• N!cholai

    Zdravím, mám 189cm. Pomalu, ale jistě se mi křiví záda.. Moje lékařka mi vyhrožuje, že budu muset skončit s kolem, jestli se  to nespraví.. A moje otázka zní: Jaké cviky děláte nebo co pro to děláte?

    0 0
    • Vevoda  

      Zacít posilovat kromě nohou také záda, břicho tzv „střed otáčení těla“ .  Mi stačily sedlehy+ obrácené lehsedy.

      0 0
    • Beeda  

      mozna otazka co pro to nedelame, je ti 16, jesli jednostrane pretezujes telo, neni se cemu divit, jinak prilis mnoho promenych k nejakemu „radeni“, takze najdi odbornika (fyzioterapeut…a spolupracovat, nepocitej par dnu ale, spise mesicu,polu ale jiste…

      0 0
      • raceman  

        presne…

        zajit nejlepe za nejakym ortopedem,  nechat si napsat cvičení v nějakém rehabilitačním centru a cvičit a cviřit a cvičit

        0 0
    • BB  

      po výhřezu ploténky jsem prošel rukama několika dobrých rehabilitačních doktorů, včetně Pavla Koláře. Každý mi radil rehabilitační cvičení a ze všech jsem si vybral sadu, kterou cvičím každý den. Pak jsem viděl cvičení zvané „Pilates“ a s překvapením zjistil, že obsahuje všechny moje rehabilitační cviky. Takže pokud chceš radu, tak zakup CD s cvičením Pilates pro začátečníky a začni denně cvičit, budeš překvapený, co to s tebou do dvou měsíců udělá.

      0 0
    • grep.ys  

      doporučuju kosmodisk :-D :-D :-D tak srandaa

      0 0
    • stihac  

      Cyklistika je velmi zla na chrbticu. Ak si mlady tak sa ti oplati kvoli riziku tazkosti docasne kolo obmedzit a velmi mudro urobis ked sa budes venovat viac plavaniu, alebo nim aspon tie hodiny na kole kompenzuj. Posilovanie s cinkami / v posilovni je vhodne len do urcitej miery, nesmies ist do tazkych vah ak si vo vyvoji. Nie je zla joga. Mal by si robit aj nejaky strecing ak mas sklon ku skracovaniu svalov chrbta / krku (nasledkom cyklistiky) a nezanedbavat rozcvicenie.

       
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.