• Klasek

    Prosím Vás, jaké máte zkušenosti s výdrží podrážky u těchto bot? Mě osobně se zdá, že podrážka u těchto bot je velice „řídká“(málo špuntů) a trochu málo odolná. Vím, že to nejsou boty na chození, ale přeci jen na horách jsou místa, které musíte vyšlapat s kolem v ruce. Nemáte s tím někdo problémy? Díky moc!

    0 0
    • Jirik123  

      mam model 2004, najeto asi 12,5k, nachozeno nevim:-) ale parkrat jsem v nich absolvoval i 1–2h vychazku – na houby, vytlac na Ralsko kdyz jsem ztratil cestu atd. podrazka je dost poskrabana od kameni, ale vzorek je opotrebovany minimalne (cca 1mm dolu). myslim ze se nemusis vydrze bat.

      0 0
    • Dave.6  

      Omlouvam e za vyuziti topku ale myslim ze nema cenu zakladdat novy :)

      Takze tak uavzuji o sportech mozna o compech, sedi me oboje. Mozna o chlup vic ty sporty. Jen se bojim vydrznosti ale ne podrazky ale suchacu.. dokazu treba za rok upnout porad pevne nohu? Ty compy tam masj alspon prezku (i kdyz ta taky nevypada moc vydrzne ale da se koupit kdyztak nova)

      O cenu bod nejde, pocital jsem cca s 3k ale hlavne musi sedet.

      Diky

      0 0
      • mn  

        mám sporty už čtyři roky, najeto cca 15000 a sucháče drží pořád. boty jsou to dobré. až mě opustí půjdu do nich znovu.

        0 0
        • medved.m  

          O suchace nemej strach. Mam je asi tri roky (kolik najeto snad neni dulezity, spis kolik cyklu obouvani/zouvani :-) a pasky furt drzi jak novy. (Mimochodem pred tydnem jsem je poprve VYPRAL v pracce, nejen pod kohoutkem, a jsou z nich fakt zase funglovky!)

          0 0
      • lidumil  

        mám je už od roku 2004?? možná ještě dýl, několikrát prodělaly cyklus v pračce a není s nima problém. Asi 2× jsem si chtěl koupit nový, protože jsem chtěl změnu, ale bylo to zbytečný. Sucháče fungujou, podrážka poškrábaná, ale vrozek vysoký, bota pevná, luftuje, až se rozpadnou, jdu zase do nich. Celkem mám na nich najeto cca 10 Kkm

        0 0
    • medved.m  

      Pardon, zpet k podrazce: je fakt, ze i podle mne ten plast neni delany pro nejaky tury. A to v nich moc necouram, snazim se pokud mozno nachodit vedle kola co nejmin. BTW ucinil jsem zajimavy objev, ze na prave pate – vyhazuju z 99,9% pravou nohu – je seslapana viditelne vic. Jinak ale zatim drzi. Toz tak.

      0 0
    • nobody  

      a suchace ti za par korun vymeni obuvnik, ja tak uz menil suchace na inlajnech.

      0 0
    • Klasek  

      Díky moc, jen nevím, jestli na těch botách, které máte už pár let, je stejná podrážka, resp. stejný vzorek, materiál. Jinak jde o to, že jsem koupil Lake MX 165. Na delku sedí, ale jsou na moje nohy neuvěřitelně uzké, takže se to chystám vyměnit za tyto Spešly. Právě na těch Lake vypadá podrážka hodně dobře, jen se to projevuje na váze, což myslím, není až tak důležité na kole jako při chůzi nebo běhu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.