týden na kole po čechách start Most - přidá se někdo?

5 nepřečtených
  • Mobidyk1

    Od 27. 8. 2011 bych chtě vyrazit asi na týdení tůru po naší zemi. Chci cestovat tak trochu punkově s minimálnímy náklady, jíst po hospodách a spát venku. Nechce se někdo přidat?

    Máte někdo zkušenosti s tímhle druhem cestování? Pořád rozmýšlím co vzít ssebou, vezmu si jen minimum věcí ať se zbytečně netahám.

    0 0
    • martin_bakov  

      co si vzit sebou to bych se poucil od ucastniku ‚loudani ceskou krajinou‘ nebo ze zavodu 1 000 mil napříč Česko-Slovenskem.

      0 0
    • Mobidyk1  

      tak nikdo? V sobotu razím.

      0 0
    • Milwa  

      My přejeli na začátku srpna republiku od východu na západ. Ale přálo nám počasí a měli jsme po cestě pár dopředu domluvených noclehů. Za týden 800km.

      Už to máš asi vyřešený, nicméně jsem měl dvojbrašnu, která má dohromady ani ne 20 litrů a bylo to zbytečně veliký. Spacák mám tedy jenom větší teplejší, tak jsem ho vezl přivázaný navrchu. S malým spacáčkem bych se asi vešel kompletně dovnitř. K tomu alumatka. Plachta žádná, ale nemít ty noclehy, asi bych ji bral. Přece jenom někdy na přístřešek zkrátka nenarazíš. Spacák jsem měl v dešti zabalený do pláštěnky od batohu a zůstal vždy suchý.

      Pak už jsem měl jen bundu, moiru, triko, trenky a kraťasy a ručník. To jsem vezl ještě v igelitce, zase kvůli dešti. Zbytek prostoru byl vyplněn jídlem, lékárničkou, hygienou a věcmi na ven typu nůž, čelovka atd.

      A tedy rozhodně jsem nestrádal a užíval si dostatečného komfortu. A neměl jsem jiné boty než tretry.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.