Vikendove silnice Praha vychod - jaro 2012

590 nepřečtených
  • jecnak

Pokracovani vikenovych silnic v Rathove kralovstvi.

Anketa: Silnicarkam naslehame...

3x
    33%
    1x
    11%
    0 0
    • Thidney  

Celou zimu jste popíjeli? hráli skyrim a jedinej aktivní pohyb bylo přebalování potomků? Při čtení návrhů Na Ještěd v březnu zewl tempem 38kph, Pohodové 300km okolo přes a napříč Brdy na vás jdou mdloby? Pak je tu pro vás podsekce polní lazaret na výletě.

První letošní bychom mohli absolvovat v neděli. Sraz v 9'30 kruháč u Uhříněvse. Jeli bychom třeba tohle – http://www.bikemap.net/route/1463678 závodně postižení jedinci si můžou střihnout časovku do kopce na úseku Tismice – Vyžlovka (rozhledna) Tempo Adagio max. Andante jakýkoliv pokus o Con moto nedejbože Allegro bude bude pozásluze potrestán.

0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

Jsem lehce nalomeny jet se s Orient Expresem kousek podivat jestli to tempo fakt nasadej.

0 0
        • Thidney  

na Ještědu jsi byl minulej tejden, teda jestli není pravdivá Internautí montáž. Pokud to dobře načasujem, tak můžem Orient Expresu z nový rozhledny na Vyžlovce zamávat :) ještě link – http://www.rozhlednaskalka.cz/

0 0
          • Hroch obojzhivelnyj  

Njn, jenze ± tenhle okruh jsme jeli tyden pred tim. A mezi ceLA a Uhrinevsi tenhle tyden uz 6×, neb to mam na ceste do prace :(

Prijed do Celakovic, popovezem se kousek v baliku a nejakou rozhlednu pak taky najdem.

0 0
      • Thidney  

zatím se krom Hrocha nikdo neozval, takže pokud se do půlnoci nikdo neozve pojedu zkontrolovat jestli Orient Expres dodržuje jízdní rád.

0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

Panove a damy priznivci tradicnich povrchu jarnich klasik, jako jsou kostky, kocici hlavy ci toskansko-polabske bile cesty, zvu na kazdorocni pekelnou vyjizdku v sobotu 31.3. Sraz v 9.15 tradicne u rzhbitova v Hornich Pocernicich (Nachodska x Bystra), cil u druheho hornopocernickeho hrbitova v ulici K odpocinku.

Letosni trasa povede Pres tri Vrutice ; Zaciname stejne jako sezona Stradou biancou, pokracujeme Flanderskymi kostkami a zakoncime Ardenskymi brdky, s bonbonkem na zaver.

Protoze u Stastneho Hrocha v sobotu nemaji poledni menu, k obedu by mohla byt pizza v Benatkach, nebo o kousek dale ve Snicl Palace v Radouni. Dezerty a kava se budou podavat ve Stare Boleslavi.

O prijemne tempo vybrane spolecnosti se bude starat zejmena Bratrstvo ruzove tretry- Ulle a Cuddles (cti kudles). Trasu si nejvice uzijete na silnicce, je zvolena tak aby nebyla likvidacni na material (pokud mozno ne deravy asfalt a sutry), ale narocna na mekke casti mezi pedaly a riditky.

P.S. dle dostupnych informaci se letos Teepex zodpovedne pripravuje

0 0
      • Internaut  

Hlásím se – kostky jsou vrženy .

0 0
      • jecnak  

Sejdeme se na hrbitove.

0 0
      • jecnak  

Tak snad abych zase zbabele nasadil blatniky.

0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

Budou se ti zanaset blatem a pripravis nas na ocase o autenticky zazitek…

Cyklista pesimista drti mezi zubama kletby, cyklista optimista pisek :)

0 0
          • jecnak  

Ten kousek zadniho blatniku muzu pro autenticky zazitek spolujezdcu amputovat ;-)

0 0
      • Greyhound  

Jestli nebude chcat tak dorazim. Ale zbabele na celopevnaku, naklepavat se na silnicce, na to jsem moc uz moc starej ;-)

0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

Kdyztak v profilu mam docasne telefon.

