Váš názor na diskvalifikaci Sagana?

162 nepřečtených
  • dasty

    Ano/Ne??

    Anketa: Úmyslný loket??

    Ano
    33x
    21%
    Ne
    124x
    79%
    0 0
    • novas752  

      Ano umyslne mu chtel oplatit to, ze se o neho oprel ovsem bez nasledku – Cav v te chvili uz nezadrzitelne padal na plot.

      0 0
    • myscho  

      A co na to Jan Tleskac?

      0 0
    • krabica  

      Jsou tu dvě diskuze na toto téma, je to snad málo?

      0 0
    • tromboonen  

      Saganova stopka možná překoná téma o 20" kolech… nerad to říkám, ale naše názory na tom moc nezmění, není to moc jasné, mohlo to být tak i tak, trest je pravděpodobně příliš tvrdej/pro výstrahu/whatever, ale to tady nezměníme, ono se z toho střílet nebude (snad), i Sagi to vydejchá, jestli už nevydejchal…

      0 0
    • IndyCZ  

      Přísné a poněkud zbrklé rozhodnutí. Mohli to probrat líp, kdyby dali rozhodnutí o hodinu, dvě, tři,…, později, nic by se nestalo. I když samo budou někteří tvrdit, že na tom není co probírat. Teď už to ale nelze vzít zpět, protože by vypadali jako totální pitomci.

      Dle mého se neměl Sagan tlačit tak doprava a Cavendish se neměl ***** do tak riskantní mezery. Ale v minulosti mu to již mnohokrát vyšlo, trošku si šťouchne a každý ho radši pustí, tentokrát byla bariéra proti. Letecký záběr ničí strom a v záběru zepředu to vypadá, že si Cav blbě najel a do Sagana drcnul první. Jestli byl ten loket úmyslem zatarasit cestu, shodit závodníka nebo jen udržet balanc nevím.

      0 0
      • mr.ricardo  

        Ta mezera nebyla puvodne uplne mala, Cav jel v haku za Demarem zprava podel bariery, kdyz ho Demare predjel, Sagan to zavrel a natlacil Cava na barieru, Cav se to snazil zachranit a doslo ke kontaktu, pak uz jen lokytek a bylo to. Nebylo to cisty, ale vylouceni je zbytecny.

        0 0
        • zdenal8  

          Zbytečnej manévr, zbytečný vyloučení. To souhlasim.

          0 0
        • IndyCZ  

          Je to možné, viděl jsem tu někde dotku kde jel Cav za Francouzem a místo tam měl, jen nepočítal, že se tam natlačí Sagič. On celý ten finiš byl dost o hubu. Nejdřív najel Greipel do Bouhaniho a pěkně ho to nakoplo, potom se Demare vecpal před Bouhaniho, který se udržel v sedle jen silou vůle a pak ten Cavendish..

          Vzhledem k tomu, že podél každé bariéry jdou vidět jen mobilní telefony se musí objevit řada amatérských záběrů. Protože ty dva oficiální jsou naprd. Na jednom nejde nic vidět kvůli stromu (určitě ho tam nastražili schválně!) a druhý zkresluje. Vzhledem k tomu měli postupovat in dubio pro reo.

          S rozhodnutím mohli chvíli počkat a rozebrat to s chladnějšími hlavami.

          0 0
    • Fran7  

      Loket byl až ten vůl padal, to musely vidět i rozhodčí.

      0 0
    • MI.KU  

      Jako blbec Jury vypadá tak jako tak a dle mne nejen vypadá ale i je – změnit by to klidně mohl – je to stejný jako ze prvně udělil Sag penalizaci a ztrátu bodů – a po tom co si šel ředitel Cav stáje stěžovat to změnil na vyloučeni.

      Za mne je to jasne odstranění soupeře – jistě se to mnohým hodí do karet.

      Zaber z vrchu neříká nic jasného a hlavní moment tam není a zaber ze předu říká ze si za to Cav muže sám a Sag vystrcil loket pozdě a zbytecne.

      Divím se ze nevyloucili i ty dva co potom do Cav narazili – jak jinak než úmyslně přeci viděli ze leží.

      Nojo kdyby se natáhl Sag nebo někdo dal z východu tak se řekne ze se neměl tlačit kde nebylo místo a jede se dal, ale dotknout se Brita tak musíme udělat tytyty – i když nic není jasne a vlastně to mluví jen o chybě Brita.

