeli nejake LT intervaly do pulky kopce. Ovsem v pondeli se chystam na pekny vylet!
Ty fotky na Strava jsou čistá provokace :-)
Dnes teda bylo jen polojasno, tak jsem kolo ani nevytahoval ;-)
Já mám program daný: sobota snad přesun Vysočina-Čela na svařák street party. V neděli dle počasí, zajel bych ti zafandit a pak je neklidný večer, ne?
Jak zafandit? Zazavodit.
Jsi prihlaseny ;)
ze znamosti bez fronty
Dovez rehtacku
Na řehtačku bych musel vzít DT Swiss kola :-)
Se vam ty street party nejak osvedcily.
Ja v sobotu kdyztak jen neco velmi maleho, mam vyhozeny a nahozeny zada tak opatrne, V nedeli uvidim, jak to bude doma vypadat spolecensky aj.
Pokud v nedeli pojedete, pridam se. (aspon vyzkousim blatniky).
A asi bych rad se dostal zpet na 12:30 na Hostivar a zafandil bych Tomasovi
Já už to tak nějak vypouštím. Na ten cyklokros jsem se díval ale poslední 2 týdny jsem na kole skoro neseděl a nemám ani regulérní materiál. I ten neregulérní (pláště) je už za zenitem a na blátě už vúbec.
Tak na víkend to vypadá, na možné bruslení minimálně v Koko. Přidá se někdo?
Když mi Hroch půjci čertovská zelizka a spoji se to s bikem tak bych se pridal (na zpatecni bych se potreboval zastavit domluvit na Chloumku)
Já bych tam mohl na kole v neděli. Můžeme dát třeba oběd u Pobudy s pivem od Neumanů. Ale trochu se bojím, že bude dost holomráz, což pro bruslaře je dobrá zpráva.
ale jo. Akorat mi to na brusle moc nepripada. Jestli to v koko neroztalo, bude tam spatny led.
Uvidime, jak bude vypadat zitra rano Slatina. Dnes uz zamrzla tenkou vrstvou.
Mohu se pokusit vystvat v pa odpol nekoho z Chloumku na Harasov. Ale zarucit to nemohu.
já jsem vyblokovanej, rodinná akce. Max v neděli Českobrodská vánoční 10, dle podmínek.
Tak jak, dame koko dvojboj v sobotu, nebo to nechame ztvrdnout do nedele aby si uzil i Gravel Force Man?
Mam dorazit na nadrazi v HP? 9.15 a mam pocitat s bruslema pro Honzu?
Hr.
Doresim s Honzou a dam vedet. Byl bych take spis pro nedeli, kdy je dvojboj pravdepodobnejsi.
Oki me je to celkem jedno. Si myslim ze zitra by to bylo na trojboj. Klidne nejakou konverzacni silnici.
já jen rychle do Kolína a teda žádnej šlágr – ksichťák a sníh/krupice do ksichtu :-(
Zabakor dnes dopo 2–2.5cm zrcadlo. V nedeli by mohl byt.
Nedele je ok. Vcera vecer jsem jsem dohanel spankovy deficit z kormidla. V nedeli hrozi ze pojede I mladej- hrochu asi si udelame druzstvo loudalu a divocaky posleme napred.
Tak jsem dohanel deficit z tydne. Vzbudil jsem se dnes v 11.
Jaký je tedy plán na neděli? Já bych jel silnici a ideálně můžeme dát oběd v Koko.
Nevymejslej a vezmi bajka nebo pakrosku.
Uvidim jaky budou po dnesku zpravy od bruslaru.
8:53 v Jecnakove, 9:15 nadr Pocernice? Milosi nedelej heerecku.
U me dobry.
ahoj, jak pojedete a kam Tome?
tím jak myslím na čem a jak rychle:)
Nejdriv kratke brusle pujde li to a pak bajk velmi pomalu podle hrocha. V koko.
Yessir.
Honzik nejede
Něco pro místní bruslaře. Jak se dostat z ledu.
Já si dnes ráno taky říkal jestli to nebylo spíš na brusle :-( No, ještě že jsem toho moc neviděl a nezkoumal, jestli to klouže a snažil se jet furt rovně :-)
Jo dela to dobre. Usmev na fotku, lehnout na vodu, vyplazit na led a odplazit na pevnej. Ukazkovy.
