• olo230

    Zdravím vybírám si nové kolo 175/78, rozpočet mám cca do 35 tis.. Jezdím lehčí terén, les, občas složitější. Docela se mi líbí https://www.tsbohemia.cz/…d300216.html?… . Má to kolo smysl? libí se mi karbonový rám i ta váha mi nepřijde extra vysoká.

    0 0
    • Premik  

      kolo jezdím rok a maximální spokojenost. Jen počítej s investicí do účinnějších brzd, ty původní jsou mizerné. Úplně stačí třeba Shimano Deore za 2,5 tis. Mně ještě rozsahem nestačila kazeta 11–46, tak jsem pořídil Sunrace 11–50. Rám je lehký a pohodlný, dobře řešená zadní stavba +karbonová sedlovka toho v terénu hodně pochytá. Kola už jsou připravena na přechod na bezduše, v ráfcích je bezdušová páska – jen dokoupit bezdušové ventilky a přip. dolít mlíko, ale drží tlak i bez něj.

      0 0
    • andy97  

      Mám taky silverback superspeed sice tu vyšší řadu, ale předpokládám že rám je totožný. Nemůžu tomu kolu nic vytknout. Určitě neprohloupíš pokud si ho koupíš.

      0 0
      • adam1  

        A jak funguje ta e13. 9–46? Co jsem se díval tak stojí celkem dost?Je na XD ořech nebo sh?

        Kolega o něm uvažuje ,ale trochu nás odrazuje ta kazeta.

        Dík

        0 0
    • RapMan  

      odkaz vede na velikost L, jsi si jistý že bude pro tebe OK? Ten rám je dost velký, ve správný velikosti maj asi už jen ten vyšší model

      0 0
    • pete_ax  

      Bike mam od podzimu 2019, vymenil jsem brzdy za SLX. Ten ram je paradni, jak pise Premik. Jezdi se mi na tom fakt dobre. Pri 182 cm jsem bral velikost M.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.