• lvicenalovu

    Ahoj,

    tak na rychlo jsem dnes dostala povolenku na dovolenou a jelikož nevím, kdy to skončí:), tak mizím v so do tater. POjedu busem z phy do tatr. štrby, kde budu v kempu na týden. Kdyby se někdo chtěl přidat, nebo dát společnou tůru, at se ozve: 777 148 694.

    ahoj.hanička

    0 0
    • jawa23  

      hej super,já se teď vrátil z Nízkých Tater.Chtěli jsme na roháče ale počasí to nedovolilo.v horách pršelo…snad ti to vyjde.přidal by jsem se ale už jsem daleko :-D leda že by jsi tam vydržela jedu tam 25.8 :-D

      0 0
      • lvicenalovu  

        Já se bojím, že bude počasí koncem srpna už na…zima a tak…co zima, ale hlavně aby nepr.nesn. pojedu sama, a jak se někde klouznu, aby mě taky někdo vyhrabal:) ještě před zimou:)..kdyby něco houkni…

        0 0
        • tomfree  

          Loni jsem byl v tatrách 3× a nejlépe bylo na přelomu září a října,to jsem ani nepotřeboval gtx oblečení.

          0 0
          • lvicenalovu  

            bez deště, ale určitě zima a sníh

            0 0
            • tomfree  

              http://tomfree.rajce.idnes.cz/…e_zari_2011/

              Tak vidíš tam někde sníh?

              0 0
              • lvicenalovu  

                já nejedu na roháče

                0 0
              • lvicenalovu  

                navíc na některých místech bývají sněhnová pole v tatrách vys. celoročně, srpen(konec) září sušší, ale už je větší zima

                0 0
            • Lance  

              no tak to urcite ne, byl jsem tam prelom zari a rijen, terryho chata, skalnate pleso, lomnicke sedlo, pocasi jak u more azuro, prvniho rijna se clovek v poprade v akvaci opaloval venku, proste parada, tyden na to jsem sjizdel praded v mokrem snehu, je kravina jezdit do tater v srpnu, idealni pocasi je zari

              0 0
              • lvicenalovu  

                no:) především, hory jsou vždy nevyzpytatelné a co jsi měl ty min. rok nemusí být letos..babí léto není furt a takhle..takže kravina je poněkud silné slovo o vyjádřování se k počasí na horách:)), kde není jistého téměř nic.. nevím, byla jsem tam tak 6× a vždycky červenec, srpen, proti září nic nemám,stabilnější počasí, jen v průměru je větší zima, ikdyž ty zrovna ses opaloval v popradě pod tatrami:)

                0 0
                • Lance  

                  no letos jedu zas, tak uvidime :-), ale je fakt, ze je mi vice mene jedno jak bude

                  0 0
    • winter78  

      :-))…práve som sa vrátil z cyklošvihu a išiel som práve cez Tatranskú Štrbu, kde je pod hlavnou cestou ten kemp. Bolo to tam trošku zadymené, asi sa pripravovali večere ;-). Inak počasie fajn, na Štrbskom Plese mi teplomer na tachometri ukazoval 12 stupňov o cca 19:00 hodine. Rána už bývajú chladné, okolo 5 stupňov.

      Blízko toho kempu je novo otvorená reštaurácia ktorú vlastní Pavol Hurajt (bronzový slovenský biatlonista v roku 2010 ).

      0 0
      • lvicenalovu  

        díky za info, já už v tom kempu byla snad 4×, ale poslední myslím 3 roky ne…blízko kempu myslíš pod kempem směrem k vlak. nádraží nebo nad směrem na štrbské pleso?

        0 0
        • winter78  

          Pod kempom, priamo pri hlavnej ceste (je tam križovatka) a priamo oproti benzínke (tá je pod cestou, táto reštaurácia je oproti nej nad cestou ). Je to taká veľká drevená koliba :-).

          0 0
          • lvicenalovu  

            jojo, někde u zastávky busu, jsou tam priváty, díky za tip, jeslti jsou slušné ceny, tak si tam půjdu dát véču.)

            0 0
            • winter78  

              Tak ceny sú asi normálne, neviem, zatiaľ som tam nejedol, mám to totiž len cca 25km od domu, takže na doplnenie energie je na tom mieste ešte zavčasu…ja sa doplním väčšinou na Štrbskom plese…no a vodu samozrejme hocikde popri ceste, je tam kopec horských prameňov a potôčikov. Tak želám peknú dovolenku.

              0 0
              • lvicenalovu  

                Tak to je potom jasné:). Já jednou bydlela i ve štrbě na privátě, taky ve Važci ve vagonech kdysi…s kolem jsem jen jednou, pár výjezd na plesa, ale jinak nic moc, jedině podhůří. díky moc:)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.