Hele a v reálu? Fakt to takhle jde?
určitě…jen na BF u toho ještě stihneš ukecat fešnou 16letou gymnastku
Jo. Ten den se tam nekoupala akorat Jana, ktera mimochodem to misto projela 10 vterin pred nim. Letos zatim vim o jednom koupani. Teda vlastne trech.
Dobrá práce ! Dokonce koukám následovalo vyšetřování příčiny s následným závěrem, že 4cm fakt nestačí (to by lajk nečekal) :-)
Ja jsem si odnes akorat ze Kravik uz je tak zkusenej bruslar, ze si s sebou vozi v batuzku rucnik. Co vim tak jen minulou sezonu plaval asi 3×, zacina tim byt povestny. Vsude tenkrat bylo dost, az na par pasticek s 3 cm pod popraskem, s tim nic neudelas. Nastesti to nebyva casto.
na WinXp to nefunguje
Predvanocni adventni Podebrady? Oba dny mam zatim volne na dopoledni kolo.
s tím deštěm a větrem to je spíš na loď :-)
Bych jel i zitra dopo, jestli nebude chcat. O vikendu asi taky.
Dopo jdu dat krev, tak to pak vidim spis na dobry obed, dohnat posledni darky a odpocinek. V sobotu bych ale jel.
Oki. Predbezne so jo, snad to pujde sladit s rodinnym programem.
Kdyby jela Kat tak bych Vas zkusil uviset na biku, ale neco mi pri pohledu na aladina a zaroven z okna (dneska jim predpoved vysla na 1*) ze spis bude gaucink.
Presne, predpovidali ze nad 750mnm bude snezit a meli pravdu. Takze klasika z Jizerky byla jasna volba
Silnička dneska v blízkém posázaví taky parádní ;-)
V sobotu odjíždím na Moravu. Bylo mi potěšením s vámi jezdit. Tak na shledanou v příštím roce. :-)
Mne take. Musim smeknout, ze jezdis tak pravidelne, i kdyz to mas suverenne nejdal.
Loučíš se jak bys mířil kamsi mezi lidožravce :-) Budu se těšit v lednu.
Tak zitra v 9 v Mochove u hotelu, nebo v 8:30 v Hornich Pocernicich u Benziny. Katka pojede. Honzo, kdyztak doraz autem ke me, chces-li.
Oki.
pokud bude obstojně, tak bych se ukázal aspoň u Olivera, ale nic neslibuju.
Ok cca 8:00 u Tebe. Kdyztak tel
Ok
Mohl jsem ti půjčit starého zimáka s blatníky. Ale pokud potřebuješ potrénovat, tak bike je dobrá volba :-)
Mate pribaleny plavky a opalovaci krem? ;) prasteny pocasi. Uz bydlite?
Rad bych ale jsem nastydlej a boli me v krku, tak snad mezi svatky uz bych vyjel kdyz bude sucho :)
Urcite mezi svatky jeste vyrazime. Budu se tesit.
Nějak jsem automaticky počítal s nedělí, takže to zítra nedám. Přeji tedy krásné Vánoce všem a příští týden to snad klapne. ;)
Nedele mozna taky bude.
Blatníky mám luxusní, jenom jsem je ještě dva roky nevybalil :) Ráno mrknu na počasí a stav vlhkosti asfaltu lomeno vlastní lenost :)
Zítřejší vyjížďka pro ty, kteří nestihli sobotu? Lemra tempo, rovinky, Podebrady? V noci už by nemělo pršet, tak snad to stihne vyschnout…
Nevim jestli Podebrady, ale mohli bychom se sejit treba v 9 v Drevcicich, neco objet a kdyztak bych Vas pohostil doma. Kafe, caj a nejake cukrovi jiste najdu.
Jsem pro!
Oki 9 Drevcice. Jdu pect vanocni retez aby nepiskal.
Bohužel nemůžu slíbit, že dorazím, ale kdyby to vyšlo: Ke přesně v Dřevčicích?
U dřevěné zvonice, krizovatka hlavní a odbocky na Zeleneč…
Díky moc!
Dáte vědět v kolik a kde káva? :)
Promin, to jsem nestihl. Kdybys mel chut, tak se zastav. Sedime u me doma cca do 18h s Katkou.
Moc se omlouvám, kluci, že jsem Vás nabudil na jízdu, nicméně knedlik v krku, mokro a absence blatníků mě dnes zafixují doma…
Neva. Ono to bylo fakt cele na mokru. Preju krasne Vanoce a kdybychom se nevideli do Noveho Roku, tak preju hodne zdravi.