      Kolik soupeřů už vlastně Cav sestřelil a nikdy za to žádný větší trest nedostal.

      Fanouškům bych navrhl ať místo obřích obrazců kol pro vrtulníky rozhodí nápisy ,,odvolejte zaujatého jury a vraťte nám Sagana,,.

      PS: proti nepovolenym prvkům na kombinezach SKY rozhodl ze se s tím vlastně nic nedá dělat když je to v látce. Je jasne vidět ze jde určitým lidem na ruku.

      0 0
      • Marskatin  

        Co je s těmi kombinézami? Nejsem v obraze, stačí stručně.

        0 0
        • MnemonicJ  

          zkusil jsem google a řekl bych, že půjde o toto https://sport.pravda.sk/…-v-poriadku/

          0 0
          • Marskatin  

            dík.

            0 0
          • roud  

            zajímavé :-O

            0 0
          • tromboonen  

            Všetci kradnú, len Peťo dominuje :)

            0 0
          • Chlebovnik  

            Kdyby Sagan jezdil ve SKY, tak by o nich slovenský bulvár psal jako o géniích, nikoliv jako o podvodnících. =)

            0 0
            • ememem1  

              nicmenej je to trocha zvlastne ne?

              0 0
              • wilda81  

                ne

                0 0
              • tromboonen  

                Bulvár jako prase… nic se nestalo, SKY si od začítku ověřila, že to neporušuje pravidla, ale dáme tam obr titulek že jsou podvodníci = to ostatní napíšem až na konec článku… klasika clickbait.

                0 0
                • ememem1  

                  ja sa nebavim o nejakom stupidnom titulku ale o fakte. kombinezy musia mat urcitu priepustnost. bud mali alebo nemali, to neviem ale co za bull shit je ze

                  „Sú upevnené priamo v materiáli, z ktorého sú kombinézy, takže sa o porušenie pravidiel nejedná. Rozumiem rozhorčeniu ostatných tímov, ale v tejto chvíli to zakázať nemôžeme,“ povedal riaditeľ jury Tour de France Philip Marien.“ ???

                  0 0
                  • Chlebovnik  

                    OMG. Buď upraví pravidla nebo v tom budou za rok jezdit časovky všichni. Tak vo co jde? O tom to snad na této vrchlové úrovni je, posouvat limity (vč. vybavení a oblečení), ne?

                    0 0
                    • ememem1  

                      pravidla su snad dane ne? ale je to jedno, nehajme to tak.

                      0 0
                      • tromboonen  

                        Rozumíš větě „o porušení pravidel se nejedná“?

                        Stejně tak nebylo porušení tehdejších pravidel první TT koza, nebo nastavce co mel Lemond tusim atd. atd. Proste se snazi v ramci pravidel vytezit max mozne, pokud to pravidla neporusuje, bud to budou mit za rok vsichni, nebo se zprisni pravidla a nebude to mit nikdo (a SKY prijde s necim jinym).

                        Ale mezi nama, ze by pidi aero pseudo vychytavka mohla na pouhych 9 km nebo kolika „zaridit“ pritomnost tolika SKY borcu v prvni desitce a jejich dominanci, to si nemyslim, to by musela byt vetsi a hlavne ta etapa delsi a by to melo tak obrovsky dopad..

                        0 0
                        • ememem1  

                          to si nemyslim. len som si neni isty ci by to preslo kazdemu.

                          0 0
                          • tromboonen  

                            Evidentne jo, ale kazdy nema takovej budget jako SKY aby to moh zkouset a ty hranice posunovat. To jim ale nelze vycitat.

                            0 0
                            • ememem1  

                              to ne

                              0 0
                            • Marskatin  

                              To jsem zvědav, jak se k tomu postaví dlouhodobě. A jestli nepřibudou nové regule.

                              Protože když jsi zmínil ten budget, tak to byl jeden z argumentů, díky kterému stále máme dnes už nesmyslný limit 6,8kg.

                              Aby nebyly zvýhodněné bohaté týmy s přístupem nejmodernější(nej­dražším) technologiím, oproti slabším. Aby rozhodoval výkon cyklisty a ne technika.

