Ukradený Specialized Stumpjumper Comp FSR 2007

34 nepřečtených
  • Meldik

    Ahoj vsem,

    totou cestou bych Vas vsechny chtel poprosit o pomoc. Vcera kolem 15:30 v ulici Na Jezerce 9, Praha 4 – Nusle mi bylo ze sklepa ukradeno kolo ( viz nadpis ).

    Kolo v te dobe bylo velice spinave od bahna. Na zadni vydlici byl pridelany snimac tempa/rychlosti od Garminu, stejne jako drzak na GPS na riditkach. Kolo je zakoupene v prodejne 69 ( je to nalepene u stredu na ramu ), je to jedine prodane kolo u 69 teto barvy.

    Jestli jste si neceho vsimnuli, nebo zahledli ci teprve zahlednete, dejte mi moc prosim vedet ( pripadny kontakt na mobil 722116323 ).

    Jsem jak bez ruky a velice jsem si ho oblibil …

    0 0
    • miki  

      Tak to tě hrozně lituji ale o úschově kol ve slepě tu bylo toho dost popsáno a někteří tomu stále nevěří že to není bezpečné.Policie Ti ho nenajde ,tak jedíně bazary v okolí nebo se klidně to kolo může objevit třeba v Brně .

      0 0
      • Meldik  

        Jenze, ja nemam jinou moznost, nez ho uchovavat v tom sklepe, byt mam 1+kk, tak jsem rad, ze se tam vejde ja sam …

        Myslis, ze Policie kolo nenajde ? Je aspon nejaka sance ?

         

        Dekuji za souciteni …

        0 0
        • Krocan  

          v podstatě šance není, protože pokud nemáš u policie známé kteří by to pátrání rozpohybovali, tak policajti sedí na zadku a čekaj až to odloží:-(

          mimochodem se hodí mít kontakty v podsvětí:-)…nám vykradli byt a ukradli nejcennější asi housle za 10000 a protože má máma kontakty v podsvětí tak je obvolala a protože už věděli že ty housle sou štíplí tak jim za ně dali pětikilo a za to pětikilo nám je vrátili zpátky:-)

          0 0
          • Krocan  

            jinak upřímnou soustrast…sou to kurvy:-(

            0 0
          • assassin  

            …mama ma kontakty v podsveti:)  … dobry :))))

            0 0
            • Krocan  

              víš jak se to občas hodí?;-)

              tátovýmu šéfovy ukradli Porsche Cayenne Turbo S a díky těmhle kontaktům měl šéf za tejden auto zpátky a táta vyšší prémie:-P

              0 0
              • treatt  

                Skoda, ze nejsi z Prahy, ale kdyby neco v Brne, tak si Te necham v diari ;-)

                0 0
              • jIrI___  

                Potřeboval bych v Brně trošku rázněji zastrašit pár lidí. Šlo by to přes tebe objednat? :-D

                0 0
                • Krocan  

                  na tohle si sežeň radši partu kulturistů…myslím že osobní účty tak často/rádi nevyřizujou:-)

                  0 0
          • dodo  

            hodne dobry:)))

            0 0
          • dieegoo  

            !!! joooo !!!! :D Dobře ty. To musí bejt nějaký přísný podsvětí, když se tam kradou housle a za pětikilo je vracej.

            0 0
        • dodo  

          Ahoj, prošel bych již zmíněné bazary, už dva kamarádi takhle našli svoje kola, tak se to snad může povést i někomu dalšímu. Víc skoro pro to udělat nemůžeš.

          Osobně si myslím, že kola ze sklepa nebudou žadný vytipovaný, apod. Ale kradou se prostě jako nejjednodušší zdroj peněz a když se jim poštěstí, tak slušnejch peněz. A proto mi připadá prostě nejlepší to vyvěsit na pár netovejch fór a hlavně proběhnout během následujících pár dní bazary.

          A krádeže do zahraničí o tom dost pochybuju, v autech je to jasný, ale kola si myslím, že zas tak výhodný nebudou:)

           

          Každopádně hodně štěstí a neztrácej síly a naději:)

          0 0
          • Meldik  

            Dekuji moc, bazary jsem jiz nejake prosel behem dneska a zitra vyrazim opet …

            Dekuji Ti a snad se to najde, na jine kolo nemam prachy :-((((((((((((((

            0 0
            • dodo  

              hehe ja to znám, my jsme zase teď momentálně bez auta:( Ale nenaděláš nic, prostě je nejlepší se do toho co nejvíc snažit zapojit sám. A myslím si, že v případě kola ukradenýho ze sklepa je opravdu nejrealnější šance objevit ho někde v nějakým bazaru, i když jich je po celý Praze mraky

              0 0
    • jerrry  

      koukam na ten vobrazek a v podstate koukam na svoje kolo. Moje kolo sice neni tvoje bejvaly ale vypada hodne podobne. Asi by me mrdlo :-( Drzim palce, i kdyz moc neverim …

      btw .. moc nevim, co si predstavit pod pojmem „kontakty v podsveti“ :-)))) :Podsveti, jak si ho vetsina z nas predstavuje pod dojmem filmu „Hrisni lide mesta Prazskeho“, Kmotr nebo SinCity, bych rekl tak nejak neexistuje. Predstava, ze by se Cosa Nostra vloupala do sklepa a ukradla kolo a jen kontakty na kmotra by to zachranily je imho smesna …

      vim o pripadu kdy nekomu slohli Medoura SL500, a ti lidi se dali „kontaktovat“, ale lidi co kradou SL500 to je extra kasta a je jich par. Zmrdu co vykradaji sklepy je tuna a pochybuju ze je nekdo z opravdoveho podsveti vubec zna.mozna kontaktovat zastavarny, ale kde ? Ve tvym okoli nebo dal ? a Kde ? Sledovat bazar ? Hmmm …