Taky preju pěkné svátky celé východní sekci a příští rok naviděnou!
Šťastné prožití Vánoc a skvělý start v Novém Roce přeji Vám všem, kteří jste statečně bojovali na Východní frontě ! Snad se zadaří a dáme pár společných kilometrů v příštím roce ;-)
Pratele, pokud byste měli chuť a hlavně čas, přidejte se zítra na vyjížďku. Jak jinak než do Poděbrad. Tentokrát ale pojedeme ve vybrané společnosti hvězdy české a vlastně i celosvětové Stravy. Zítra padne 40000km.
Sraz v 9:30 u Benziny v Počernicích a nebo v 10 v Mochově.
Cela rodina ma nakoupene mavatka a bude rozmistena po trase.
Dorazim k Benzine.
Jsem v Mochově…
Co sobota? Celkem bych se rád podíval třeba někam k Sázavě v turistickém tempu. Případně směrem na Farmu, pokud by se kopečky nelíbily.
uvidím jak budu zmožen + co počasí, ale nějaké kopečky bych dal – aspoň tam nefouká jak na planině v Polabí. Dali bychom sraz v Brodě?
Předběžně ano, ale doladíme dle dalších zájemců. Já tedy musím ještě poladit své pláště na Gradovi, protože jsem nějak přehlédl, že ty moje Fusion nejsou TL…
v 10 Brod? Já jsem zdrchanej z větru, takže úplně nezaručuju.
vem Madonu a neřeš nic nebo dej do Fusionů duše :-)
Beru zimáka s dušemi, Madona spí.
Tentokrat ne. Odpocinek.
Takže zítra 9.30 Mochov u hotelu a pak 10.00 Český Brod křižovatka na Čelákovice. Trasa 100+, tempo mírné = Hroch nejede.
ok, když by bylo hnusně nebo bych nejel, tak pošlu sms, jinak platí. Ale 100+ doufám bereš od baráku. Viděl bych nejkratší Svatbín a schovat se k Sázavě (Myšák zavřeno) a pak nahoru Jevan. údolím nebo tak něco.
Až bude zase pěkně na kolo, tak jsem připravil gravel průzkum Sázavy: https://www.strava.com/routes/16640012
Strava některé cesty neumí, tak to možná bude kratší. Snad to půjde projet. Většinu jsem ověřoval přes „Panorama“ mapy.cz.
no to už snad budu mít superikse v cajku a konečně ho protáhnu nějakým tím marastem…:) tak se budu těšit…
19.1. zkuste zapřemýšlet o MTBO nebo pro některé Gravel0…jede se Pojizerská Bludička 2019…pořádají kluci z Bělé…minutý rok to byla fajn akce…byl i sníh…celkem prdel ti zamrzne přehazka…
spoustu toho znám, ale nevím jak pod Senohraby. Ale nějaké úseky tam máš pěkné, stoupák nad Vlkančice a šutráky z údolí nad Voděrady, tam mám myslím KOM :-D Podle vody od Ledečka je to prý totálně zarostlé, stoupák od vody na Samopše je přísný i po asfaltu, padák k Čeřenicím cajk. Nicméně vzhledem k délce a náročnosti bych to viděl nejdřív až bude sucho a tepleji.
Ty Senohraby bývaly jetelný v pohodě na krosovým kole, ale už jsem tam nejel víc jak 25 let :) myslím, že to šlo podle vody těsně až do Čtyřkol.
Kdyby to bylo někdy až bude dlouhej den a extra hezky tak bych se zkusil přidat na bajku. Akorát bych teda pak ze Sázavy dal vláček :)
Senohraby- po levým břehu potoka bez problémů, vpravo je pár kořenů a kamenů a taky zákaz kol. Od Baštírny do Čtyřkol kousek šotka, pak asfalt..
Díky všem za připomínky. Po té zelené okolo vody od Ledečka to bude překvapení, protože nikde není moc vidět, v jakém je to stavu. Akce by samozřejmě proběhla až za letního počasí, kdy by tam neměla být nouze o občerstvení. Kola cx,gravel,trekking,mtb,road-Hroch – klidně se srazem někde po cestě na nádraží pro přespolní. Já jsem to koncipoval primárně pro gravel, tzn. ještě rozumné asfalty nebo šotky. Ta oblast mne uchvátila, snad to nezmění první vyjížďka :-). Těch variant a cestiček, které by stály za průzkum, je tam opravdu hodně.