                              0 0
                              • tromboonen  

                                No ony ty ultralehke ramy a osazeni taky nevydrzi uplne vsechno a rozhodne by se to lamalo vic, neco kolem 6,8 je podle me rozumny kompromis, spousta kol je tezsich (bo aero) a v reale tam i blecham do hor pridavaj max desitky gramu, ne ze by to neslo udelat lehci, ale zas by tomu potencialne pri jakemkoli kontaktu v baliku upadavaly kusy kokpitu nebo drivetrainu ve vetsi mire nez dneska – a to si GC jezdec nelajsne, leda ze by mel ultralehkej special na aute a vzal jej na posledni rozhodujici kopec, ale na to nema cas.. jen Alberto to jednu dobu obcas delal, tusim kvuli specialnim galuskam (snad lehcim a vic nabusenym nebo co, uz si nepamatuju). Nevim, kolik kol by v reale bylo o hodne lehcich, prachy v tom zas takovou roli nehrajou, plati to sponzor a ten by se jiste chtel predvest, ze to kolo umi lehke…

                                0 0
                                • IndyCZ  

                                  Frůmi měl ultralight kolo (tuším nosnost max 70 kg) na loňské Tour, když mu ho zrovna přejeli motorkou a pokoušel se o ten světový rekord v běhu do kopce v silničních tretrách.

                                  0 0
    • Fran7  

      Jak píšou na aktuálně, za tohle měl ještě medaili https://www.youtube.com/watch?… a nikdo ho nevyloučil, i přes to video jde vidět jak na něj číhá, u Sagana to byl prostě normální boj o místo a LOKET byl až ten blb už padal.

      0 0
    • Janek33  

      Je pravda, ze Sagan zmenil drahu a Cava natlacil do strany, ale Cav by se tam vesel, jenze uhybal divakum, kteri meli ruce pres barieru. To ho rozhodilo, narazil Saganovi do boku a sel k zemi. Loket byl uz jen pro vybalancovani. Takze max.postih za krizeni drahy.

      0 0
    • scalar  

      Cav ten pád jasně nafilmoval, odkoukal to od fotbalistů. Mně se líbil Štyby, jak se rozhlídnul a když viděl, co tam vepředu zbylo za magory, tak odcouval :-)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Uz je naplanovane stehovani naroda slovenskeho do Parize, kde bude protestne rozebran vitezny oblouk a ajfelovka, kterou odvezou do sberneho dvora?

      0 0
      • USPS  

        Fico už vyhlásil Emanuelovi válku.

        Vlastně, počkat – 14.3.1939 a dál už to známe, že…

        0 0
    • vlasto  

      Zabili dve mouchy jednou ranou. Cavendisch v prdeli, Sagan v riti. A francouz vitezi. Tak to ma byt. Co se jim tam maji cizaci co vozit po silnicich:-)

      0 0
    •  

      Jasnej faul, třeba ho to vyloučení ochránilo od stopky za sypání :-)

      0 0
      • mr.ricardo  

        Dej pokoj :) nebo Deleonymu praskne zilka …

        0 0
        • Deleony  

          To sa neboj, to sú lacné provokácie:) Na druhú stranu je to pre nás fanúšikov aj na niečo dobré, bude viac času na bajk a menej vysedávania pred telkou pri tdf..

          0 0
      • Delkim  

        moje řeč, konečně na něj došlo, tihle šoumeni do sportu nepatří!

        pěkně zpátky k vaření na YT!!!

        0 0
        • Smazaný účet  

          Tak tak, televizi prenasene sporty maji reflektovat predevsim skutecne muze, treba fotbalisty!

          0 0
          • Delkim  

            Přesně tak!!! Co si cyklisti patlají ten kofein do vlasů tak jsou jako utržení ze řetězu!!!!!

            0 0
    • Fran7  

      z instagramu #nosagannotour

      0 0
    • Fran7  

      A tohle tam dal jeden fanoušek, asi důkaz proč zvedl loket, padající cav mu blknul řidítky o ruku a proto ji zvedl ne aby ho shodil neb už padal, ale aby se nezaháknul.

      0 0
      • 2. Bóďa  

        No to to trvalo.

        To je určitě ten týpek s tabletem, jak ucuknul na poslední chvíli za tím červeným molitanem. :D

        Akorát jsem teda doufal, že se vytasí s nějakým exkluzivním videem… :D:D

        0 0
    • MirosPikos  

      Je to hovadskej závod, poslední léta mi to přijde jako Praříž – Dakar, co se jezdí v Argentině :) Občase jsem koukl na výsledky jen kvůli Saganovi a našim. Teď už to nemusím řešit, když je to taková fraška.

