reakce na neohleduplné řidiče

25 nepřečtených
  • anonymc

    jak reagujete na neohleduplné řidiče když vám zkříží cestu, nedají přednost,předjíždí vás kde nesmí. myslím situace kde vás vyloženě ohrozí že musíte uhnout nebo zpomalit a kdy nepomůže ani předvídat.

    0 0
    • ms82  

      Nemas tam vsechny moznosti :-) Kroutim znechucene hlavou. Rozciloval jsem se vic, ale od te doby, co jsem narazil i na psychopaty, se omezuji jen na tohle.

      0 0
      • Vilém  

        +1

        0 0
      • onuce  

        Ano, navíc co bohužel jezdím v blízkém okolí městečka Dobřany, jsem často vděčen i za zachování holého života. Ostatně místní zfetovaná verbež mě vytlačila nárazem ze silnice i když jsem jel zrovna v autě, ale zdálo se jim že pomalu.

        0 0
    • novas752  

      Dojedu ho, zatancuju mu na střeše, ukopnu zrcátko a vydělám se na kapotu!

      Prostředníček a další gesta nemusí vidět pokud zrovna neciví do zrcátka, nadávky zaručeně neslyší a zvonek taky ne.

      Když musíš jen uhnout nebo zpomalit tak to je spíš omezení než ohrožení. Většinou jedu tak aby k tomu řidiči neměli příležitost. Když vzadu slyšim něco rychlejšího, stačí se mírně zavlnit a on už si řidič odstup udělá. Když mě míjí auto v prostisměru, najedu si víc na prostředek pruhu aby se mezi mě a protijedoucí vozidlo nezkoušel vměstnat nějakej blbeček atd.

      Když je velkej provoz, radši jedu na bike do lesa.

      0 0
    • Delkim  

      Zapíšu si SPZ a pak to jdu nahlásit. Z jednoho švihu průměrně 3 auta. Aspoň nemá místní oddělení kvůli mému papírování čas řešit kraviny jako vykrádání aut, znásilnění, vraždy a tak.

      0 0
    • Smazaný účet  

      A co bys tak jako chtěl dělat? V provozu jsi téměř ten nejslabší, nejpomalejší a kdo je za volantem *****, tak to moc dobře ví a využívá toho. Zažil jsem vybržďovače, když jsem se ho u okýnka zeptal, proč to dělá, pokusil se mě srazit. Takže příště raději zastavím a seberu takovému magoru vítr z plachty.

      Velký hit jsou ostřikovače. Posledně mě nějaký chudák ošplíchnul, patrně za to, že jsem už nejel po cyklostezce, která začínala až 100m kdesi přede mnou, nedělal jsem nic špatně, jel jsem při kraji. Co s takovým ubožákem? Kdybych v ten moment vystartoval, tak ho předjedu, možná zastavím a pokecáme. Ale nevíš co vyleze za magora nebo za obludu. Navíc než tě to napadne, už je pryč a nechci jezdit s vědomím, že mám po někom vyjíždět.

      Kolega už tyto dobré skutky párkrát odměnil, na semaforech dotyčnému umyl ksicht jonťákem, nebo ho vyfackal, ale to je postava typu Greipel, my vrchařské blechy musíme držet zobák :)

      0 0
    • totalmaster  

      Že mě někdo vysloveně ohrozil se mi stalo tak 5× – 10×. Asi to bude tím, že hlavním silnicím, nebo silnicím s velkým provozem se vyhýbám, využívám cyklostezek, jezdím u kraje a pokud jedu s kamarády, tak jedeme za sebou a ne jak idioti vedle sebe. Trubku jsem dostal jednou a ostřikovači ještě ne. Stačí předvídat, chovat se slušně a ostatní se k tobě budou chovat (většinou) taky slušně.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Ani jedna z reakcí nikam nevede.Pokud tě vyloženě naschvál někdo ohrozí,tak bych to řešil úplně jinak oko za oko zub za zub.

      0 0
    • Pablo  

      Zrovna minule mě na široké silnici 3. třídy předjela dodávka s širokou nízkou korbou tak, že mi málem tou korbou zavadil o rameno. Jel jsem při kraji, mohl mě objet s 3m rezervou, kdyby chtěl. Ale když jsem viděl skrz okénko ty stokilový evidentně inteligentní lopaty, tak jsem ani ten prostředníček neukázal, protože takový jelito do zrcátka stejně nekouká a kdyby zastavil (psychopatů je celkem dost) a rozšlapali mi ksicht nebo kolo, tak ok, možná je podle spz (když nebudu mít ztrátu paměti) chytnou, ale stojí mi to za to?

      0 0
      • iron.hide  

        Tie tupe lopaty ta pravdepodobne ani nevideli, takze nema zmysel nic riesit.

        U nas taka jedna tupa lopata v tatrovke rozmackala cyklistu na kasu, a to pritom bolo v meste na krizovatke.

        0 0
    • lunochod  

      Ještě by se hodilo udělat téma reakce na neohleduplné cyklisty.

      0 0
    • kubad  

      chybí ti tam možnost – poděkuju

      0 0
    • bezdratova.sprcha  

      Dozenu ridice, vytahnu multitool a 3mm imbusakem prorazim predni gumu, vytahnu ridice z auta, strcim mu hlavu mezi dvere a trikrat bouchnu. Zalomim klicek v zapalovani, seberu mobil a penezenku, vykopnu vsechny spolujezdce a auto stouchnu do prikopu. Proste je nutno zachovat chladnou hlavu a chovat se adekvatne vuci situaci.

      0 0
    • Martin  

      ještě se taky hází lahev s vodou a jsou i rozličné další možnosti

      0 0
    • iron.hide  

      Dalsi *** za volantom, smrtak

      https://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…

      0 0
    • JendaH  

      Víceméně nijak, nemá to cenu a často to ani nejde. Ale měl jsem jednu success story s tramvajákem, kde jsem se prostě v zastávce přišel zeptat, co si tím zvoněním a ukazováním píč přál. Ukázalo se, že přehlídl u jednosměrky na Florenci dodatkovou tabulku „mimo MHD a kola“ (což je na pováženou, protože to znamená, že vjel bez rozmyslu do jednosměrky… no prostě DPP nadřazená rasa), a příště už bude vědět.

      0 0
    • Libores  

      Jednou mě borec zvolna předjížděl, přičemž mě pomaličku vytlačoval ze silnice a vechvíli kdy už jsem skoro neměl kam uhnout jsem mu párkrát čutnul do dvěří u spolujezdce, v ten moment to do mě na férovku narval. Svezl jsem se rychlou, dostal 300kč pokutu, ale 12tis. škodu na kole pojišťovna po půlroční tahanici nakonec zaplatila. Od té doby si nechám na silnici líbit skoro všechno a jen kroutím hlavou.

      0 0
    • Radez  

      Sem si vzpoměl na vlákno Stříkající ču.áci . Mimochodem pokaždé, když nějakej pohlavní úd začně ostřikovat, když mě předjíždí, tak si na toto vlákno vzpomenu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.