Dnes večer plánujeme s Hrochem nějakou sněhovou projížďku v lesích za Labem. Sraz cca 20:00 u mne (kousek od Tesca) nebo dle dohody. Pokud se chce někdo přidat, dejte vědět.
hlavu vzhůru – budou tam Kvadrantidy – má být ale zataženo :-(
Jsem kokot.
Nejaky cafe classico zitra?
Já nevím, jestli ráno tak brzy vstanu. Až se mi to podaří, zavolám ti. Ale devátou nedám.
Ok. Zas ne moc pozde, chci odpo neco udelar.
Zítra klasické kafe, sraz Mochov 9.00.
Jj. Prehodim retez a zadni plast, tvari se asi na 5 mistech ze ma dost.
Plast jsem neslysel (pjekny). Retez jo. Ja zitra gauciknk a kafe se strudlem si udelam sam. Good luck.
Nj retez plakat jsme slyseli ke konci vsichni, ten vosk v zime atp. tak dobre nefunguje. Ale mel vesmes mokrych 370km, to zas neni tak zle. Plast Mich PR4 jsem dostal na dojeti a dojizdel dve zimy.
Když nebude moc pršet, přijedu se podívat. Bez blatníků.
Pro otužilce závislé na kávě je sraz v 10:00 v Mochově.
Já dorazím, snad bude tepleji než v pátek.
Jsem myslel, že pojedete bruslit.
Měl jsi dorazit nebo jsi jel bruslit?
Bych s váma umrzl. Jsem v zimním spánku, od vánoc jsem se nepohnul:
Tuto sobotu bude asi lehce sněžit a pak pršet, tak to ještě uvidím ráno, jestli se mi chce na kolo. Ale v neděli to bude Ok, tak můžeme dát nějaké delší kafe.
Asi jo, snad ta brecka odtece.
Ok, tak 9:00 Mochov. Potunil jsem zadní blatník a berany, tak to vyzkouším.
Si senor.
Ok
Když nebude moc mokro, stavím se.
Hmm, tak tady ještě mokro je, i se zbytky břečky. Užijte ši to.
Bez blatniku bys byl komplet.
já proto čekal až na odpoledne, po hlavní by to teď v klidu šlo i bez blatníků.
To uz je takovy vychodni folklor vyjet, jeste nez uschnou silnice a zmizi led a snih.
Já jsem se těšil, že vyzkouším ten vytuněný zadní blatník :-). Ale jinak zkratka na Grado – hodně břečky, písku a ke konci i trochu bahna. Kolo bylo pěkně zaprasené, tak jsem ho ještě rovnou doma umyl. Eda už je na dobré cestě, možná se odváží s námi do Poděbrad už v dubnu :-)
Ja aspon stihnul jeste paradni brusleni na vode.
Tak 18.8.2019 v 16:30 se znovu můžu postavit na start Paris Brest Paris. Zaplaceno předregistrováno. Už „jen“ odjet letošní kvalifikaci.
To uz je 4 roky? Good luck!
půjčíš mu Swiss blue aby to neměl tak easy? :-D
Držím palce ať to vyjde…
Pěkně ;-)
Super Tomáši!!!
Snad budu moci trochu pomoc s kvalifikacemi. Bohužel se mi ale protahuje predani bytu a nejspis zacnu zhruba až od dubna se stavebnimi upravami a vybavovanim bytu. Tak v dubnu nevim jak bude čas na Brevety :(
Na sobotu se připravuje rozumné počasí, tak si říkám, jestli není čas naplánovat nějakou větší vyjížďku. Co třeba polévka/oběd zde? http://www.hotelnafarme.cz/cs/ . Je to cca 65 km, záleží kudy by se jelo (já to jezdívám domů okolo Sázavy). Se startem 9:00 Mochov bychom tam mohli být akorát na oběd. V neděli déšť, tak to možná něco individuálního až odpoledne, pokud vůbec. Tak jak jste na tom?
Docela bych rad vyjel v sobotu ven. Nevim ale jestli se mi uplne chce jet hned 160–180km.
Chtel bych jeste vyuzit ledu, ale kdo vi, jak bude. Moje predpoved hlasi uz i na sobotu dest a na nedeli snih.
Nebo ty Rozdalovice. Trochu se bojim, ze jak je ted dobry led na rybnicich a prehradach, tak bude i na vedlejsich cestachj v kopcich.
