Priessnitzova 60 r.2007 - vaše názory

20 nepřečtených
  • Lister

    Nazdar lidi. Omlouvám se za založení threadu krapet s předstihem, ale za několik hodin mizím na cca 14 dní pryč, ale rád bych znal vaše názory na tenhle závod.

    Měl bych pár dozatů, hlavně: Jak se líbila trať, jestli byla podle vás technická, nebo pohodová, jestli těžká nebo lehká. Pokud někdo jel i starou verzi, tak bych poprosil o porovnání. Pokud srovnáte s ostatníma tratěma v seriálu, bylo to těžší, lehčí nebo takový standart. Jak jste byly spokojení s organizací a jestli bylo značení tratě dostatečné? Přijedete znovu? Nějaké návrhy na zlepšení?

    Vaše názory budou pro organizační tím hodně důležité, protože bez odezvy se nemůže nic zlepšit.

    Zatím se můžete vyjadřovat k tomu jestli vůbec plánujete přijed, ale pak bych opravdu poprosil o zhodnocení.

    Tak se mějte. přeju hezké počasí, dojezd ve zdraví a těm, kterým na tom záleží, i slušné umístění.

    PS: pokusil jsem se i o malou anketku, samozřejmě se nedájí pojmout všechny možnosti, ale snad se někam s vaším názorem vlezete.

    0 0
    • Beeda  

      loni se mi trat libila (byla vsak lehka, pro sirokou verejnost), organizace, zajisteni i vyhlasovani bez pripominek. Tesim se i letos. B.

      0 0
    • petryk  

      Vloni se mi tam taky celkem líbilo, letos jsem přihlíšený, takže zhodnotím posléze.

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Loni se mi to moc nelíbilo. Připadalo mi to víc z kopce než do kopce. Sjezdy já nemusím, hlavně makadam apod. Kdybych se nebál, možná bych byl jinde… :(

      0 0
    • vlk  

      Letos bohužel nejedu-koná se jiná osobní akce. Loni jsem jel. Takže mohu zhodnotit alespoň loňskou: Trať byla technicky loni docela jednoduchá-sjezdy byly lehké, žádné úzké technické sjezdy-spíše široké cesty.Hodně mě štval asfalt(bylo ho dost), který silně nenávidím a asi i díky psychologickému hledisku na něm vždy hodně ztrácím. Ale i tak jsem byl spokojen, to stoupání do kopců mi občas dalo i zabrat.Technicky to byla velice pohodová trať-spíše pro chrty. Škoda, že letos nemohu jet, když je trať změněna.

      Jo a co mě loni našvalo, ve městě to policajti silně nestíhali, jak jsem sjel do Jeseníku, tak se na jednom místě sjíždělo z té hlavní nahoru do kopce mezi domy úzkou cestičkou. Málem jsem při tom zatáčecím manévru srazil chlapa co přecházel silnici,A to tam normálně stáli poliši a zajišťovali, aby měli cyklisti přednost.

      0 0
    • raceman  

      taky letos nejedu :-/

      0 0
    • JancA  

      jo, taky se mi to loni libilo, jela jsem poprve, ten start do kopce byl super…u tech lazni uz se mi chtelo zvracet:), jak jsem to prepalila. Jinak trat i pro me (a to se bojim skoro z kazdyho kopce) super, nic tezkyho, dost kopcu, jedu zas!!!! (i kdyz s tezky srdcem, davam prednost pred Bike Babi Leto:(.

      0 0
    • Lister  

      no já vědel že se na tohle téma pozapomene, takže obnova a ještě ješdnou hodně prosím o hodnocení.