      0 0
      • tromboonen  

        To je fakt, naši většinou dělaj závod a dění v rovinatých etapách je taky to nejnapínavější co tam je… a na krajinky koukáš? :)

        0 0
      • Fran7  

        Taky se mi zdá, že je to jak seriál na pokračování, jak je rovinatější etapa tak pořád stejný scénář, jeden únik, kterému dopřejí a pár kilometrů před cílem je smáznou, pořád dokola, nikdo se nepokouší Froomovi odmáznout domestiky nikdo nezkusí nic, jako loni až v předposlední etapě se pokusili něco vymyslet, ale už bylo pozdě. U fotbalu sleduji jen zpávy místo 90+ minut stačí 30sekund s góly a fauly a u TdF když nemám čas na sledování stačí kouknout na výsledky a nemrzí to.

        0 0
        • Fran7  

          Ještě jsem chtěl říct, kdyby Saganovi ponechali původní trest – body a sekundy tak mu to tě mohli vrátit, kdežto teď už to nejde tak chybu nepřiznají, svině.

          0 0
        • Delkim  

          chtělo by to pořádný vítr…

          před pár lety jednu etapu foukalo a nakonec z toho byla pomalu nejzajímavější etapa za poslední desetiletí :)

          0 0
    • Delkim  

      Už je to dobrý. Teď mají Rybárikovou :)

      0 0
    • gerrard  

      Neco na odlehceni od kamaradu ze Slovenska. :)

      0 0
    • Sodoma  

      Ovšem tenhle protestsong je silná káva :-))

      0 0
      • RomanH  

        :-D

        0 0
      • tromboonen  

        Dobrej odchyt :)

        Kdyby to bylo u nas, tak by jiste neco podnetneho vymyslel Ortel, nebo ta kikina jak se jmenuje, Evropo neco…

        0 0
      • IndyCZ  

        Pecka. Lepší hlasový projev a mohl to být hit. Ale prý to už kupují Jemné melódieé.

        0 0
    • Fran7  

      Pravda lepší hlas by to chtělo, ale když je to taková rychlovka nevadí, dobrej a pravdivej song, hlavně, že zahraný na kytaru a ne tou idiotskou „elektronkou“ jak praví zakladatel fóra zde na BF. Songu fandím a teď jak zařídit aby si ho poslehli i jury.

      0 0
    • vokolokolo  

      Zareaguji na původ tohoto fóra, Anketa: Úmyslný loket?? ti z Vás kdo hlasovali pro ANO už litujete? teď když víme, že to loket nebyl?

      0 0
      • Sodoma  

        Každý se může zmýlit. Důležité je umět omyl přiznat.

        0 0
      • 2. Bóďa  

        Tak ta sedla! :D :D

        0 0
      • Singlespeed  

        Loket to možná nebyl, ale i přesto Sagan Cava sundal. Sám Peter si toho byl moc dobře vědom a hned se šel Cavovi omluvit, že ho sundal. To ještě nevěděl, že z toho bude takový *******. Navíc, trest přijal naprosto v klidu, což u občas dost namachrovaného Sagana, také o něčem svědčí.

        0 0
        • Delkim  

          Původně mu šel říct „dobře ti tak ty anglický *****“, ale cestou mu to prý manažer rozmluvil!!!

          0 0
        • IndyCZ  

          O tom, že trest přijal v klidu bych teda dost pochyboval. Akorát to pak neventiloval do kamer. :-)

          0 0
        • Sodoma  

          Odkud jsi tak dobře informován?

          0 0
        • ememem1  

          to si potom ale istejsi ako sef jury philippe mariena, ktory vcera ci predvcerom povedal ze „to, co sa stalo, VYZERALO že to bolo umyselne, VYZERALO to AKOBY ho udrel, musel prist exemplarny trest“.

          tdf mam rad, v chamonix som travil za mladi mesiace v kuse ale dufam, ze ziadny francuz na tdf uz nikdy nevyhra ani len etapu.

