RS SID Race 09 100mm x Fox F100RL

12 nepřečtených
  • biker1988

    zdravím,řeším nákup nové vidlice a rozhoduji se mezi těmito dvěma vidlicemi.mám obě za krásné ceny jen fox je dražší o 1500kč.jde mi o hladký chod již k drobným nerovnostem ale taky využití většiny zdvihu,nízkou hmostnost ale taky design a servisní nároky,kterou z nich zvolit na XC závody a svižné vyjíždky?nevím si rady

    0 0
    • tassajara  

      Foxky nie su zrovna povestne reakciou na miniaturne nerovnosti… Kedze asi nie si vyssia hmotnostna kategoria, mozno ti nebude vadit o cosi nizsia tuhost sidu v poroovnani s foxom, ale mal by si dat pozor aby ti obchodnik dodal novy, nie stary model. Stary sid je vraj vyslovene malo tuha vidlica. Sid je ochotnejsi v reakciach na tie male nerovnosti po­kial viem.

      Zrovna ktorysi fox a sid su obsiahlo prebrate v jednom z poslednych cisiel Velo.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Sid Race 09 starý model? protože na tu vidli se ptá…

        „Stary sid je vraj vyslovene malo tuha vidlica.“ – to zní jako věrohodné vyjádření :-)

        Je pravdou, že stařičkej SID SL (asi model 2003 nebo tak něco) jsem měl asi čtyři roky a s véčkama no problem. kotouče bych se na to ale bál dát.

        0 0
        • tassajara  

          ja len ze keby nahodou obchodnik ktory uvidi mladeho chalana s peniazmi mal nahodou pokusenie predat mu sice sid, ale tej predoslej generacie (menili sa bud rocnik 07/08 alebo 08/09 a tam bola ta zmena v tuhosti), tak ze nech sa radsej chlapcisko vie branit…

          0 0
    • Vegan  

      Kdyz koupis Foxku nechas ji vytunit bude zehlit jako diva na druhou stranu to asi i sid kdyz ho vytunis jen je trosku problem, ze RS posledni dobou slo kvalitou HRUBE, ale opravdu HRUBE DOLU, zatimco fox se stale drzi. Mozna bych jeste zaradil do vyberu Epicona, ale rozhodne te nechci premlouvat.

      0 0
      • MlokCZ  

        A když počká na Foxe 2010 (některé modely již se dají koupit), tak má i nějakou tu šanci, že bude zase žehlivá i v originále jako před pár lety.

        Většina (možná všechny, nekoukal jsem na všechny) Foxek 2010 má kompletně přepracovaný tlumič, tak uvidíme, co to přesně bude v praxi znamenat.

        Už jsem moc zvědavý na Talase 2010.

        0 0
        • Vegan  

          No dokud neuvidim neuverim :) takze tak:) :)

          0 0
          • MlokCZ  

            No to já taky ne. Zatím jsem našel první stručně zahraniční recenze, kde už nějaké ty 2010 modely jezdili zatím je jen jistě, že se ta komprese chová trošku jinak a má větší rozsah. Ale jestli skutečně je ten rozsah větší až k úplné eliminaci té komprese z toho zatím jasné není.

            0 0
      • KAPLIS  

        Kde mi vytuní Fox-ku, kolik to bude asi stát?

        0 0
        • Vegan  

          ZDE levneji (cca 1000.-) a nebo ZDE draz ( netusim.-) A teoreticky to muzes spojit s udrzbou.

           
          0 0
    • tassajara  

      Takze vo Vele 3/09 najdes podrobny dlhodoby test fox F 32 (neviem ako velmi sa lisi od F100…) a RS Sid, aj s rozborkou.

      0 0
    • art1  

      zneužiju tohle vlákno . Kánoš jede zejtra do Polska na závody a chce si u SIDU RACE  změnit zdvih . Celé jsem mu to popsal ,ale asi po 10 ti  telefonátech  mi došly nervy  a tak vás prosím jestli někdo nemáte odkaz  , nikde jsem to nenašel .

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.