0 0
      • teepeex  

teepeex nakonec nepojede

musim dostehovat a zrovna jak na potvoru v sobotu

nenadelam nic, proste dopoledne mam zaracha

myslim na vas, hrdobci,

chtel jsem bejt taky chlap,jako jste vy:)

0 0
      • jecnak  

Prijemna akce. Diky za organizaci. Nikdo nepichnul, zadne technicke potize, co vic si prat. Dneska me ty kostky i nejak bavily a sotka u Stare Lyse vyslovene nadchla, protoze moc casto pres 40 po polnackach nejezdim :-D

0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

U me 152 km, v tom nejakych 8 km strada bianca a 10 km kostek, asi 5 hellingen, (skoro porad) po vetru, pralinka. Silnicka v pisku oziva a ma svou vlastni predstavu kudy vede nejlepsi stopa, prulet 40kou udelal z milovickych kostek temer hladkou smouhu, a prijemne prekvapila cast mezi Benatkami a Kropacovou Vrutici, cekal jsem nudny prejezd a ono hezke udoli. Taky vyjizdet serpentiny v Repeene zkratkou po vertikale by me normalne asi nenapadlo :-)

Dik za spolecnost a zejmena mocnemu dubisku za rozrazeni vetru doucich.

0 0
        • Greyhound  

Díky pánové, trasa zajímavá a hlavně že jste mě kolegiálně neopustili když mě síly opustily, to bych se trápil proti tomu vichru asi ještě teď. Až do Benátek jsem si pochvaloval jak jsem fikaně pošetřil materiál a jak dobře se mi na SUB jede.

Bohužel za Benátkama se z toho pro mě stalo velmi slušný peklíčko severu a rázem jsem ty hučící balóny, převody a vůbec celý kolo proklínal. Tak vykašenej a s křečema jako v Brandýse jsem nebyl už hodně dlouho, tam už mi bylo tak na umření, že i milovanou leštěnku co jindy nespustím z očí na pikosekundu jsem nechal stát venku bez dozoru :-) Pěkně mě to moje machrování na bajku pěkně vytrestalo, ale čekal jsem větší skupinu a víc zevl tempo.

No nic no, jdu se podívat do sklepa jestli by z toho rámu co mám ve sklepě nešla pro příští ročník přeci jen složit nějaká elegatní kroska na kotoučích…

0 0
          • Hroch obojzhivelnyj  

Protoze spravny SUB ma mit do hladka sjety speedmaxy :) ja rozjimal o prognozach preziti v tom kopecku po piskach, nastesti to pak bylo po vetru a lesem.

0 0
      • Internaut  

Panove diky dnes za spolecnost. Omlouvam se za skrec – ale neslo to jinak – nechtel jsem Vas bavit tim, jak by ze me nahodne vypadavaly zbytky z plesu… Zitra jiz budu strizliv a ve forme :)

0 0
      • Internaut  

Panove diky dnes za spolecnost. Omlouvam se za skrec – ale neslo to jinak – nechtel jsem Vas bavit tim, jak by ze me nahodne vypadavaly zbytky z plesu… Zitra jiz budu strizliv a ve forme :)

0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

Nesledujes posledni trendy v podavani podpurnych prostredku. V pelotonu ted leti microdosing :-)

A ano, padlo ze s odpocinutym Internautem to bude zas prumer 35 a peklo ;-)

0 0
    • jecnak  

Pokud nezacne zas lejt, vyrazim ve 3 k Baresovi kvuli vidli a zlehka protocit nohy kolem Brandysa, Karaneho atd. Kdyby se chtel nekdo pridat…

0 0
    • jecnak  

Tak zitra v 8:30 v Mochove u hotelu? Podebrady s kavickou.

0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

Orient espresso… Predbezne ano, v 8.15 u vrtule?

0 0
      • R-A-D-I-U-S  

8:30 fakt ne…

0 0
      • teepeex  

silenci v tomhle na silnici:)

hajdy do lesa ziletky zasrany!

:)

0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

Jsem tak nejak cekal u hotelu vtipalka Edu a ze April, nic mi neni a dame to dneska 40kou :)

Zrovna kdyz mi doslo ze to Jecnak roztahuje k 50 pro me na spurt na ceduli Podebrady, tak si drze odjel. A i ty kratky spice nejak moc bolely, to budu muset jeste nastudovat.

Pekne a intenzivni dneska, diky.

0 0
        • Medunka  

Jeli sme furt 30, i proti tomu větru… – to mi stačilo :-D

0 0
        • jecnak  

Ale jediny duvod pro to me spurtovani bylo stihnout Pedebrady od branky k ceduli pod hodinu ;-)

0 0
    • (CZ)George  

ach jo :-D

0 0
    • jecnak  

Kdo rad planuje dopredu, 26.5. bych rad zkusil Praded. Cestu jsem zbabele naplanoval nejkratsi a nejsnadnejsi cestou Budou-li sily nazbyt, pak si to muzem kdykoli prodlouzit ;-)

Casove to vidim ti-top vzhledem k tomu, ze bysme to jeli bez doprovodu, tedy s velkymi prostoji. Asi by byla moznost si domluvit nazpet v Pardubicich pripravene jidlo, piti, baterky, prevleceni.

0 0
      • Internaut  

Hlásím se a blokuju si termín. Doufám, že budu ja i počasí ve formě…

0 0
      • karliner  

Budu na vás koukat zvrchu ze Stelvia ;-)

0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

Tohle pro me neni. Enjoy.

0 0
      • pepan_kladno  

To není možný… Když jsem četl jak jste dojeli na Ještěd, spadla mi čelist… Tohle je fakt mazec. Jste borci… Možná kdyby to bylo na dva dny…

0 0
      • R-A-D-I-U-S  

Jako jo teda ale nevim co forma (trochu brzy, mam skluz dva mesice). Cerven bych videl mnohem realisticteji…

0 0
        • jecnak  

Tohle je testovaci trasa na more. Zkusit se to da vzdycky a na spouste mist se da sednout na vlak a za hodinu jsi v Praze.

0 0
          • teepeex  

k tomuhle potrebujete balik pripravenych jezdcu, a ne lemry:)

ja pripravenej (si myslim) nebudu a flakat se nechci

0 0
          • R-A-D-I-U-S  

Uvidim jak se budu cejtit tesne pred.

Kdyz tak premejslim nad tim morem, tak si nejsem moc jistej jestli chci byt pohrben v Benatkach :-)

0 0
      • teepeex  

chci to zkusit taky,

asi ale jinou cestou, a urcite jindy,

pozdeji,

pnac neni najeto rovna se (temer) jistota nezdaru

zlomte vaz hrdobci

0 0
        • jecnak  

Uvidis jak budem mrtvy, tak to pak podle toho muzes naplanovat. Ja to odhaduju fakt na knap, protoze bez doprovodnyho auta ztratis cca 4h casu jidlem, mocenim, prevlikanim atd.

Kazdopadne nasledne more je lehci – profil, kvalita asfaltu bude podle me tez lepsi a tady aktune hrozi zaverecnych 200 proti vetru.

0 0
          • teepeex  

Tome to je proste porce

ja to chtel rict jinak, Vam jde o cas, me jde o trasu

me bude jedno jestli to pojedu 24 nebo 28h, ale pojedu to durch

0 0
            • R-A-D-I-U-S  

No to je fakt, jestli kluci pojedou svoje obvykly tempo tak jsem out.

0 0
              • jecnak  

Pak by to uz jen chtelo komisare UCI na svetovy rekord. Nemyslim, ze Podebradsky prumery se daji brat za bernou minci. Jizdni prumer tusim nekde kolem 27km/h. A i kdyby jsi se celou cestu vezl, tak jsi to taky ujel ;-). No a nejede se pak k mori na jih ale podstatne privetivejsi cestou na sever

Tou jizni trasu jen tak postuchuju brnenskou kliku.

0 0
              • Internaut  

No, mam Ti a Typkovi co vracet z Klinovce… Takze ostry obraz , dobry zvuk, siroka ramena a hroznyj-cukr jsou k dispozici :)

0 0
            • Staarky  

Ahoj, já letos také plánuji Praha-Praděd-Praha a rád bych přidal, ale jak si čtu vaše příspěvky tam mám strach, že bych se vaším tempem utavil už při ceste tam :( Loni jsem dal Praha-Vsetín solo průměrem 28km/h. Ale toto tempo jsem nastolil na počátku cesty a držel se ho celou cestu. Vás odhaduju, že začatek bude tak 40 km/h :-)

0 0
              • Internaut  

U Ječňáka to asi sedí, ale mě si odhad' špatně :)

0 0
                • Staarky  

:-) takže plán je uviset do doby než se tempo ustálí na přijatelných hodnotách a pak začít střídat? :-) Ne vážně, na tuhle akci trénuji účelově od loňska a věřím, že bych jí dal i solo (jestli nezklame technika) ale v ve skupince více lidi by to byla vetší sranda, nez si po ceste povidat se srnama :-)

0 0
                  • jecnak  

Prdlacky. Jestli pojedem ze zacatku 40 prumer, tak pak nazpet chcipnem, protoze to bude proti vetru. Na druhou stranu ve skupince 3–4 jezdcu se pojede tech 350km roviny daleko lip, protoze si proste muzem stridat a proti vetru tocit. V sobotu bude navic minimalni provoz, takze si muzem zabrat vetsi kus silnice a pekne se porovnat v zavetri.