          0 0
          • tromboonen  

            A ted si jim to nandal :)

            0 0
            • Delkim  

              a mimoděk se pochlubil, jak trávil mládí ve Francii :)

              0 0
              • tromboonen  

                Asi s Polakama a zadna francouzka mu nedala, no…

                0 0
                • ememem1  

                  polky tam neboli, iba cesky, a tie by mii asi ozaj nedali ani keby som chcel, ich jedina priorita bola nechat sa opichat nejakym frantikom. to vies, zapad…

                  0 0
                  • tromboonen  

                    Tak pak je Tvoje nenavist jasna… Mel si se ****** na Cesky, naucit se po franticku a pichat Francouzky…

                    0 0
                    • ememem1  

                      nenavist??? inak po franticky hovorim celkom slusne, aj ked to uz neni jak zamladi ked som tam mal frajerku.

                      0 0
    • BMW 3  

      Naprosto správné rozhodnutí rozhodčích za takový zákrok.

      0 0
      • Fran7  

        Zákrok který se nestal kámo, viděl jsi všechny fota a dostupná videa, nebo jenom ta dvě oficiální na kterých je vidět prd.

        0 0
        • Singlespeed  

          Proč se tedy běžel Sagan Cavovi omluvit, že ho sundal?

          0 0
          • maajkee  

            Nebyl se ho spíš normálně zeptat jestli je OK? :)

            0 0
          • ememem1  

            jak vies co tam robil a preco?

            0 0
            • Singlespeed  

              Je zajímavé, jak se to všechno pěkně zkreslilo :-). Co si vzpomínám, tak nejdříve řekl Peter novinářům, že Cav najednou přijel zprava k němu a on (Sagan) se musel bránit (tedy ho sundal). Když následně viděl, co způsobil, šel se omluvit.

              0 0
              • ememem1  

                a?

                0 0
                • Singlespeed  

                  Takže zkoumat video a snažit se z něj vydedukovat, že Sagan Cava nesundal, když ho dle svých vlastních slov sundal je krávovina :-).

                  0 0
                  • kubad  

                    Sám nevěděl co se stalo, co je na tom k nepochopení

                    0 0
        • BMW 3  

          Viděl a s klidem říkám, že to byla prasárna.

          0 0
      • kubad  

        Ty budeš blesk co

        0 0
        • BMW 3  

          Blesk nejsem, ale prasárny omlouvat nebudu.

          0 0
          • kubad  

            Jaké prasárny?

            Viděls videa co se tam stalo?

            Jediné co se Satanovy dá vytknout je změna stopy, ale v tom sprintu ji jiní měnili mnohem dramatičtěji.

            Cav. je prostě prase a brzda je pro něj sprostě slovo, proto si namlatil.

            Pokud to vidíš jinak prosím ó koment co se podle tebe stalo.

            0 0
            • BMW 3  

              Podle mě měl místa na projetí dost a Sagan ho vytlačil k bariéře a pak ho sundal loktem. Toť můj názor.

              0 0
              • Bubaaak  

                A to píšeš po týdnu, kdy už všichni, celej svět, ví že to bylo jinak?

                Ty si fakt blesk

                0 0
                • BMW 3  

                  Všichni a celej svět? Vtipný.

                  0 0
                  • Bubaaak  

                    i rozhodčí řekli že dsq nedostal za loket… přeber si to

                    0 0
                    • BMW 3  

                      Víš co? Mě to vůbec nezajímá. Napsal jsem svůj názor na to, co jsem viděl. Byla to prostě prasárna. Sagan lokty používá, o čemž může vyprávět třeba Greipel.

                      0 0
                      • kubad  

                        Ale bez ty kecko :)

                        Se hodí loktem ani nedotkl :)

                        0 0
                      • vokolokolo  

                        BMW 3, proboha zastáváš se Cava protože máš BMW co na dálnicích nejčastěji porušuje pravidla jako Cav likviduje tu kolem tu hlavou své konkurenty.

                        Slováci tvrdí, že ten vůl šel k zemi díky kanálu co přejel neb už po jeho přejetí se rozkymácel, hlavou vrazil do Sagana (to je vidět i na ofiko videu) a následně už při pádu vrazil řidítky do ruky Sagana a ten zvednutím ruky nahoru a uhnutím celého těla šel doleva a ve stejnou chvíli jak dal loket nahoru ten blb už padal, což povtdili videa lidí co stáli kolem, vůbec se ho nedotknul, teda omylem svým bokem narazil na hlavu Cava (asi jako omlouvám se nějak se mi dosala ruka pod vaši nohu).

