Rusavská 50ka - Jak se vám jelo?

41 nepřečtených
  • Flat_Eric

    Jak se vám jela Rusavská 50ka, co vás překvapilo a naopak zklamalo, co říkáte na trasu..?

    0 0
    • Flat_Eric  

      Já osobně jsem zatím jel pouze jeden závod, ale chvilemi mi ta trať přišla celkem drsná, zvláště poslední výšlap a finální sjezd. A prý se tam stala nějaká nehoda… ? víte o tom něco ?

      0 0
      • rasputin  

        No já jsem to jel už po třetí. A úplná spokojenost! Trať je solidní, pěkná ale možná by prospělo trochu míň asfaltu. Jo ten konec je mazaný má ho moc rád. Jo a k té nehodě- já jsem slyšel že tam toho bylo víc jedno vyklobený rameno pak cosik s nohou a prý tam někdo srazil ještě malýho kluka a pro toho musel přiletět vrtulník… takže ani nevím co tam všecko bylo

        0 0
      • Mamutko  

        Tak to vykåbené rameno patrilo mojej manželke. Našiel som si ju až v nemocnici v Kroměříži, ale všetko OK. Zároveň som tam stretol maníka v drese drásala, ktorého tam dopravil vrtulník a ktorý mal zdretú celú tvár, nič príjemného na pohľad. Inak závod sa mi pozdával, tá druhá občerstvovačka bola pre mňa už naviac. Prekvapil ma počet bikerov, hlavne žien. Musím pochváliť kopec ľudí ktorí na trati povzbudzovali a poďakovať sa 2 pánom, ktorí sa postarali o manželku, pokiaľ nedošla záchranka a organizátorke, ktorá potom doviezla bike. Vďaka

        0 0
        • kolokaculka  

          Ten v tom drasalovskem byl muj tatka. Spadl ve sjezdu k dubu, ma 37 stehu na obliceji, je cely podreny, ale uz v sobotu jsme ho vezli domu a vypada to, ze prezije:-) Kazdopadne nic prijemneho…Jinak zavod docela pekny, akorat tam vazne mohlo byt vic tech technickych pasazi.

          0 0
        • rasputin  

          Tak to přeji manželce brzké uzdravení!! To samé platí i pro drásalovce!!

          0 0
    • Stancek  

      Jel jsem ji poprvy, na to ze jsem byl po nocni a od 10.km me kure*sky bolely zada to bylo OK. Sice dost asfaltoidni, ale aspon jsem na tech asfaltech protahoval zada. Sjezdy jsou tam hezky, ale pokazdy jsem dojel za nekoho kdo jel pomaleji a zas takovej divocak nejsem, abych predjizdel s tim ze to bude o hubu. Posledni vyjezd na Hrubou Malikovou je v poho, jen to chce neprestat slapat a jde to az nahoru, skoda ze se predemnou udelal spunt pesaku a tak pomalu to jet nejde a ten sjezd do Rusavy je lahudka, co jsem videl borce predemnou hazet huby, tak padali protoze moc brzdili. Nakonec 2:34 a podle predbeznych vysledku 160. misto.

      0 0
      • Mamutko  

        Odkiaľ máte tie predbežné výsledky???Mne ukázal tacháč čas okolo 2:36, tak to snáď by mohlo byť do 200 miesta!!!Na to že som štartoval z totálnej ****** celkom spokojnosť. A to som na štart prišiel 1/2 hod pred.

        0 0
        • rasputin  

          Já tam byl ani né hodinu před startem a startovaljsem uplně, teda skoro úplně zepředu!! Taky by mě zajímali ofišl výsledky, měl bych být kolem 45. místa ale na netu je zatím velký prd tak jsem zvědavý!!

          0 0
      • skier  

        Čau Stano.Jsem nevěděl,že jedeš.Mohli jsme dát řeč a pivo:-) Ten závěrečný sjezd jsem jel poslední ve skupině a nakonec jsem tři fikl,bo to poslali do lesa :-)Podle compu jsem měl 2:55.Až na moje standardní problémy s křečema to bylo fajn.Toho asfaltu je hodně,ale ten první mi vyhovoval,protože jsme jeli z poslední řady :-(

        0 0
        • Stancek  

          Cau cau, jsem se dival po znamych tvarich, ale moc lidi jem nepoznal a potom v civilu je to jeste horsi, z te vasi bandy jsem tam videl akorat… kua moje sklerooooza… cerveny dres velo, promin, fakt mi jmeno vypadlo, pokousel se me vytahnout v kterymsi sotolinovym vyjezdu, ale zacaly se hlasit naznaky krece, tak jsem musel zvolnit by me fakt nekousla a neudrzel jsem se za nim. Jak budete zas domlouvat nejakou akcicku dejte vedet.