0 0
      • fousac  

ufouni…

0 0
      • treatt  

Přes Holice na Mejto? To je dosti nepříjemná část s velkým provozem teda, navíc skoro bez krajnic, jezdí se tam rychle..tam by se mi popravdě vůbec nechtělo jet..

0 0
        • jecnak  

Problematicka cast je Ostretin > Tynistko, kde je to jak rikas. Holice > Ostretin ma cyklostezku vedle silnice a za Tynistkem jsou uz siroke krajnice. Pojedeme tam v sobotu v 5–6 rano, takze to s provozem nebude tak strasne.

0 0
    • Thidney  

Rad bych upozornil ctene mmmmmmagory, ze Rathovo kralovstvi zatim nebylo rozsireno ani na Praded natoz k Baltu.

0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

Nejake plany na vikend? U me to vypada na celkem volnou sobotu, puvodne jsem se chtel zeptat pradedskeho expresu jak by jim do treningoveho planu zapadlo neco vetsiho (teda mensiho vetsiho) jako treba Zlatak lec predpoved je takova hanc-vrbatovska.

Tak bych nadhodil jako prupravu na pradeda trasu Praotec, pac na Rip je to pry pekne vypecena stojka a nikdy jsem tam nebyl ani na skolnim vylete, a pak dal Roudnice (…Ustek, Holany…zpet) podle jak priznive bude klimakterium ?

0 0
      • Internaut  

Řiť není vůbec špatný nápad. Jinak je mi to jedno – já zase uvažoval o výletu za rybičkami – trasa zde

P.S. Zítra budu vědět zda nebudu mít v sobotu zaracha.

0 0
      • jecnak  

Asi bych jel, ale mam nejakou rymicku, tak bud opravdu neco kratkeho vlaznym tempem a nebo se pridam jen na kus. RIP zni dobre.

0 0
      • karliner  

Není na Zlaťáku ještě sníh?

0 0
      • Thidney  

v sobotu je orienťák ve voděradkách, to jsem chtěl jet s dcerou. v Ne bych mohl na něco doobědního, mírného.

0 0
        • karliner  

Jestli projde kvalifikací a vezmeš ji ssebou i na Lost in Prague, zvážil bych přejmenování týmu. Nebo alespoň změnit nick u ridera č. 2, holčičky jsou na to citlivé :-)

0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

Hmm nevim nevim jestli dostanu propustku na ranni nedelni expresso. Uz na novym?

0 0
        • Thidney  

voděradky byly bez buzoly a mapníku docela vostrý, ale obhájili jsme 16. flek, byť to znamenalo o 15km a 6 kontrol víc oproti loňsku. Holt konkurence nespí a trénuje :)

Zejtra musím dopolko opravit kus střechy na kterej zbuchla větev ze stromu, tak premiera na východňárském tankodromu se odkládá.

0 0
          • Hroch obojzhivelnyj  

:( ach ty nemovitosti.

0 0
          • McBlacky  

myslel jsem na tebe, ale pro nás unreal vstávat. Měli jsme co dělat být ve 13,15 v Rakov­níku :)

0 0
            • Thidney  

škoda, letos trasa výživná, stačilo přijet v 10'30 nebo zavolat. hm rakovník je hoďka, to by jste přijeli někdy po dvanáctý. No co jako echt chrti by jste měli trochu pokrácený časový limit :)

0 0
              • McBlacky  

ono i do Lounovic bych jel min 30mins.

nějak jsme se Šári poslední dobou hrozně utahaný z práce. a když už to vypadá, že to dospíme, tak je mejdan :¨)

0 0
                • Thidney  

:) u nás to ve dvě nad ránem vypadalo, že pojedu na silničce nebo bez brzd.