Jinak Hroch pry toho casu v exilu.
zatím je vše ok, sníh a led není ani k Sázavě, všechno slezlo, ale záleží jestli se něco nenasype … Myslím, že brusle budou asi lepší volbou.
Se startem 9 Mochov tam budete ještě než otevřou :)
Kdyby byla fakt pěkná předpověď a sucho, přidal bych se.
Asi ne na polévka/oběd, ale na polévka=oběd :)))
Mno jídlo nic moc ale silnice tam nejsou špatný…
Jídlo jsem tam ještě neměl, ale obsluha na konci léta byla marná, však jsem jim to napsal do recenze na googlu. Pokud by jsi měl tip na lepší restauraci, kde lze bezpečně zaparkovat kola, tak dej vědět. Tam bych to zaparkoval na terasu, pokud by neměli blbé kecy.
Ale Rožďalovice i Farma mohou být také dobrá alternativa, tak uvidíme…
Myslel jsem farmu…tak promiň za možné zmatení…jinak když jezdíte do Poděbrad na kafe tak já když jedu nahoru tak se na zpáteční cestě stavuji v Nymburku… vynikající jídlo U Gregoru ci na Staré poště…jídlo a café Cafe Farms…a kafe a něco malého Charlies Coffee… Jsou bike friendly…zatím vždy byli…
Charlies Coffee znám, tam to jde s koly jen v létě a venku u vchodu, ne? Ale jinak dobré, včetně piva :-). Nymburk už je pro nás moc blízko. Myslel jsem něco směrem na J/JV od Kolína.
Když jedu dolů a vracím se od Uhlířských Janovic nebo od Sázavy tak se stavuji (jaro/podzim) v Malešově na Tvrzi… vlastní minipivovar, grill a vynikající burgery. Slíbili že tenhle rok bude i vlastní kuchyň. Potom už mi zbývá jen vyjet na Vysokou a trada domů…
Jo v Charlies to jde vlastně jen přes léto.
Jinak dobře vaří na Pašince a v Kutné Hoře u Čtyř sester ( i veganské jídla)..kola máš přes léto u sebe na zahrádce či dvorku..
Jídlo nic moc? Fakt? Na ukončení sezóny jsme tam s klukama byli a max spokojenost. Síla vývaru famózní a zbytek jídla kluci též velmi chválili. Soused tam měl dokonce svatební hostinu a moc si to chválil.
Musel jsi mít nějakou smůlu.
A myslíš Agnes nebo Farmu? Tato informace se týkala Agnesu, jestli jsem to dobře pochopil. Dle popisu na webu by to neměl být propadák.
jj, Aleš a jeho půlkilový tatarák…tam bylo fajn…;-)
snad jediná příležitost kdy jsme viděli Delkima sníst něco jiného než protejnovou tyčku…:)
Katka by s nami do Rozdalovic jela. Sazava neni uplne preferovana ;-)
9 Mochov?
Za mne ok, asi se to dá skloubit po větru :-).
Kdyby to šlo, preferoval bych 9:30 v Mochove.
Tak domluveno – start Mochov sobota 9:30, pojede se směr Rožďalovice na vyhlášené koláče. Tempo bude striktně mírné, Hroch nejede. Konec hlášení.
Ok dik. Trasa jak zhruba? Rozdalovice jsou koukam dost na sever od Podebrad. Jestli by nestalo za to jet pres Drevcice, Lysou, Milovice atp? Pripadne Mochov- Sadska – Nymburk pokud se ještě někdo chce přidat z Mochova krom Miloše.
Trasa třeba takto: https://www.strava.com/routes/16984400
Kdyztak Benzina 9:00.
Ok. Dám něco sám. Akorát bych vás prudil s tempem ;)
Víkendové počasí se zlepšuje a v neděli by měl být i Hroch. Takže 2×100+?
Jeden den se urcite pridam. Uvidim aspon, co se mnou udelala vcerejsi extrakce osmicky.
Vybral bych ti sobotu, to má být i sluníčko. Mám chuť zopakovat Rožďalovice, ale s upravenou trasou mimo tankodrom. Dtto v Nymburce, jako ste to jeli vy. Tam po větru, ale nazpět to nebude zadarmo. Snad ten sníh do soboty sleze.
Na zitrejsi rano hlasi drobne mrholeni, tak mozna pockam od odpoledne a pojedu snad za slunicka a sucha.
Tak po dohode pro zmenu sraz v 9 v Mochove. Rozdalovice lakaji. Tentokrat bez tankodromu.
