• SNAIL

    Tak teď se správným datumem :-) V sobotu jedeme na silničkách na Jěštěd a zpět. Kdyby měl někdo chuť se přidat, sraz bude v 8:00 hod. u stanice metra Rajská zahrada. Počasí by mělo být snad přijatelné. Světla raději sebou, přece jen už brzy tma.

    Anketa: Na Ještěd:

    5x
    83%
    0 0
    • Gung-Ho  

      Doufám, že vstanu a hlavně, že mi budou „nový oči“ dobře sloužit…to ostatní už snad bude OK:-))

      0 0
    • treatt  

      Ty jo po roce vanoce hned bych jel, ale kotniku takovou kladu jeste asi nedam :-( Treba bude hezka druha pulka rijna, jsem optimista, abych to letos jeste stihl :)

      0 0
    • Skater  

      Tak jestli jsem vyléčil včerejší noční vyjížďkou na Karlštejn rýmu a jestli nezvítězí trasa Praha-Jihlava-Vrchlabí (ale na to asi budu línej), tak bych v sobotu mohl dát Praha-Ještěd-Vrchlabí:-)

      0 0
    • TOMMI  

      Už to neplatí.Mám bohužel jinou akci.

      0 0
    • Smazaný účet  

      jak jsem psal v minulym dredu – zvažuju účast (vidim to tak na 70%) ale opravdu jen Praha-Ještěd-Praha v decentním tempu…na nějaký další vychytávky přes Ralsko nemám sil :-/

      Musim zůstat živej na neděli :-)

      0 0
      • SNAIL  

        Přes Ralsko pojedeme určitě, vyhneme se tím té hlavní silnici z Ml.Boleslavi a navíc je to krásná cesta. Zas o tolik dál to není a neboj, síly zůstanou i na neděli. Jedu v neděli taky a ještě si dáme ráno terénem obkliku do Berouna, takže chci být taky fit :-)

        0 0
        • SNAIL  

          Na přesné trase se domluvíme v sobotu ráno

          0 0
        • Smazaný účet  

          nojo, jenže já nemám jen to kolo pondělí 20km běh úterý 20km běh středa volno dneska bude 20km běh pátek 20km běh

          po tomhle programu ještě cca 350 km na kole za víkend…no nevim :-/

          0 0
          • SNAIL  

            To zvládneš :-)

            0 0
          • McBlacky  

            jak dlouho to běháš a jakej profil, docela už kláda se mi zdá? To ti píše trenér?

            0 0
            • Smazaný účet  

              sám sobě trenérem 18.10. běžím maraton, tak teď jsou to spíš lehčí tempový tréninky, abych si zažil správný tempo, tj. tak 11,5–12km/h, tepy kolem 150bpm je to cca 16,5km v měřenym úseku za cca 1:25 a zbytek je rozklus před a výklus po… rovina podél řeky (asfalt)

              příští týden jsem v Německu bez možnosti cokoliv dělat :-( přijedu na víkend a pak zase do Německa…

              0 0
              • McBlacky  

                mě to právě přijde jako skladba pro ultramaratonce. Pokud kombinuješ sporty tak bych volil pestřejší trénink, aby si tělo nezvykalo na monotoní režim – nese to sebou rizika, ale to asi víš

                0 0
                • Smazaný účet  

                  teď mě už čekají jen běžecký závody, takže proto ta orientace víc na běh…navíc co mám dělat když se domu dostanu až po 18:00 večer? na kolo už jít nemůžu (aby to mělo smysl, potřebuju jet tak kilo). tak se můžu flákat u TV nebo jít běhat…

                  0 0
                  • kámen úrazu1  

                    Aby to mělo smysl, potřebuješ jet tak kilo, jo? :-)) Na co že to trénuješ, chystáš se na nějaký prosincový ultramaraton? A 100 km běh nebo 500 km silnička?

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      ale ne…jen běhací maratony – teď jeden,v lednu další…kolo bude aktuální zas až příští rok :-)

                      0 0
                      • kámen úrazu1  

                        Upřímně jsem zvědavá, jestli s takovýmhle tréninkem do toho lednovýho vydržíš bez větších zdravotních problémů.

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          tak pět tréninků za týden není moc…

                          teď jsem trochu přitlačil v tom běhu, ale obvykle mám 3× běh a 2× kolo, a jedu takhle už třetí rok :-) prostě se to nesmí moc hrotit :-))

                          0 0
    • Pebe  

      určitě na Rajské zahradě? Ne na Černym mostě? Abych pak nezevloval někde kde nemám :-)

      0 0
      • Gung-Ho  

        je to tak, neni to překlep. Z Rajský zahrady se dá jet rovnou na satalice, takže se člověk vyhne tý hlavní co je za Černym mostem…jinak to vyjde na stejno…neni to o nic delší ani kratší, jen s menšim provozem.

        0 0
    • Smazaný účet  

      jsem mrtvej – to běhání mě zničilo… takže beze mě, dám si něco lehčího, abych byl fit na neděli Ale držím vám palce, ať vám vyjížďka klapne…

      0 0
    • Pebe  

      tak dnešek by se dal charakterizovat celkem stručně, stačí jedno jediný slovo, MLHA. A to taková, že by se dala krájet jak říká Rákosníček. Ráno 8°C a hustá mlha, že se mi dělala námraza na návlecích, kola byla mokrá jako z myčky a na brýle by se hodily stěrače. Už to vypadalo, že se pod Ještědem mlha zvedne, dokonce se nám vysílač na nějakých 10 vteřin ukázal než zase zmizel v mlze. A mlha byla až domu, k večeru s nástupem tmy opět zhoustla a račaly se rosit brýle. No a mě došlo, a to tak že hodně, takhle zničenej jsem už dlouho nebyl. Děkuju Petrovi a Jirkovi že si mě vzali mezi sebe a dovezli mě zase až na Rajskou zahradu, odkud jsem to domu už došmrdlal.

      Oběd výbornej, zastávek dostatek, až na to počasí a fyzičku super výlet :-)

      fotky

      0 0
    • SNAIL  

      Sešli jsme se nakonec jen tři, ale vyjížďka až na tu mlhu byla moc pěkná. Avizovaných 20 st. se tedy rozhodně nekonalo, ale jak píše Pebe, Ještěd se nám se sluníčkem alespoň asi na 10 vteřin ukázal :-) Počasí moc nevyšlo, ale jsem spokojený, hlavně že nepršelo

      0 0
    • Gung-Ho  

      Jako třetí a poslední se přidávám k velké chvále dnešní vyjíždky a to i navzdory počasí…takovou mlhu a tak dlouho sem už dlouho nezažil…jestli vůbec někdy. Nesešlo se nás sice moc, ale o to líp nám cesta odsejpala:-)) Pebe sice píše, že mu v závěru došlo…což je fakt, ale bylo to asi 15km před Prahou a ze skromnosti už zamlčel, že sme se cestou až tak neflákali…pod Ještědem, v Osečný sme měli průměr 32. Pak sice klesnul…ale i tak to byl asi nejsvižnější „Ještěd“ co sem já jel. Takže Díky za dnešní vydařenej den:-))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.