• Steppenwolf

    Tak náboje jsem už vyřešil tak ješte poraďte, co si myslíte o těchto brzdách. Vím že to není žádné Hi Tech, teď mám na krossu Avid BB5 tak si m yslím že je to asi stejná úroveň, jenom v hydraulickém provedení ne? Cena je víc než zajímavá, až podezřelá, tak mě zajímá váš názor. Díky všem dopředu :O)

    0 0
    • kubad  

      na kross ti budou stačit v pohodě, ale M595 nejsou o moc dražší a jsou o pořádný kus jinde

      0 0
    • Marskatin  

      V osledním velu byly na nějakém kole a celkem je chválili, ale byla to sestava s jinou pákou, řekl, bych že tato páka je ve stylu 595, a páka taky může dost ovlivnit chování brzdy. 595 nejsou o moc dražší a vyzkoušené, jak už tu zaznělo výše.

      0 0
    • Steppenwolf  

      Díky, nechám si poradit. Náhodou nevíte někdo, kolik váží tyto brzdy, případně ty 595 ky?

      0 0
    • BigKarel2  

      Přilpatil bych si za Deore…

      0 0
    • Tommy_O2  

      Takze mam Shimano M445 brzdy na Scott Scale 70 2011. Predtym som mal Gary Fisher Piranha s modelom M486 a cakal som nieco podobne, priemerne.

      Musim vsak povedat, ze M445 ma prekvapili vo vsetkych smeroch. S rovnakymi kotucmi je ucinok podstatne lepsi, davkovanie prijemnejsie. Pochvalu si zasluzi aj tvar paky.

      Este pred kupou bicykla som si hovoril, ze brzdy neskor vymenim za Deore. Teraz vsak vobec neviem, ci by sa to oplatilo – mal moznost niekto porovnat obe?

      Vo Vele 3/11 tieto brzdy odporucaju aj pre samostatny nakup a pochvalovali ich u viacerych testovanych bicyklov. Skutocne ma prekvapuje, kam az low-end brzdy pokrocili. Velka spokojnost.

      0 0
    • Misha.in  

      Tyhle brzdy jsem měl a už nikdy více. Brzdící účinek minimální, nenastavitelné, neregulovatelné. Opravdu, raději se poohlédni po něčem jiném.

      0 0
      • Fliribuso  

        Jen tak pro zajímavost to tu oživím. Nedávno jsem si koupil Authora Instinct 2011, který byl za super cenu a skoro komplet osazen SLXem. Jediná slabina zde zmiňované M445 brzdy. Chtěl jsem je komplet vyměnit za SLX, ale dal jsem jim ještě šanci a koupil jen 180ky XT kotouče a desky Fastop. Rozdíl je fakt pořádný, naprostá spokojenost.Hooj.

        0 0
        • AlexandrT  

          A já to oživím ještě trochu víc, pokud to někoho zajímá :) 445ky mám, vzadu 180 kotouč Alligator, desky Kool stop, brzdí moc hezky…vepředu trošku chuťovka – třmen Magura Julie, páka 445. Jak to brzdí? S origo deskama a 180 Alligator kotoučem docela dost brutálně a to nejsou pořádně zajetý :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.