Stavba 27,5 HT na postavu 193/95 na rámz Ghost Kato

18 nepřečtených
  • Tendru

    Ahoj, zajímá mě, jestli je možný někde sehnat rám Kato a postavit na něm slušný HT. Jediný Kato v XL je dostupná 4ka a to má dle zdejších threadů na prdlačku vidli (SR Suntour XCR Air RL-R 120 mm). Ten rám se mi líbí, ale kdybych koupil tu 4ku tak bych zbytečně vyhodil 3k za vidlici kterou bych nahradil jinou. Je tu někdo kdo by to dokázal postavit na rámu, nebo by mi poradil jak postupovat, případně jakou vidlicí ideálně nahradit tu XCR?

    0 0
    • Tendru  

      Tak jsem zdá se sehnal Kato 7 za 25k, je to dobrá koupě? Co ta vidle Rock Shox 30 Gold Solo Air RL? Osazení by už mělo být obstojný ne? Na takový to ježdění kolem komína.

      http://www.ghost-bikes.com/…detail/5347/

      0 0
    • Tendru  

      Tak jsem koupil Ghost Kato 7 v XL. Po dnešní 20km projížďce cestou necestou jsem zjistil následující… Bolí mě z toho sedla nehorázně řiť. Posez byl moc položenej na ruce a bolely mě dlaně, takže po příjezdu dom jsem ty dvě podložky co byly nad představcem dal pod představec, jestli to dělá 3cm asi, ale posez hned o moc lepší, uvidim jestli ještě budu dál řešit až pojedu příště na vyjížďku. Dál co mě dost vadí jsou slabý gripy, nevim co tam je za průměr ale je to jak pro holku, pro mojí tlapu je to děsně mrňavý. Další věc je to sedlo, něco tak nekomfortního jsem nezažil. Pravda, na kole jsem 15 let neseděl, jezdím moto enduro tak jsem asi zhýčkanej.

      Co vozíte na HT za sedlo a za gripy?

      0 0
      • Sindy  

        Pro opravdu velkou tlapu… A navíc pohodlný. http://www.spoke.cz/…extra-black/?…

        0 0
        • Tendru  

          Díky, něco takovýho potřebuju :)

          Jinak mě mile překvapilo, jak je kolo mohutný a zároveň lehounký, naposledy jsem měl oceláka Giant někdy v roce 2002.

          0 0
        • danielh  

          Taky mam na svem ghost fullu gripy Chunky extra (34mm) ale pocitove uz to je moc tluste, ta racer(30mm) verze by byla lepsi, u mne mam vzdy pocit ze cim tlustsi gripy tim mam kolo jakoby mene pod kontrolou, jako by mi vic plavalo v rukou pri drzeni, nevim proc.

          Asi koupim ty tenci a ty tluste extra prodam.

          0 0
          • Tendru  

            Já to pak poměřim a kdyžtak bych je vzal, jsem zvyklej z motorky na pořádný hefty.

            0 0
          • Sindy  

            Je to o velikosti ruky… Když vemu 32mm do ruky bez rukavic tak je to strašný a ani s nima to není úplně super…

            0 0
    • Tendru  

      Ahoj, mám dotaz, když chytnu za kliku a točim „na cvrčka“ tak se mi ze středu nebo za zadu od kazety ozývá dvakrát za otáčku takový jemný lupnutí, na nic to vliv nemá, ale jestli to mám řešit nebo co? A ještě se mi zdá, nebo spíš jsem o tom přesvědčen, že v krku je lehká vůle, má tam být nějaká vůle, nebo to musí být naprosto pevný? Případně jak to utáhnu? Díks

      0 0
      • danielh  

        S cvrckem nevim, ale u headsetu vule byt nema, povol ty 2 srouby co drzi predstavec a dotahni lehce ten 1 sroub nahore v jezkovi na konci sloupku vidlice, pak zas ty 2 srouby v predstavci dotahni.

        0 0
        • Tendru  

          To bylo ono, přendaval jsem představec a dotáhl jsem ho dřív než to hlavový složení, vůbec jsem netušil, že se dotahuje nahoře. Myslel jsem, že je to dotažený zvlášť, jak to bejvávalo dřív. Dík za radu.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.