• GSX1400

    pritelkyne (70kg) si chce koupit tohle kolo G 1LTD

    a ja (85kg) tohle G 29 2LTD

    cenove hranice jsou 20 a 25 vybava a cena se me zda prijatelna ALE cemu teda vubec nerozumim tak kvalite vidli u obou kol.

    mate nekdo zkusenost? dik za nazory prosim berte v potaz ze je to prvni moderni kolo od dob AUTHOR TEXAS :-)

    0 0
    • Strakááč  

      napiš staviteli, postaví ti za 20 lepší než to co jsi sem hodil v odkazu a stojí pětadvacet :) si myslím, že by na tom za dvacku mohl být raidon a na stavbě za 25 bys už asi mohl mít klidně i suprovýho epicona :)

      výhodu máš takovou, že ti postaví opravdu perfektní kolo i podle tvojich představ :) a hlavně to bude komponentově vyvážený.. já tady na bf znám jen dva uživatele, co staví.. a sice scalar a maajkee, jsou tu určitě další.. ale ty já si nepomatuju a nebo o tom ani nevím :D jinak.. a tuším, že u nich platí záruka stejně jak když koupíš kolo normálně v shopu :)

      0 0
    • novas752  

      G1 vidle uplne naprd, G2 takovej zaklad pouzitelnejch. Kdyz si to nechas poskladat od stavitele, budes mit Raidona na kole pro pritelku a na svym o tridu lepsi Epixon. Razeni + brzdy Shimano Deore.

      0 0
    • adam1  

      Zvedl bych hranici na 22k pro přítelkyni ,to co má ve výběru bude těžítko (15kg?) a poznáš/schytáš to i ty při společných vyjíždkách :) .

      https://www.hupnakolo.cz/…ale-720-2017 něco takového na živo vypadá fakt ok.Možná by i snesla 29" jak je vysoká?To tvoje – za mě ok ,časem jestli tě to chytne tak se k lepšímu projezdíš a nakonec zjistíš že v tom kole je už 60k :)

      Nebo ten stavitel ,tam si dáš co jelibo a můžeš ovlivnit hlavně kola – ty dělají kolo.

      a

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.