                        0 0
                        • BMW 3  

                          Ano, mám BMW, protože je to skvělé auto. Jinak k tvému příspěvku ti povím, že povídáš nesmysly. Ani jedno BMW nikdy nic neporušilo, ale vždy jen ten pitomec, který v něm seděl, toť vše k té hlouposti, co si napsal. K Saganovi jsem se vyjádřil a říkám, že je to můj názor a prostě to tak vidím.

                          0 0
                          • IndyCZ  

                            Je taky spousta lidí co tvrdí, že Američané byli skutečně na Měsíci…

                            0 0
                        • Barak  

                          To s tím kanálem bych až tak úplně nebral. Jediné, co jsem viděl byl rozbor videa nějakého Slováka, ze kterého vyplynulo, že ten flek na zemi mohl být kanál úplně stejně jako třeba asfaltová záplata nebo stín.

                          0 0
                          • 2. Bóďa  

                            A to já bych si skoro vsadil, že Cava rozhodil právě ten kanál.

                            1. tam skutečně ty kanály jsou ( snad každých 50 m ) a za 2. ty příčné vlnky na nich k tomu úplně vybízejí…

                            Škoda, že zrovna nikdo z jezdců kolem neměl GoPro.

                            Nebo se mu možná „smazal“ záznam. :D

                            0 0
                            • Barak  

                              Je přirozené, že člověk přijímá argumenty, které jsou bližší názoru, který si již vytvořil, aniž by byly něčím podložené. Nemyslím, že ho Sagan sundal, ale tomu s tím kanálem taky nevěřím.

                              0 0
                              • IndyCZ  

                                Ty kanály tam jsou, jak dokazuje Google Street View. Jestli to byla příčina pádu nebo nikoliv se neodvažuju posuzovat.

                                0 0
                              • 2. Bóďa  

                                Sagan ho tedy nesundal, Cavendish ale kvůli něčemu zavrávoral. A náhodou ve chvíli, kdy přejel kanál… :D

                                Ano, od začátku si myslím, že to nezavinil Sagan. Ale přejet v plné rychlosti takhle blbě tvarovaný kanál, mi přijde jako dobré vodítko k tomu, proč k té ztrátě rovnováhy došlo.

                                0 0
                                • Barak  

                                  A jsme zase u toho. Opravdu ho prejel? Je to jen hypoteza.

                                  0 0
                                  • 2. Bóďa  

                                    Jak hypotéza? :))

                                    Kanál tam je, koukni podle šipek na silnici na Street View.

                                    Tady je to dobře vidět- https://www.youtube.com/watch?…

                                    0 0
                                    • Barak  

                                      Jo, tady na tech zaberech to tak opravdu vypada.

                                      0 0
                                    • Fran7  

                                      Tak tohle video by si měli zkouknout i kok.ti z jury, omluvit se Saganovi, dát mu odškodné a potrestat dodatečně Cava a i Denmara neb ten křížil snad všechny, Cava, Sagana i Graipla

                                      0 0
                                      • Rockodendronus  

                                        Je to pěkné šméčko ale, protože musel vědět, že do něčeho najel, ale stejně držel hubu a házel to na loket…

                                        0 0
                                        • Espen  

                                          Mě přišlo, jak kdyby byl Cav letos nevyježděnej a zazmatkoval. V nějaký další etapě Demare projel kolem hrazení snad ještě menší mezerou.

                                          0 0
                  • kubad  

                    je to jak to je, DNF platí, ale jak to opravdu bylo, je trochu jiná story.

                    0 0
              • Singlespeed  

                Řekl bych, že ho spíše nabral ramenem, jak se na něj Cav natlačil, když mu Peter křížil dráhu. Loket vystrčil až posléze, aby udržel po „bitce“ s Cavem rovnováhu.

                0 0
                • kubad  

                  taky s ty videa neviděl?

                  loket nu Cav vytahl když ho zahakoval dualem za ruku , a on tou rukou musel pohnout jinak by šli oba, a pohyb loktem nastal když už dávno Cav padal.

                  takže jediné co by se dalo brát jako chyba Sagana je změna stopy a zavření Cava, ten měl reagovat a zabrzdit, bohužel se tam cpal dál, najel na kanál ten ho rozhodil a šel dolu.

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    No vsak Cav chtel brzdit…ale na pace mu prekazela saganova ruka…presne jak to ukazujes na obrazku:-)

                    0 0
                • Polka  

                  Dám to třeba sem…a teď si představte, co by se dělo bejt to za Tinkoff-Saxo, to by Oleg asi hezky trojčil :-)

                  0 0
              • MiKED  

                O loktu se mluvilo tak maximálně hodinu po dojezdu. Než se objevily pořádné záběry, které tuto variantu vyloučily…

                0 0
                • BMW 3  

                  Je tam jasně vidět, že ho vytlačil a následně do něj vrazil loktem a pak ho nakopl kolenem. Je dobře, že ho vykopli. Zákeřňáka.

                  0 0
                  • Delkim  

                    A hlavička, tu mu dal taky, na to nezapomeň!!! :)

                    0 0
                    • Martin  

                      a kolínko?

                      0 0
                      • MiKED  

                        Slezl z kola, sundal ho pěstí, pak naskočil zpátky a dospurtoval.

                        0 0
                  • Deleony  

                    To myslíš ako vážne alebo len trollíš?

                    0 0
                    • BMW 3  

                      Dělám si srandu, protože mi to už přijde trapný. Napíšu svůj názor a hned dostanu kázání, že to není pravda atd. Jinak tahle Saganománie je celá trapná. Všichni Saganofilové a Slováci se prostě musí smířit, že je venku ze hry. Tour se obejde i bez něj úplně v klidu.

                      0 0
                      • Deleony  

                        Trápne to už je, to súhlasím, preto sa už k tomu radšej nevyjadrujem. Sagan skrátka urobil chybu zmenou smeru za čo mal byť penalizovaný(ako aj Démare, atď) a tým by to haslo. To že hajzlík(pardon za výraz ale je hajzlík) Cav spadol vlastnou vinou a na Saganovi si za to zgustli je už druhá vec.

                        Ja som s tým bol zmierený na druhý deň, ale to nič na tom nemení že to bolo vypočitavé a účelové od jury. Aspoň že ich čiernemu koňovi Démaremu to karma už vrátila tiež.

                        Tour sa bez Sagana obejde, ale je to ako guláš bez mäsa, on bol skrátka tvárou tdf…

                        0 0
                        • BMW 3  

                          Hele, když na to koukám zpětně, tak vyloučení byl asi tvrdej trest. Možná stačilo sebrat body. Jinak já nejsem příznivcem Cavendishe. Beru to z hlediska kohokoliv jiného.

                          0 0
                          • Deleony  

                            Ja sa na to pozerám tiež z hladiska fanúšika cyklistiky, nie Sagana.

                            Cava síce nemám rád za jeho špinavosti z minulosti, ale rýchle uzdravenie prajem, aj keď si za to môže len sám.

                            0 0
                          • kubad  

                            Jj teď už souhlas.

                            0 0
                  • MiKED  

                    O změně směru nikdo nepochybuje, ale loket posléze vyloučili všichni. Teda až na tebe.

                    0 0
                    • BMW 3  

                      Mně je to jedno. Říkám co jsem viděl. Je venku a netřeba smutnit nad Petříčkem.

                      0 0
                  • jezo  

                    Jj, tady je presne videt, o cem pises…

                    0 0
    • Delkim  

      Stejně by dneska nestihl limit tak co :)

      0 0
    • Delkim  

      .

      0 0
    • IndyCZ  

      Bože, i 5 dní po incidentu a takové výblitky…

      0 0
      • tromboonen  

        Já myslim, že výblitky budou ještě dlouho a budou čím dál tím horší…

        0 0
      • Pavel  

        No já se vrátil po šesti dnech do civilizace (byl jsem na cykločundru) a nestačím se divit.. :-)

        Tak abych netrhal partu – VÝBLITEK!

        :-)

        0 0
    • Peslezedirou  

      Jura ten tlak nevydržel a včera nestihl limit..........ten to doma schytá od Petera:-) Juro ty si hovno brácha, vyse*eš se na to a teď všichni řeknou, že tě tlačím :-)

      0 0
    • Pavel  

      Tak jsem to konečně viděl na záznamu… Cav šel tomu „štěstíčku“ výrazně naproti. Rozhodnutí jury mi připadá spíše jako akt „zaříznutí“.

      0 0
    • Člověk a jeho svět  

      Takže nakonec shoda.

      Rozhodčí prostě dělají chyby ve všech sportech ;)

      http://www.uci.ch/…gal-dispute/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.