• Suntour

    Jezdí tuhhle vidli nekdo delsi cas ? Ja mám na ní najeto cca 200km a tusim, ze moc dlouho nevydrzi.

    V predo-zadnim pohybu mirny vaklik. Do boku se krouti.

    RST fakt nebrat :(

    0 0
    • vasek80  

      Když se podívám na tvůj nick, tak z toho věštím slušnou flame

      0 0
    • roman 3D  

      se divím že sis s takovýmhle nickem nepořídil nejlepší vidlici v celém vesmíru a BF:-)

      0 0
    • Suntour  

      vsechno to je nahoda. Nick mam letity nejen tady :-)

      0 0
    • Toutou  

      moje má 6500 km, absolutně jí nešetřím, předělaná na olej, vaklík neexistuje. Ale blbne tlumení, dělá mi falešný doraz, budu to muset kuchnout.

      0 0
    • Adam1985  

      Mám ji taky cca 6000km a po počátečních „potížích“ je absolutně bez problémů! (hned po koupi kola nechtěla vidlice moc držet tlak, ale vyměnil jsem ventilek a je to – takže to způsobovala blbost za pár korun). Od té doby chodí bez problémů – je lehká, citlivá a to provádím jen zákl. údržbu (čistím nohy vidlice a mažu je silik. olejem – je ale pravda, že pořádně v bahně nikdy nebyla). Jezdím z 99, 9% v suchém prostředí a taky dost silnice.

      0 0
    • trpaslik72  

      Já na ni mam nějaké 4 tisíce ostrýho tempa, skoků, kořenů, schodů a kupodivu drží. Na závody okolo 30–40 km to jde, ale nevim proč, ale na maratonech od nějakého 40. kilometru totálně ztuhne a přestává fungovat. Pomůže až nechání v klidu, umytí a namazání nohou. V sobotu sem přijel ze závodů a řikam dost! Ještě ji zkusim kuchnout a předělat a uvidíme. Chrasťáky do nové vidle teď nechci investovat, tak to ještě zkusím. Je zatím bez vaklu, lock celkem drží, tlak taky (ťuk ťuk).

      Přidám tedy dotaz.

      Poradí mi někdo ze zde reagujících jak tu vidli předělat? (olej, očista atp.). Nějaká videa jsem našel na youtube, ale byl bych vděčný za nějaký manuálek, postup, rady. Zručný jsem dost, cit na klíči mi taky nechybí ;), ale spíš abych věděl vlastně kde co máznout, kam co nalít a kolik.. Moc dík ..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.