3× sláva :-)
3× sláva :-)
Vypadá dobře. Cenovka trochu nastřelená, ale jestli to bude makat tak jak píšou, tak pecka.
Na první pohled mě zaujala výdrž baterie + detekce vozidel jedoucí stejnou rychlostí.
Na druhou stranu odmítám sledovat autíčka přes půlku displeje. S některými datovými obrazovkami to snad ani nepůjde skloubit..
Ale těším se na reálné zkušenosti, protože ve starém radaru mi už pomalu začíná umírat baterie :-)
Puntíky po straně za mě OK. Na kole mi malá 540 stačí a ty animace buď schovají téměř vše nebo budou stejně k prdu. Jsem zvědavý na kompatibilitu XX40 řad.
Podle mě to bude samostatné datové pole – buď ho zobrazíš nebo ne. Standard v systému asi zůstanou puntíky. To by nebylo použitelné, aby na všech obrazovkách bylo takhle velké datové pole.
Jojo možnost měnit jas je fajn, ale dálnice přes půl obrazovky je na pikaču, třeba to půjde taky nějak nastavit nebo to možná ošetří Smart Bike Light
Konečně je možné nastavit systémově jas a délku blikání. Jsem zvědav, jak dobře bude fungovat ukazování jízdních pruhů a velikosti vozidel. Hurá USB-C.
Pěkná výdrž baterie:
jen na to moje ježdění je to docela drahý špás… stačilo by mi, kdyby udělali replacement baterku do 515 :-)