          0 0
    • petryk  

      Letos poprvé místo Bobr biku a nelituju. Pohodová organizace, skvělí lidi kolem trati, žádné organizační chyby. Trať mi přišla skoro až příliš jednoduchá, jediný sjezd, který stál za to, byl ten poslední do Rusavy. Po startu mě začaly šíleně brát nohy, myslel jsem, že to otočím, ale říkal jsem si, zkusím první kopec a uvidíme a ono to pak šlo:) Asfaltu je tam opravdu příliš, ale zase to parádně odsejpalo a to taky není špatný. Čas v cíli okolo 2:25, takže spokojenost. Jediný, co mi vadilo, bylo umístění občerstvovaček. V polovině sjezdu přece nebudu brzdit na nulu…to mi přišlo poněkud nelogické. Ale jinak bezva sobota:)

      0 0
      • Stancek  

        Obcerstvovacky byly bezva, at jsou kdekoliv, je potreba zastavit a ochutnat od vseho co tam maji ;-) Banan, broskev, hrozinky, chleda se sadlem, okostovat jontak… jen to pivo jim tam chyyyybalo.

        0 0
    • Sova  

      Závod byl ok,ale ten závěr mě nakrknul jak svina, mám rád pohodičku, ne se bát o život. Celej závod super ale ten brutální závěr by mohli trošku odlehčit.

      0 0
      • m.a.r.e.k_88  

        právě,že ten konec byl úplně paradní…to byl aspoň adrenalin..ALe tak je mi jasné,že každému vyhovuje něco jiného…mě spíš štvaly ty sjezdy po asfaltu..to mně bylo líto té vynaložené síly při výjezdu…

        0 0
    • grafik  

      presto, ze je zavod krapet zkraceny a obsahuje asfaltove useky, ktere vsak plne vyvazuji krasne lesni useky tak z meho pohledu ho radim stale mezi nejkrasnejsi zavody a na me terminovce si zajistil stabilni pozici. Potesilo mne ze poradatele nevypustili vyjezd pred prvni obcerstvovackou, ktery byl puvodne zrusen. Je to jeden z mala zavodu, kde se ihned postartu musi celkem slusne dupat do pedalu a po zdolani prvniho vrcholu Kapinov s tepovkou 190 si vzdy rikam ze na to se*u :) Nakonec to bude cas ± 2:40, kdybych se nevysekal v poslednim sjezdu, kde jsem se mirne otresen sbiral nekolik minut a ztratil vic nez 20 pozic byl by cas o neco lepsi, poslednich 300m jsem dojizdel doslova na silu. Skoda ze jsou obcerstvovacky umistene ve sjezdech, vzhledem k tomu ze bojuju o kazdou vterinu tak na nich nezastavuju. Poradatelum posilam 1*

      0 0
    • Vymi  

      Tak ja jsem maximalne spokojeny :-) cas 2:42 zhruba 237 misto pro me to je opravdu uspech… ale uvidime jaky budou ofic. vysledky… jinak zavod bezva obcerstvovacky bezva jen ta druha byla fakt ve sjezdu a ja musel na brzdy dost brutalne (nemel jsem uz zadnej iontak jinak bych jel dal) toho asfaltu je mozna uz trochu vice nez je dobro ale zase to dobre jelo… urcite sjezdu je dosti a jsem vzdy moc spokojeny kdo to nezna ma problem ale ten adrenalin v poslednim sjezdu je fakt k nezapomenuti!!! Videl jsem dost padu vzdy se ptal jestli je ok… nechapu nekteri leteli hnus hlava nehlava a pak litovali!!! Co se tyka zavodu zajisteni a tak celkove dal bych znamku dvojku pac jsem cekal od Rusavske 50 vic ale i tak jsem spokojeny!! :-)