      Děkuji

      0 0
      • Biker jak Pes  

        No, ono se na něho nezapomnělo. Resp. já ne. Hodnocení jsem napsal do jiného threadu o Priessnitzi … ;)) Zkusím ho najít … ;)

        0 0
        • Biker jak Pes  

          www.bike-forum.cz/…9/forum.html#…

          tady se to všechno psalo … ;)

          0 0
          • Lister  

            jo jo to jsem četl, ale moc tam toho není, navíc tam není taková hezká anketka :o)

            0 0
            • Biker jak Pes  

              No, tak Ti teda to hodnocení napíšu. … ;)) Že jsi to ty :D

              Abych řekl pravdu, líbilo se mi to o hodně víc než loni. Trasa je řekl bych mnohem jezdivější a lepší i pro slabší „sjezdaře“. Fyzicky byla sice náročnější než ostatní marathony, které jsem absolvoval, ale to je dané horským prostředím. To se ale nedá vyčítat. Spíš naopak, dalo by se to brát jako výzvu. Občerstvovačky Ti bohužel neohodnotím, nezastavoval jsem. Ale jako plus beru, že místo kelímků se podávaly bidony. To bylo super. I když mě se to vyhlo. Natáhnul jsem ruku, jako že mi borec s bidonem jeden podá a on přede mnou s tím bidonem uhne. :D Co se týče zázemí, to Ti je asi jedno, co ? Když si dělal jenom trasu… :P

              Stačí ? :D

              0 0
              • Lister  

                bude se hodit jakýkoliv podnět ke zlepšení, nejde jen o trať ale o všechny věci kolem.

                PS: trať je hodně odlišná od toho co jsem původně zamýšlel já :o)

                0 0
                • Biker jak Pes  

                  no, to je mi jasné, že to není tak úplně podle tebe. Třeba hned v prvním sjezdu jsem si na tebe vzpomněl, že to je blbost, že by jsi to vymýšlel ty … :DD

                  0 0
      • prvniodkonce  

        Jel jsem letos poprvé. Trať byla technicky nenáročná (asi s vyjímkou prvního sjezdu, kde někteří mohli mít problémy, ale jen malé), což se ale hodí, neboť pro většinu závodníků bylo převýšení větší než obvykle, to jsem uvítal. Takže trať byla jedna z nejhezčích co jsem kdy jel, samozřejmě že pro širokou veřejnost (ale znám dost příslušníků široké veřejnosti, co by to nedali :-) Občerstvovačky byly na dobře vybraných místech (projíždělo se tam přiměřenou rychlostí, na některých závodech jsou občerstvovačky tam, kde se jede 50km/h). Dojezd do cíle, tím myslím ten shup z hráze, jeden závodník se tam ošklivě vysekal a několik dalších k tomu nemělo daleko, nevím jak se k tomu vyjádřit. Zázemí v cíli solidní.

        Takže celkově parádní závod, a proto za rok, pokud to bude možné, pojedu zase.

        0 0
        • Lister  

          pokud jde o ten hup z hráze tak to taky moc neokomentuju, protože nevím, jak to tam přesně vedlo a taky nevím, jaké bylo počasí. Ale jezdím tam už o nějakých 6 let, co jsem se na kole naučil jezdit a nikdy jsem tam nepsadl a ani mi to nepřišlo nijak složitý, ale dokážu si představit že vyčerpání spolu se ztrátou koncentrace kousek od cíle dokáží udělat svoje......

          0 0
          • Beeda  

            asi bych to vedl jinudy, jsem si to najel (i loni), ale jak na me pak mavali, ze tam je hup tak me uplne zblbli, ze se jede jinudy, ze jsem malem zastavil, coz pred spurtem neni to prave… jinak organizace zvladnuta super…krom nekterych selhani jednotlivcu, jako policajta co stal asi 5km pred cilem (sjezd po louce, pak prudkej asfal, tak ten nam tam pustil dodavku, takze to fakt bylo o hubu, protoze se tam jelo pres 70…(nastesti ridic nas blejskl, zastavil a nechal tam 2m…) nekdo tam mel piskat poldovi ze se jede…

            0 0
          • prvniodkonce  

            Pochopitelně to není nic složitého, ale jak je vidět, chyba se tam udělat dá. Když tam najížděli 2 vedle sebe ve velký rychlosti, každou chvíli to jeden z nich málem neustál.

            0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce