• BOTAnick

    Zajímalo by mě, kdy pořadatelé Škoda cross MTB v Plzni zveřejní výsledky? Jsou to pěkný mrtvolky. Zatím jsem to nikde nenašel. Jelo se to vůbec?

    0 0
    • ¨MZ  

      v závodě „amatérů“ Škoda cross vyhrál Milan Spěšný :-)

      Ve výsledcích, jestli se jich dočkáme, bude stejně jen těch pár šťastlivců, kterým Spěšný nedal rundu, zbytek DNF. To by to museli měřit čipama, aby byli schopní udělat výsledky komplet.

      O výsledky mi stejně ani moc nejde, jsem rád, že jsem si tu trať mohl zkusit, bylo to super, člověk pak na závod Elite druhý den kouká úplně jinak, když vidí, jak tam dokážou lítat.

      Smysl toho závodu je stejně jenom ten, vyjet na tý louce alespoň nějakou stopu, aby eliťáci nejezdili po syrové trati.

      0 0
      • bagr  

        Napisou ze je to zavod pro amatery a hobby verejnost a pak tam pusti profika Spesnyho kterej jezdi svetak a MS,kterej si tam prijede shrabnout 5 litru pro viteze.Ze mu to neprijde trapny ale kazdej asi mame ty hodnoty jinde.Bud at to tedy udelaj pro amatery a nepusti tam profika a at vyhraje ty prachy nejlepsi amater nebo at to udelaj otevreny bez prachu a takovejhle clovek tam neprijede protoze zadaco se tam nebude chtit masirovat.

        Napsal jsem i dotaz rediteli zavodu jestli by mi mohl vysvetlit tedy smysl toho zavodu ale neodpovedel mi.Asi jsem moc mala ryba abych mu stal za odpoved.

        0 0
    • ¨MZ  

      výsledky

      0 0
    • saddik  

      Tak výsledky jsou, ale očividně je v nich stejně bordel. Určitě jsem dostal celý kolo, ale ve výsledcích mám plnej počet a jsem klasifikovanej.

      Loni mi to přišlo výrazně lépe organizované a zajištěné, ale pořád je to zadarmo, tak budiž.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.