      0 0
      • Vymi  

        budou nejake fotky nevite :-D

        0 0
      • rasputin  

        Ten poslední sjez do Rusavy je opravdu mazaný! Letost jsem ho prolítl myslím luksusně, nikdo mě nebrzdil. Ještě ve čtvrtek před závodem jsem si ho projel pomalu a vybral si otimální stopu, né že bych to dělal vždy a všude, ale týden předtím jsem tam za deště hodil solidní hubu a to tam jezdím pravidelně…

        0 0
        • Vymi  

          jo jo taky jsem si to projel nez jsem jel zavod… navic tam to bylo fakt o hubu taky jsem to letel jak svina ale udrzel :-D

          0 0
          • Stancek  

            Tenhle jedinej jsem si uzil, ve vsech predchozich jsem dojel za nekoho kdo brzdil a nebylo kde bezpecne predjet, tady nekde v horni tretine predemnu nekdo lehl, tak jsem zastavil jestli je celej a pak se do toho obul a jeste dojel dva borce a na asfalte ujel nez se rozkoukali, pripadlo mi to, ze nevedi kama jet… skoda, mohla to byt bitva az do konce pro divaky co vydrzi stat u cile dyl nez pul hodky po dojeti viteze.

            0 0
            • Vymi  

              jo jo mas pravdu jak uz jsem se blizil k cili jsem taky jeste dva lupl na asfalte a nahoru to bylo fakt skvele :-D lidi rvali povzbuzovali :-D proste o tom to je… jet zavod… mit cil a byt za to patricne odmenen… :-)

              0 0
    • petryk  

      Tak už jsou na webu konečně výsledky… 116. místo se mi dost zamlouvá:)

      0 0
      • Stancek  

        Kua me posunuli o 2 dozadu … 162. Jeste by se nekde mohly objevit fotky.

        0 0
        • Vymi  

          me o jedno tedy 238 he he s casem 2:42 coz beru jako velmi slusne zlepseni :-)

          0 0
          • Stancek  

            Pro me to byl zivotni vysledek, doted jsem byval vzdycky nekde kolem poloviny vysledkovky, nebo spis i kus za… Jednou jsem byl i predposledni ;-) Jeste by jsme se mohli nekdy domluvit a dat rusavske repete, jestli to pujde rychleji, bez spuntu v technickych mistech.

            0 0
      • grafik  

        183. 2:36 – mrzi me ten pad, mohlo to byt krapet lepsi; cas loni 3:12 – jiste zlepseni tu je …

        0 0
        • Mamutko  

          Tak ja som bol 182, takže to som asi v cieli prešpurtoval Teba. Ja som sa vyvalil v poslednej zákrute v zjazde na asfalt.

          0 0
          • rasputin  

            Jo tam jsem taky lehl!! Hold povede se!! Jinak spokojenost 46. za 2:13

            0 0
            • kolda  

              to je supr výsledek. a vzhledem k věku je prostor pro zlepšení:)

              jinak se to dost zrychlilo, prostě kratší a lehčí trasa.. nevím, jestli je to krok správným směrem.

              0 0
              • rasputin  

                Díky!! Doufám, že ještě nějaké zlepšení bude!! Pracuju na tom;-)

                Je pravda, že se to dost zrychlilo, ale myslím že to bylo tím, že to udělali kratší, protože se jinak jelo všechno stejný jak loni kromě objezdu Čerňavy.

                0 0
        • kolda  

          letos jsou všechny závody rychlejší. asi to je tou zimou:)

          co leština, jedeš?

          0 0
        • Stancek  

          Tak to Jsi byl Ty, kdo v tom podlednim sjezdu tesne predemnou lehl, ses mi zdal povedomej ze startu, kde jsme stali s Vymim :-)

          0 0
        • grafik  

          mamutko: – bohuzel jsem tvuj utok „nezachytil“ kolda: lestinu vynechavam, mam odreny loket a dorasovane koleno – rany stale boli :/ stancek: celou dobu jsem se drzel za tebou, na 1. obcerstvovacce sem te lupl, bohuzel to nevydrzelo : )

          0 0
    • grafik  

      rep+fot www.mtb24.cz/…rl-hartl-197

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.