      0 0
      • Krocan  

        hele ono se to možná nezdá, ale i zastavárny jsou částí podsvětí(aspoň některý teda):-)

        0 0
        • dodo  

          moc to prozivas, jako necha se kazdopadne pres nejaky kontakty sehnat  urcite nejaky veci zpet, ale vetsinou si to kazde stejne jede na svoji hromadku a mezi sebou se ani neznaj. A „podsveti“, jedine tak mozna v gangach, ktery se ale nebudou pohybovat ve vykradani sklepu a bytu, ve kterejch najdou veci za tisice, dessetitice kc

          0 0
        • jerrry  

          v tomto pripade souhlasim. Mit dobrej kontakt na zastavarny muze hodne pomoct. BTW oni toho Cayenna chteli dat do zastavarny ? :-))) (to nebylo mineno vazne, to bylo jen rejpnuti)

          0 0
          • Krocan  

            nene kájínek měl odcestovat směrem německo, ale neodcestovalo páč sice počítaj s tím že je to kradený, ale když je jim to takhle řečeno od člověka kterýmu sou „dlužni“ tak to nikam nejede a šlo to zpátky za myslim ňákej menší poplatek(ikdyby to bylo 100k tak je to lepší než porsche v hajzlu:-)

            0 0
            • dodo  

              Moc se mi ten tvuj pribeh nezda, protoze porsche ma autorizacni kartu, kterou ma clovek vzdy v penezence atd, a kdyz se auto rozjede a karta stoji na miste, tak do 5 minut ti volaj z porsche, jestli je to opravnena jizda. Za1…za 2. vetsina lidi to ma pojisteno jeste sherlogem atd a za 3. auto v teto cenove kategorii jsou z 99,9% pojisteny, takze nevim, jestli by melo cenu platim tem kretenum 100k;) tot muj nazor.

              0 0
              • Krocan  

                nepíšu že to bylo 100k…přečti si to pořádně(já nevím kolik to bylo)

                a kradou se i líp zabezpečený auta, tak že se o tom majitel nedozví dokud si nevšimne že to auto prostě není tam kde bylo;-)

                0 0
                • mountaineer  

                  Jo kradou se i lip zabezpeceny auta ale urcite se takhle nevraci.

                  0 0
                  • Krocan  

                    souhlas…i tak bylo „štěstí“ že ti zloději zavítali zrovna k tomu nejmenovanému(ani já jeho jméno neznám) překupníkovi a tudíž bylo možné to auto vrátit:-)

                    0 0
    • jerrry  

      nejhorsi je, ze ti kripli vetsinou vubec netusi co ukradli. Nevi ze to kolo stoji treba 100litru a klidne ho zastavi za 2 3 tisice. Mozna by pomohlo vyvesit nabidku – za info vedouci k nalezeni nabizim 10.000. Je to mnohem vic nez ti debilove dostanou jinde a tak se muze vratit …

      0 0
      • Meldik  

        Dobre chlape, zkusim neco vyvesit a snad se to povede … Kazdopadne dekuji moc …

        0 0
        • jerrry  

          me tohle kdysi pomohlo. Bydlel jsem v pavlacaku a nejaci debilove mi slohli psa. Behal venku na spolecne zahrade a najednou nebyl … tusil jsem kde je problem – tehdy ten vecer v baraku chlastalo vic lidi . Tal jsem vyvesil nabidku ze za informace o cube dam 50.000. Bylo to v roce 91 a tehdy tech 50 bylo jak dneska 200–300 tisic. VYsledek se dostavil – behem tri dnu se ti kripli, kteri az do te doby drzeli „basu“ zacali bat kdo z nich to bonzne jako prvni a v podstate mi to prisli rict vsichni spolecne jeden den. Samo ze ty $$$ tehdy nikdo z nich nedostal – jen dva dostali po tlame. A bylo vymalovano. PSa jsem si vyzvedl ve Stare Boleslavi – kam ho snad prodali nebo co.

          S kolem to sice moc nesouvisi, ale $$$ delaji s touhle chatrou divy.

          0 0
      • dodo  

        taky moznost;) sance tam je;)

        0 0
    • treatt  

      Drzim palce clovece, to je fakt na odstrel…uprimnou soustrast, doufam, ze se Ti stane zazrak a podari se nekde najit..

      0 0
    • Darkson  

      soustrast. mne ukradli na jaře Epica(viz profil) a neni po něm ani vidu ani slechu:-(

      0 0
    • Skalamander  

      Kolo bych ve sklepě nenechal, i kdybych si ho měl přilepit na strop, každopádně když už ho necháváš ve sklepě, tak si ho alespoň nech pojistit, je to směšných pár korun na rok, opravdu se to vyplatí.

      Já si ale spíš myslím, že tak pěkné kolo uteklo z tmavého a špinavého sklepa samo :o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.