• cukr.dva.nula

    Zdravím a zároveň se omlouvám za doufám neduplicitní thread, hledal jsem poctivě :)

    Mám problém (ale kdo dnes nemá, žeano :))

    Jsem majitelem tlumiče Manitou MetelRP a toužím po tvrdší pružině. Tedy jsem se zhruba před měsícem obrátil na Progresscycle jakožto distributora pro ČR, kam také jinam, žeano :)

    Po nějaké té emailové komunikaci a zjišťování, jakou pružinu potřebuji jsem tuto u nich závazně objednal, pán který se mnou komunikoval se po mailu tvářil, že pokud bude na skladě výrobce, není problém a že toto zjistí.

    Uběhlo 14 dní a náhle ticho po pěšině. Nevím, jestli do USA vyslali pěšího kurýra, aby zjistil dostupnost pružiny a cestou ho sežrali medvědi, či u břehu Atlantiku zjistil, že neumí plavat a tak tam bezradně stojí dodnes a krčí rameny.

    Faktem je, že ani na před 5ti dny zaslaný orgentní email přímo osbě, která se mnou komunikovala plus na adresu shopu nepřišla vůbec žádná reakce. Nic ve stylu „vyser si, nemáme, nebude, omluvte, jsme neschopní“ atd. atd.

    Mám to vzdát? Jet do PC osobně? Zavolat? Má to cenu? Můžu si někde za rozumný peníz nechat vyrobit pružinu, o které vím akorát jakou tvrdost potřebuji a na jaký zdvih tlumiče?

    Díky za všechny rady, bezradnost už mnou cloumá, mít sag 60% a cítit, jak se na každém dopadu podemnou bike „láme“ a propadá do zdvihu taky není nic moc :(

    Ano, další řešení je zhubnout (už se na tom pracuje, ale to bude chvíli trvat ;)) nebo jiný tlumič (eh … píchli jste gumu u auta? Nevadí, kupte nový motor!) …

    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce