• robsol

    Zvažuji výměnu vidlice v diskovém provedení a aby měla zdvih 100mm. Vzhledem k omezenému rozpočtu a přečtení několika recencí jsem se rozhodl pro SR Suntour EPICON. Jsem trochu ale zmaten z toho, že když příjdu do obchodu (a ne jednoho) všichni mě od této značky zrazují, skoro to vypadá jako, že je SR Suntour synonymem nekvality a tvrdosti. Jaký je váš názor na tuto značku a tento model?

     
    0 0
    • Kubiczech  

      Vysvetleni bude takove, ze ani jeden z prodejcu neprodava jen Suntour, ale vedle toho i nejake drazsi vidlice a radsi nez Epicon by udal treba Rebu. Nazor, ze Suntour jsou spatne vidlice je podle meho prekonany, ale nikomu ho neberu.

      0 0
    • Martis  

      Mám na lehokolo AZUB Max Hardcore Suntour XCR RL – taky mě tady i jinde všichni od ní zrazovali a nedal jsem na ně a .....dobře jsem udělal. Olej / pružina, zamykání z řídítek, naprosto skvělá práce v terénu – samozřejmě po správném nastavení. Kopíruje terén jako žádná jiná vidle, co jsem měl před – tedy pružina/elastomer – tlumí naprosto skvěle. Jsem naprosto spokojen – za směšnou cenu odvádí naprosto skvělou práci. Je to ještě nižší řada, než sis vybral ty. Vůbec se Suntouru neboj. Jsou to jen snobácky babské kecy o vaklech, přílišné měkkosti, odírajících se nohách apod. další kraviny. Mám na této vidli i Avid BB7, dynamo SON v náboji – takže je silově celkově dost namáhaná a vidle maká jak divá! Takže kašli na babský plky a kup, co se ti líbí!:-)

      0 0
      • Smazaný účet  

        na leháči se dá jet i do terénu?

        0 0
        • Martis  

          No jéje!!! Koukni sem http://www.azub.cz/…tych-kolech/ a budeš koukat, co se dá na leháči vyvádět. Já tedy nejsem až takový šílenec, abych se na něm vrhal ze skal – já spíš takové výmoly a přejezdy říčního korýtka a tak – ale jinak kombinace 26´/26´ je do terénu fakt fajn.

          0 0
          • Vilém  

            Ty brdo, klobouk dolu. Z pohledy normalniho cyklisty to vypada v terenu na lehokole jako silenstvi.

            0 0
          • Smazaný účet  

            hm tak to už s tím asi hodně umí, no to u nás v baráku bydlí jeden co to má a toho vidívám věčně jen na silnici…

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.