• femal

    vedeli byste o dobrem servisu vidlic a tlumicu FOX v Praze ? v jedne prodejne mi rekli, ze v CR je snad dokonce pouze jeden autorizovany servis, a to Cyklo Svec. klidne snesu i neautorizovany servis, pokud to umi a maji nahradni dily…

    diky za tipy !

    (btw hledal jsem v historii, ale nic kloudnyho jsem nenasel)

    0 0
    • Bajker16  

      V bikelive jsou na to odborníci. Zatím jsem na ně slyšel jenom samou chválu ;-).

      0 0
    • De.Fly  

      mozna krabcycles

      0 0
      • Janouch  

        oni to posilaji do švece ja tlumak rozhodne poslu do švece sice v Bikelive jsou velmi zruční ,ale v pisku na to maji komplet vybavu

        0 0
    • Tomcat  

      a otázka to …maji nahradni dily… dsi člověk má vykládat jak?

      0 0
    • JirkaD  

      Ahoj, FOX údajně v každé zemi autorizuje jen jeden servis a vybaví ho potřebnými nástroji a zařízeními. Ostatní servisy pak mají se servisem problém třeba proto, že nemají k dispozici originální náhradní díly (např. dvoubřitá těsnění). Slyšel jsem, že řada vidlic FOX opravených v neautorizovaných servisech nakonec končí u Cyklošvece. Radši jsem tedy neriskoval vidlici i tlumič poslal do Písku. Tolik moje zkušenost.

      0 0
      • karliner  

        jo a pak se ti na tlumiči v záruce projeví špatný těsnění stuck-downem, mechanik (jedinej!!!) od švece je na dovolené, na které onemocní z čehož vyplynou 3 týdny bez kola…

        výborná strategie :-)

        0 0
        • MlokCZ  

          A když to místo toho dáš někam jinam, tak můžeš mít stuck-down opravený ještě v době, kdy Fox oficiálně neuznával, že vypustil velkou sérii vadných těsnění, kde téměř každé nakonec způsobilo stuck-down.

          A pak když nejsou u Švece ani ochotni přenastavit interní nastavení tlumiče a přitom tom by to pro ně nebyl technický problém (přímo dle jejich vyjádření).

          Takže třeba já jsem nikdy nic ke Švecovi neposlal a ani nepošlu (ono tedy už ani nemůžu i kdybych chtěl, vidlice mám upravené obě a při servisu u nich by mi všechny úpravy zničili; tlumič teď bude zatím jeden a možná druhý časem bude také následovat).

          Ještě, že Švec není rozhodně jediná možnost.

          0 0
          • femal  

            jaka je tedy ta „jina moznost“ ??? :)

            0 0
            • MlokCZ  

              V Praze už tu byl zmíněný Bikelive. Já to mám různě, jak co. U tlumiče bude servis vzduchové části, který je třeba častěji u mojeho prodejce, kde jsem kupoval kola. Tlumící část pak vždy půjde do TF tuned, to mi tu stejně nikdo jiný neudělá, když komplet mění vnitřnosti tlumící části za svoje. A vidlice mám upravené od Milana a pro zachování stávajícího stavu vidlic zase musí k němu.

              0 0
              • karliner  

                když to šoupneš do bikelive, tak ztratíš záruku, páč není autorizovaný…

                a jsme zpátky

                0 0
                • MlokCZ  

                  To je mě třeba úplně ukradený, když mám stejně dávno vše upravené, když to v originálním stavu nechodí jak chci a u Švece mi s tim nic neudělají (a ani se samostatně koupit vůbec nedá, tím myslím např. RP23 s compression tune na minimu, to se koupit prostě nedá, jinou verzi než compression tune max. + rebound tune střed Švec neprodá). Tedy záruku už stejně dávno nemám.

                  A stejně i kdyby někdo nutně chtěl si záruku držet, tak tu jde jen o jeden servis po roce, který je povinný. Po dvou letech už pak stejně opět po záruce, tak je to fuk.

                  Pokud bych kupoval cokoliv od Foxe samostatně, tak tlumič bych bral rozhodně rovnou od TF tuned upravený s plnou zárukou od nich. A vidlici bych zase třeba vzal raději levnou z USA a na záruku kašlal. A pokud je to kupované s kolem, tak je to opět o domluvě s prodejcem.

                  V každém případě bych šel nějakou cestou, kde nefiguruje CykloŠvec.

                  0 0
          • femal  
             
            0 0
    • Treker  

      Mno taky jsem špekuloval, kam s Foxíkem…skončil jsem v Písku :-(

      Bohužel musíš počítat s týdnem bez kola a cca 2000 Kč.....to se možná lisí od typu, toto je asi horní hranice – mám F80X – terralogic…ale zase šlape oproti době před servisem super.

      0 0
    • kubiik  

      Taky jsem toto resil a vyresil nasledovne – obvolal jsem radu servisu v Praze, pac do pisku se mi to nechtelo posilat. V Krabcyclu ti ji vezmou, ale cena byla ve srovnani s Bikelive dost vysoka, tak jsem radeji volil Bikelive, mel jsem servis objednany predem, v pondeli jsem tam vecer vidli dal a v utery odpoledne vyzvedl. Naprosta spokojenost se vsim. Jinak vidli mi byli ochotni jeste vzit v dalsich prodejnach, ale kvuli referencim a ohlasum jsem volil bikeLive (btw reklamni polepky uz nedavaji :-))

      0 0
      • Pijer  

        Mě jí dali, ale teď už vypadají jinak než dřív tak že jim možná zrovna ty starší došly.

        0 0
    • Neil100  

      Psal jsem to už jednou, napíšu to znova, to jakou záruční politiku si tady Švec nastavil, to se jen tak nevidí…3měsíce záruka na gufera??…když pominu,že je to mimo legislativu ČR, tak je to celkem prasárna…Pros­lýchalo se, že se fox v US domákl, jaké „jméno“ jim v Písku dělají a bylo tytyty…nevím jak to pokračuje, ale jejich arogance a nechota nezná mezí…

      Mám štěstí na šikovnýho mechanika, Švec opravdu ne!

      0 0
    • sann  

      Pokud bych doporucil nekoho na vidlice v Praze, tak by to byl urcite bikelive. Dan vidlice dela spoustu let a myslim, ze velmi kvalitne. JJinak jsou i dalsi kramy, co servis foxe provadeji…

      Jinak nahradni dil Svec prodava obchodnikum, kteri snim obchoduji at uz jsou to gufera nebo tesneni a dalsi veci

      0 0
    • Omen  

      švec je drahej jak sv… Autorizovaný servis v Praze dělá RB a za nižší ceny i o polovičku.

      0 0
    • pegas  

      nahodou o servise FOX v Brne nevite co?…udajne dobry je Pasko na vidlice obecne..

      0 0
    • femal  

      tak zatim prvni dojmy po vyzvednuti kola z Bike-Live OK. jedina vada je, ze nemaji otevreno o vikendu… taky se tam blbe parkuje… :)

      0 0
    • maxipes-fik1  

      Ahoj, oživím téma.

      Zdá se, že moje vidlice bude potřebovat po třech sezonách o něco víc, než jen nový olej a prachovky. Můj servis to chce posílat do Písku. Odhad ceny 2 000 Kč, termín týden, spíš dva. Cena mne netrápí, ale ten termín děsí. Po ruce bych měl Krab v Podolí (na netu se chlubí, že Fox žádný problém). Máte s nima někdo v tomhle směru zkušenosti?

      Díky!

      0 0
      • strongpajda  

        byl jsem naposledy v bike-live. dodací lhůta cca 10dní, na den přesně hotovo, servis vidle a tlumáku po 2 sezónách cca 2300,–. vidle chtěla víc, ale chodí super.

        0 0
        • maxipes-fik1  

          Díky z info. Ale to v zásadě neřeší můj problém. Dával si to tam osobně, nebo posílal balíkem?

          0 0
      • strongpajda  

        byl jsem naposledy v bike-live. dodací lhůta cca 10dní, na den přesně hotovo, servis vidle a tlumáku po 2 sezónách cca 2300,–. vidle chtěla víc, ale chodí super.

        0 0
    • jachymk  

      Kdo se v tom asi dobře vyzná je Milan Slanec z Kladna tady známý tuningář pokud nehledíš po autorizovaném servisu mohl by jsi u něj pochodit.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.