0 0
      • treatt  

Já teď až do 28. května mám program jasnej :(

Nicméně Zlaťák je teda velký lákadlo, v červnu bych už měl být zase zpět v sedle, tak kdyby se to směřovalo někam k prázdninovým dlouhým dnům, tak bych se hlásil s rukou vztyčenou sím..

0 0
        • McBlacky  

na Zlaťák bych se nechal nalákat i já.

0 0
          • karliner  

I já…

Snad se do té doby vymotám ze soustavných zdravotních obtíží způsobených buď leností nebo nedostatečným bikovým skillem :-/

0 0
            • Medunka  

tak proto z kopce chodíš pěšky

0 0
            • Hroch obojzhivelnyj  

JJ tak nekdy v kvetnu-cervnu- ale fakt je tam podle webkamer jeste asi snih. Akorat se mi nejak furt plni kalendar necyklo aktivitama…

0 0
            • VeVe  

Musíš být příště opatrnější i cestou na sraz! :-) A především se méně rouhat..:-)

0 0
    • jecnak  

Zitra, na kavicku? Nic neslibuju, ale rad bych.

0 0
    • jecnak  

Co v sobotu trochu provetrat biky v Kokorine?

0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

Bila bila bila bila, komu by se nelibila… :(

0 0
      • karliner  

Tedy jako né, že by se mělo něco organizovat podle mne, ale jsem od pátku na chajdě, tak kdybyste to změnili na Křivoklátsko, rád vás přivítám..

0 0
      • teepeex  

jsem v praci, ale koko bych nekdy jindy urcite dal

0 0
        • jecnak  

Po + Ut mam volno…

0 0
          • teepeex  

jsme domluveni s Indoorainem na silnici

asi jested und kozakov zusammenrundwan­derweg:)

ale jedu to doladit na tu louku zelenou, tak uvidime, on to jeste nevi:) ale jested chtel

0 0
            • jecnak  

To zni dobre. Tak pak napis jak jste se usnesli.

0 0
            • Internaut  

Ja bych se take s dovolenim hlasil na po/ut.

0 0
              • teepeex  

prrr, prrr, ne tak zhurta,

zadny dostihy chlapi, znate se:)

ale dve derny budou dobry, to zas jo:)

0 0
            • fousac  

na jested bych taky jel..

akurat nevim, jestli bych vam stacil… :(

0 0
              • teepeex  

to se nedovis, dokud nepojedes:)

pojed srrrrrabe

0 0
                • fousac  

vsak uz koumam, kde schrastim nejaky plaste..

0 0
                  • McBlacky  

mám doma jeden speedium modrý michelin, kdyby jsi byl v extra krizi.

0 0
                • fousac  

no plantaznici, doslo na nejhorsi…

sehnal sem plaste, duse i gumicuk… ;)

nastal cas i na teoretickou prupravu (a ted lehce vazne):

co tak s sebou vozite? ja normalne vsechno v obrim batohu, ale rikam si, ze tady bych se moh uskromnit, ale jakozto clovek nezkuseny bych nerad na neco zasadniho zapomel…

p.s. je normalni, aby silnicni 23mm plaste vazily 228g a 219g misto katalogovejch 250g? nebo mi v tom krame podstrcili nejaky laciny napodobeniny…

0 0
                  • jecnak  

Do dresu nejaky banany, jablka, naradicko, dusi, obcanku, penize a mobil. Do ramu dve flasky a muzes frcet.

0 0
                    • fousac  

klobasy a/nebo rizky, sneznice a australsko-ceskej slovnik ne?

no sem na sebe zvedavej…

0 0
                      • Hroch obojzhivelnyj  

Jez kdyz jedi chrti na spici- mimovolne nepatrne zpomali

Neco co nemusis rozbalovat, nebo predem rozbalene- neni cas

Neco co nemusis moc zvykat- neni kyslik

:-)

Kua docela zacinam zavidet.

0 0
            • Vita P.  

Ještěd bych taky někdy chtěl dát, ale podle toho, kdo všechno zatím jede to vypadá, že vás ani neuvisím. Navíc se zajížďkou na Kozákov. A navíc, pokud se dobře dívám do kalendáře, tak den po Lostu…

0 0
              • teepeex  

kdyzkak udelame s fousacem tabacek

ale musite obcas potahat:)

nastrel

0 0
                • teepeex  

zadara to nebude:)

musime vyrazit v 8h hrdobci

max v pul devaty

0 0
                • Vita P.  

mno, jestli do soboty stihnu dopsat betaverzi diplomky a přežiju LOST, tak bych to možná i zkusil…

0 0
                • treatt  

Tak to už je teda pěkná štreke..dva pěkný kopce, doufám, že bude repete v druhý půlce léta..

0 0
                • jecnak  

Jebe ti? :-D Tabacek si predstavuju jinak a ne 250 s kopcema uprostred. Vim, ze jsi jeden z nejlepsich silnicaru. tak to tu moc nerozbaluj, ať ty nebožáky neztrapníš!

Ale jsem pro kazdou spatnost, vsak me znas.

0 0
                • Thidney  

Lost, afterparty na Lostu a druhý den v 8 ráno jet na vytočení tohle? A vůbec víkendové silnice Praha-východ a vy to tady zasíráte samejma 250+/2500+ šílenostma. Magoři… :)

0 0
                  • jecnak  

Co sobotni kavicku v Podebradech?

0 0
                    • Thidney  

v sobotu ma babicka 90-tiny, pokud v patek zvladnu pripravy, tak bych rad jel – s timkone dubna je vzdycky pekelnej. Vcera narozky jedna dcera, dnes druha, so babicka, ne lost … do toho spicka v praci :)

0 0
                • McBlacky  

ne že budete Losta pižlat a pak se omluvíte z afterparty protože musíte to a tamto :)

0 0
                  • fousac  

no jeste nevymysleli, jestli to bude PO nebo ÚT…

0 0
                  • teepeex  

no losta urcite kudlu nejedem:)

a afterparty bude kratky, mne ten chlast nechutna;)

a omlouvam se, ze jsem tady zamlzil datum

ja mam volny pouze pondeli 30.4.

v celodennich vyjizdkach to pisu

:)

muzem vyjet i driv, aby se nemuselo jet moc rychle, chtel bych si to proste uzit, pocasi bude zrejme emejzinkanbili­vibl:)

0 0
                    • fousac  

v kolik?

(ne moc brzo, ponadz to mam na start asi 300m, tak abych to stih… no a ne moc pozde, ponadz potrebuju bejt nejak rozumne v kostelci n.L. na carovou chlastacku…)

0 0
            • indoorajn  

zapomel jsem dodat, ze musim byt v 15h zpatky, takze tohle nedam, leda bysme si trochu makli :)))

0 0
              • rc.martin  

Ahoj, koupil jsem si silničku a rád bych někam vyjel, ideálně ale tak 50km. Max 100 (budu na kole letos poprvé) Nejel by jste zítra někdo někam? Ideálně ze Smíchova.

0 0
    • Medunka  

9:00 u hotelu v Mochově, lážo plážo na Poděbrady

0 0
    • Internaut  

I když poslední slova Teepexe na lostí afterparty nezněla nadějně, že by se zbraslavský mistr zjevil, show jede dál. Po dohodě s Ječňákem jedeme minimálně Ještěd a pak se uvidí (faktory které zatím vedou k eiliminaci Kozákova jsou: teplota, Lost a tak nějak i zdravý rozum).

Start je v 8.30 na lávce v Brandýse nad Labem (jiné starty a místa setkání si domluvte ideálně telefonicky s Ječňákem).

0 0
      • R-A-D-I-U-S  

S tou teplotou máš recht. V sobotu jsem dal necelý dvě kila (pravda vítr a kopce) ale byl jsem rozcupovanej jako kus papíru co prošel zkartovačkou ;-)

Tak ať Vám aspoň nefouká.

0 0
      • teepeex  

ano,

dnes jsem vyjevil svemu ztyranemu Ja, ze nejsem schopen schranu jeho telesnou doplahocit ani do boleslavi stare,

natoz mlade, ci jakekoli jine

sorry panove

ale tento okruh je v planu a urcite ho budu chtit v dohledne dobe dat

0 0
        • Medunka  

no stejně si expert :-) tady něco jen tak nadhodíš, kluci se chytí a jedou a ty si dáváš jinou malinu ]:-P

0 0
          • teepeex  

me umysly byly, jako vzdy, ciste Jitu

a kluci alespon nebudou drepet za humny;)

davam jedno procento ze pojedu

0 0
            • Medunka  

já to nemyslela zle, neboj, jen je vtipné, jak někdo hodí udičku a oni se chytí :-) Ale zas je dobré, že se posunujou dál, to jim upřít nemůžeme :-)

0 0
      • McBlacky  

držím palce vane vám čerstvě, cesta tam bude hodně kousací.

já dneska sotva dojel do práce :)

0 0
        • teepeex  

koukam na Flymet a ani cesta domu nebude bez vetru,

mezi 16–18h se to tam honi ze strany na stranu

chlapci bojovat

0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

JJ, ja vyjizdel ve stejnou dobu do prace na druhou stranu a liboval si jak ten vitr po vcerejsku pekne pomaha.

