• abado

    Zdravim vas…chci si koupit nejake MTB kolo…a nejspise CTM nebo northtec … jednak kvuli pomeru cena a vybava a  taky  ze sem naprosty amater..a tak mi to staci… tak chci od vas poradi  ktery vybrat..( vy se vtom vyznate leepe a sem RAAD za KAZDOU odpoved a radu) ..brzy chci  kotouce… diky

    a Tady sou kola

    1. -- http://ctm.sk/model/index.php?…
    2. -- http://www.3po.northtec.sk/index.php?op … ;Itemid=23

    Jeste jednou diky

    0 0
    • v POHODÌ klokan  

      Já ti nevim…Za cenu 10 000 SK chtít horský s kotoučema… Být tebou, tak si zatím pořídím nějaký trochu lepší kolo (rám) s véčkama a kotouče můžeš v případě potřeby (nebo lepší finanční situace) dokoupit. Jinak to CTM klidně pusť z hlavy, to nemá smysl vůbec. To kolo s prapodivnou značkou HALCYON aspoň už vypadá jako kolo. Ale stejně bych šel do jinýho.

      0 0
      • abado  

        ou az tak.. tak to halcyon je od znacky northtec..(ikdyz tu znacku neznam..)a to CTM.. no  mel bych to jen na take jeszedni..nechci primo do lesa..nebo zavody..a  par kluku to ma akorat ne quadra disc ale LASER ..a nestezuji si..tak nevim..

        0 0
    • Lišák  

      Co by jsi řekl tomuhle?

      http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…

      Ty brzdy sice nejsou nic moc, ale do začátku by mohly stačit. Na bazarech se často najdou jeté hydry za levné peníze a výměna by nebyla prblém, protože příruby na kotouče budeš mít.

      Vidlice je taky bídná, takže s její výměnou počítej co nejdříve.

       
      0 0
      • Vilém  

        Tak to by mel o hodle lepsi nez jeho navrhy. Akorat by to po prepoctu na Sk vyslo draz.

        0 0
        • Lišák  

          Cenu nespecifikoval, jen orientačně podle toho, co vybral.  Vím, že v přepočtu to bude více, ale ať se mrkne na nějaké slovenské e-špoy. Je to loňský model, pokud by ho ještě měli…

          0 0
          • abado  

            tak cena tak do 10500,– max.. enchci do toho moc davat… a tak vidim ze asi ty slovensky kola nebrat jak rikate..to kolo Pells razer D vypada taky slusne…tak ja se  jeste kouknu…jinak  sem z ceska..takze nemusi byt prepocet na SK…;)

            0 0
            • abado  

              tak sem koupil pells razzer comp d .. parada:)

              0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce