Specialized Comp MTB 2015 vs Shimano M089

4 nepřečtené
  • Force

    Čau.

    Vím, že už se to řešilo mnohokrát, ale přesto jsem nedostal žádnou uspokojivou odpověď. Navíc, většina témat se vztahovala ke starších modelům. Nicméně, chci si koupit MTB cyklistické tretry. Důležitou podmínkou je pro mě to, aby byly v části od palce k malíčku co nejširší, protože v této části mám nohu opravdu velmi širokou a s tím spojené problémy řeším celý život. Co jsem se tedy dočetl, tak nejširší boty z mých kandidátů by měly být Specialized, případně i Shimano a došel jsem k těmto favoritům:

    1. SPECIALIZED COMP MTB 2015 -------2500 Kč

    Boty pohodlné a pěkné, ale čelt jsem, že s každým novým modelem to jde s Comp z kopce. Že už nejsou to co bývaly, rychle odcházejí a nedrží. Navíc jsou dražší než níže uvedené Shimana a nerad bych proto udělal krok vedle zrovna tady. A je velký rozdíl mezi COMP a SPORT verzí, která je o tisíc korun levnější?

    1. SHIMANO M089 ----------1700 Kč

    Tyto tretry jsem si bohužel nemohl vyzkoušet, nicméně mám odzkoušené M065, které mi padly a nemyslím si, že by mezi nima měl být nějaký výrazný rozdíl ve velikosti? Opět proto stejný dotaz, nevyplatí se spíše ty 089 než výše zmíněné spešly?

    Díky za názory, zkušenosti a doporučení ;)

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.