Good legs!

0 0
      • Internaut  

Nadherny panoramata a slunicko svitilo na cestu – jsem rad, ze jsme nikde nezahledli teplomer. Zato vetry byly sfinske a smerem tam byly opravdu spatnym panem – zpet dobre poslouzily…

Jested jsme pod Jestedem zavrhli, abychom si ho stejne vyrobili na okolnich kopcich a radioaktivnich brdcich.

Tak dlouho vykaseny jako dnes jsem dlouho nebyl – 208km, prumer pres 30kmh a nastoupano 1190m. Jecnakovi diky za odtah.

0 0
        • jecnak  

Chlape ja tobe diky za odtah. Vitr teda ficel slusne, smerem tam jsem to chtel mnohokrat otocit. No a ty mrte kopcu a vrazednyho asfaltu nam Jesteda vynahradili mnohokrat. Kazdopadne supr vylet. Tabacek, presne jak rikal Teepex.

0 0
          • teepeex  

jste jeli nakonec sami dva?

0 0
            • jecnak  

Jo, Fousac klasicky prijel pozde, ale to uz jsme tam nebyli (cekali jsme 15min), protoze jsem si nevsiml sms.

0 0
              • Thapsus  

Já byl připravenej večer jet, ale nedovolal jsem se vám ani jednomu a četl Internautův příspěvek zde, že se akce ruší a jede jen Ječňák a Internaut. Tak jsem raději zavolal šéfovi a zrušil dovolenou. :-).( Brzdu dělám nerad, těch přes třicet bych nedal a nebo při tom umřel. :-) )

0 0
                • jecnak  

V pohode, ja si nevsiml toho volani a kdyz jsem volal zpet, tak jsi byl nedostupny. Skoda.

0 0
              • Vita P.  

já jsem nakonec taky vyměkl, jsem v noci pořádně nemohl usnout (hrozně mě vadí to vedro, jsem se do tří ráno převaloval v posteli) a když jsem ráno vstal, tak jsem věděl, že to bude špatné. Teď jsem si dal odpolední vyjížďku a sem rád, že jsem nejel, dvoukilo bych dneska nedal. Navíc ty hnusné vedra k tomu…

0 0
        • fousac  

zdar..

sem si vyzral den blbec.. rano sem procvak dve duse, kdyz sem prezouval plaste, pak sem nutne bezpodminecne musel jeste na postu, kde bylo ve fronte snad cely sidliste..

takze do brandejsa sem dorazil nekdy 8:55… ale jelikoz se mi jelo fajn, rek sem si, ze hodim oko na Bezdez, ale po par kilacich me zacla neskutecne bolet prdel a dohnala me nejaka krize, tak sem to potupne zatah domu..

absence me mrzi, ale stejne bych asi zdechnul..

tak priste, uz mam snad poladeny i sedlo..

0 0
    • Internaut  

Zitra caffe Oliver v Podebradech – kdo ma zajem sraz 9.00 u hotelu v Mochove. Tempo kompenzacni – trasa prima a nehrbata.

0 0
      • Honzis  

s kámošem domlouváme zítra cca 9:30 Radotín a dál směr Karlštejn/Halouny … neměl by někdo zájem?

0 0
        • Honzis  

dali jsme to na desátou, sraz u odbočky na Třebotov (na úvod si dáme KPO Tour :-)

0 0
          • jecnak  

Zkus to spis napsat sem tady se resi jen Praha vychod, tak to cte uzky okruh lidi.

0 0
      • jecnak  

Snad ano, ale bude to velmi vlaznym tempem.

0 0
      • Internaut  

Strudl byl jablecny a famozni. Vlastne delaji nekde lepsi?

Tempo bylo opravdu kompenzacni a ja nakonec namotal kilo. Paradni, dekuji za spolecnost.

Po tech 4 dnech jiz nechci kolo videt! Aspon na den, a to myslim opravdu vazne.

0 0
      • R-A-D-I-U-S  

Jen tak mimochodem, do Mochova to mám nyní 29Km .. :-(

0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

Oj oj… Uz prestehovany?

0 0
          • R-A-D-I-U-S  

jojo. Ale do Brandysa zase celkem blizko, clovek si holt nevybere :-)

0 0
            • Hroch obojzhivelnyj  

No tak budes jezdit na predsraz do Celakovic, to je o kus blize Mochovu :). Zpatky se zas casto jezdiva pres vodu v Touseni.

A kde teda priblizne bydlis, BTW?

0 0
              • jecnak  

A nebo Pocernice o pul hodiny a 14km driv.

0 0
                • R-A-D-I-U-S  

at je ten sraz kde chce, tak krome nejakych extra special akci me nikdo na 9:00 do Mochova nedostane :-)

0 0
                  • karliner  

Moje řeč :-)

Ale když už jsme u těch speciálních akcí, mohl by plánovač Hroch vymyslet nějaké květnové Giro d´Pizzeria proložené tím italských cukrářem v Thidneyově..

0 0
                    • Thidney  

bych mohl najít tu anti-cukrárenskou trasu (Masojedy, Konojedy, Kozojedy, Výžerky.. se zastávkou v řeznictví v Uhlířských Janovicích) :)

0 0
                  • Hroch obojzhivelnyj  

Podebrady jsou extra special akce skoro pokazdy :-)

Kdyz vyjedes v 8, stihas vsechny srazy na 1 dirku.

0 0
                    • jecnak  

S tim casem je to tezky. Prijde nam totiz zbytecny si zasekat cely den 100km vyjizdkou, kdyz pak clovek odpoledne muze venovat rodine, praci a nebo kulture.

0 0
                      • karliner  

To máš pravdu, ale ten sraz by klidně mohl být zase na kruháku v Uhříněvsi, kde býval a ne někde v polích u Poděbrad :-). Na druhou stranu – Rádiuse by to neřešilo a pravidelným účastníkům to vyhovuje v Mochově. Ostatní se mohou buď přizpůsobit, jet jinam nebo brblat na BF :-)

0 0
                        • McBlacky  

nezbývá než si udělat vlastní sekci. Já taky budiček na 5,30 o víkendu nedávám.

prostě to není v našem dosahu to je celý, stejně jako Brno, Ústí a další skupinky co se domlouvají na švihy :)

0 0
                        • Hroch obojzhivelnyj  

Ta devata je kompromis, mezi sestou kdy uz svita a polednem pro ospalce ;-)

0 0
                        • Internaut  

Jak píše Ječňák. Pro mě osobně jsou nedělní Poděbrady příjemný výjezd po týdnu (a hlavně sobotách), kdy se navíc vrátím kolem poledne a můžu se věnovat dalším příjemým věcem.

No ale pokud by býval sraz třeba v 9 hodin u hřbitova v Horních Počernicích, tak by to zajistilo Tvou účast?

0 0
                          • karliner  

Těžko na to odpovědět, jisté je ale to, sraz v 9:00 v Mochově spolehlivě zajistí, že tam nepřijedu.

0 0
                      • R-A-D-I-U-S  

Má vůbec cenu vylejzat kvůli 100Km z postele ? :-))

0 0
              • R-A-D-I-U-S  

jukni do profilu

0 0
    • fousac  

já myslím, že v neděli by mohlo být na Jěštědu pěkně…

0 0
      • jecnak  

Co v utery Koko? Ty, ja, Medu, Elwira, Kesu…

0 0
        • fousac  

to je velmi lákavé, leč po dlouhý době se nám s odpůrkyní sešlo společný volno, tak budem maximálně zlehka cyklistit spolu po okolí…

no ale i tak mě propozice zajímaj, ponádž tak nějak očekávám, že mě po pondělí bude mít drahá plovička plný zuby a na úterý dostanu opušťák.. ;)

0 0
          • jecnak  

Bonbonky v okoli hlavniho udoli. Tak do 40km, ale na 6h jizdy.

0 0
    • jecnak  

Zitra, v sobotu 5.5. jedem na vytoceni Podebrady. Sraz v 9:30 v Pocernicich u hrbitova a nebo v 10 v Mochove u hotelu. Obed/snidane v Cafe Oliver

0 0
      • jecnak  

Dneska to bylo velky ;-) a kupodivu nikdo nezmoknul.

0 0
        • Medunka  

a nečekaně v jeden okamžik tři slečny v balíku :-)