• Tribix

    Vím že s těmito dotazi vám asi lezu na nervy, ale přece jenom se chci ujistit še nakoupím dobře.

    Už sem tady měl příspěvek kde váhám mezi tady těmato

    http://www.maxbike.cz/…-cavalla-51/

    http://www.kellys-bicycles.com/index.php?…

     

    Ale všiml sem si v obchodě kola Superior RX 610 black ve slevě za 10 500 Kč

    http://www.superior.cz/…ss/bike.html?…

    A chci se zeptat jestli to nebudou v porovnání z těmi předchozími vyhozené peníze jenom za značku. Je cca o 1000–2000 Kč dražší.

     
    0 0
    • Tribix  

      Tak sem do toho nakonec šel. Na 195 cm sem vzal rám 22". 23" by mi sedl asi lepši ale v té velikosti se nedělá. Škoda.  Neodolal sem a hned sem přikoupil aji další příslušenství ( rohy, zámek, držák na láhev, láhev, tašku pod štangli, světla, tachometr. Ještě dres a budu jak profik :-) Konečná cena se vším všudy 11 600 Kč. A ve čtvrtek na vylet do Otrokovic a zpět cca 140 Km snad vydrži, a nebudu muset jet vlakem :-)

      0 0
      • Schoscha  

        Tak ať to dobře jezdí.

        Vítr ve vlasech a slunce v buši :-)

        0 0
      • anhubis  

        To se máš :)) Já teď shodou okolností hledám něco podobného v úplně stejné cenové relaci a zdá se, že jsem ještě mnohem víc nerozhodný než ty :DD Už jsem byl v jeden okmažik docela rozhodnutý pro Superior Speedster.. celkem pěkný kros s pevnou vidlicí a váhou 11,6 kg ale nemohl jsem jej nikde najít k vyzkoušení,.. tak jsem se díval v jednom otrokovickém obchodě na krossky a celkem mě zaujala Author Stratos, který sice váží už těch 13 kg ale s odpruženou vidlicí se už níž asi moc nedostanu.. a teď díky tobě přemýšlím, že bych vyzkoušel i tu 610 .. je dobrá? jak se na ní jezdí? Jinak přicházím s radou trochu pozdě ale na vyhledávání nejlepších cen je dobré použít seznam zboží od Seznamu.. tam se dala ta RX610 najít od 8990 ;-) viz: http://zbozi.cz/?… Teď už to asi nevyměníš.. :DD no každopádně doufám, že jsem tě s tou cenou moc nenasral :DDD

        0 0
        • Tribix  

          Zatim sem jel jenom z obchodu domů se slušným protivětrem. Na gerančce se bude muset dolazovat, zdálo se mi, že nejrychlejšií převod nejede jak má a taky je při jízdě slišet nějaký zvuk, asi lechce škrtá ráfek o brzdu. A navíc sem hned někde ztratil špunt z řiditka. Víc ohledně jízdních vlastností napíšu v neděli po prvním větším zatížení.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.