Na mě nečekejte, ještě nejsem mentálně připraven.
já to mám jako Radim, nemám mentálně na 100km, snažím se něco dělat přes týden. V neděli chci vidět Jizerskou 50. Zítřek budu řešit operativně, bolej mě nohy z běhu :-)
Ty jsi ještě větší kecka než Radim! Ok, nohy bych ti částečně uznal. Kdyby jste si hoši rozmysleli, tak dorazte, je zima, takže žádný šrot. Uvidíme co ten vítr.
Posílám trasu. Okolo těch Dětenic jsem to prošel na „street view“ a vypadalo to dobře: https://www.strava.com/routes/17063659
Konec jsem dal do Dřevčic.
¨To jsi pry rikal i minule. Na to uz ti nikdo neskoci.
A vubec v ramci zarmutku nad chybejici 8 jedem tam spodem a zpet horem. A jestli ne, tak zadem.
Tak dnes se do Rožďalovic dojet nepodařilo, ale co to zkusit zítra? Sraz Mochov 9:30.
Jj, Hroch je zpet z ozdravneho pobytu v Lourdech a okolí, svaly nadmuté že se nemůžou vejít do kalhot, a hladovej na kolo.
Zítra budou potřeba tažné síly…
Však už jsem Ti to vytmavil na Stravě :-) Zítra nemůžu.
Hroch dnes gramařil – po cca 40 km zahodil hazku a zkrátil řetěz. Ale klobouk dolů, držel se dobře!
Kdo umí, umí. Příště vezmu festku.
Já myslel, že jsi jel na festce. To bych nerozdýchal.
Nekdo zitra? Sazava vola!
Jen pro informaci. Mezi Kralovicemi a Nedvezi je novy koberec. Totez v Doubku, kde je konecne hotova kanalizace ci co. Kratsi useky noveho koberce jsou myslim i v Masojedech.
Zítra nic, jedu do Varů… Nicméně počasí luxusní!
Já i soused plánujeme vyrazit, dej vědět kdy a kde.
Ale protože nejsme tlačeni časem, tak start budeme spíše směrovat k pozdějí hodině, v 8 bude ještě kosa.
kosa a možná navíc mlha, akorát jsem přijel – nula a lehce mlhavo, nic moc :-)
V sobotu ne, jedem s J. na bezky. Nedeli spis jo.
Kam jedete? Já vyrážím z Bedřichova..
Do Krkonos, vezem tam tchany.
Docela bych rád. Ale taky spíše pozdější start at si užijeme co nejvíc tepla a není takový rozdíl teplot.
Já bych jel a také raději později kvuli teplotě
OK. Tak kdyby se nekdo chtel pridat budu vyrazet v 13h od sebe a nebo se muzem potkat treba v 13:30 v Uvalech na krizovatce jak je odbocka na Prisimasy.
Kolik chces najet ? Uvisim ?
Promin, ono to stejne dopadlo jinak. Zkus zitra kluky. Ja pojedu driv, potrebuju mit odpoledne volne. Jezdime tak, abysme nikoho nepoztraceli.
V kolik pojedes? Ja bych taky radeji rano. Teda jestli nechces na dopoledni Zelivku k nedodelanymu mostu.
Jel bych rano. Tak v pul devaty v Drevcicich, max na 2,5h. Coz mi vychazi na okruh pres Kostelec, Cecelice, Hlavna, Hlavenec, Zelenou boudu a pres most do Tousene a dom.
Ok 8.30 Drevcice.
Zase abychom dojeli za svetla kdyz se vyrazi tak pozde :) Jestli teda chces jet az na Sazavu, me by stacil i Ondrejov bohate.
Platí to? Se sousedem asi vyrazíme v 11, ale chce jen tak dvě hodinky, tak že bych se pak svezl ještě s vámi.
btw tou odbočkou myslíš prostě klasika u Billy na parkovišti?
V 11 hod odjezd z Úval směr Sadská a zpět, 65 km na pohodu, recovery.
Ve 13:30 bych se asi připojil k Tomášovi zase v Úvalech, pokud se to nedomluví jinak atd…
V 13h na Benzine?
Ok, vyzvednu te.
Já se připojím až příští neděli. Ale kdyby někdo chtěl do Zillertalu, tak mám pořád několik míst na apartmánu :-)
Počasí bude také krásné.
Proč nemáte prázdniny jako my? Hned bysme jeli :-)