Závod míru se poprvé od roku 1948 nejede

18 nepřečtených
    • BUCEW  

      no a co? nám taky zrušili Všenory:-)) alespoň ušetříte za pěnu na holení.-)

      0 0
    • fousac  

      2Pa-dlista: nalej mi taky sklenicku.. ;))

      0 0
    • BH  

      bohuzel, dalo se to cekat,minimalni zajem medii= zadni sponzori a je to v haji. Stejne nejlepsi byly ty rocniky, kdy davali prime prenosy z motorky , to bylo skoro jako TF.

      0 0
      • alpo  

        Je to ostuda cyklistiky, měli ZM udržet. Věřím, že pan Doležal pro to udělal co mohl. Bohužel, peníze dnes hrají prvořadou roli …

        0 0
        • Vrci  

          Udělal co mohl – asi toho moc nebylo. Jak je možné, že ochranou známku měli registrovanou němci? Jaký a kdy byly naplánovaný etapový města na letošek. Jak dlouho po té co zjistil, že známku mají němci začal jednat o jejím převodu? Když zjistil, že se letošního roku nezúčastní němeční sponzoři koho a s jakým spožděním oslovil? Pokud sehnal méně peněz než je třeba na přůjezd třemi státy, proč se letos nejede nějaká oseká verze ČR, ČR+PL nebo ČR+SR? Pokud panu Doležalovi křivdím, tak se omlouvám.

          Myslim si, že je lepší na rok omezit než přerušit. Podle mne je krach jekýhokoliv podniku, a? už výrobního nebo sportovního, chybou vedení.

          0 0
          • pelt  

            Tak s tim nesouhlasim – muzes mit vedeni naprosto dokonale, ktere se rozkraji a stejne nemusis uspet. Nejde jen o vedeni, ale i o spoustu vnejsich vlivu… Ani top ten vojevudcu svetovych dejin s jednim pesakem nema sanci proti 100 000 armade vedene byt tim nejneschopnejsim amaterem.

            0 0
      • Meesha  

        Sehnat sponzory na takovej zavod je asi hodne tezky a bez nemcu by to neslo a asi nejde. Kdo do toho vrazi nemaly prachy za to, ze bude nekde jeho napis, kterej uvidi jen nekolik malo divaku?

        0 0
        • Vrci  

          Nechci nějak rejpat, ale Zlatá lyže bez němců jde a MS v Liberci taky.

          0 0
          • Vrci  

            No, i když e-on a wiessemann jsou taky němci.

            0 0
          • Meesha  

            Do tohodle vubec nevidim, takze fakt nevim… Myslel sem to tak, ze tem sponzorum se to podle mne vubec nemusi vyplatit cpat do toho takovy penize za nejakou reklamu (aspon tak ja chapu sponzoring) v cili…

            0 0
            • Vrci  

              čí je chyba, že Závod míru v TV neni a běžky jsou. Je to jen přístup televize samotné nebo i pořadatelů těch akcí (cena práv) a vlastním programem (zrušení časovky, málo českých týmů, čas startu a dojezdu)?

              Když zapátrám v paměti, tak Závod míru a cyklokros měly v TV tradici a místo, ale Zlatá lyže je novej podnik.

              0 0
              • mlyny  

                A kdo by na to koukal? Pokud by např. Závod míru komentoval stejně skvělej komentátor jako olympiádu (jméno jsem už vypustila z hlavy), kdy jeho hlášky typu: proč nastupuje, když to stejně nevydrží do cíle; ještě se nezávodí (po dvou hodinách závodu) apod. Kdo se v cyklistice vyzná pochopí, že mele nesmysly, ale širší veřejnost, kterou je třeba k cyklistice nalákat, aby byla sledovanost a tím pádem i sponzoři a penízky, mu může věřit a pak si řeknou: Proč se budu dívat pět hodin na cyklisty, kteří nezávodí, kteří si jen tak jedou…

                0 0
    • mlyny  

      A co GRACIE? Rok za rokem se na severní Moravě jezdí mezinárodní závod se špičkovým obsazením. Troufám si říct, že kvalita peletonu je mnohem lepší než při Závodě míru. Téměř bez povšimnutí medií se po Beskydech prohání balík nejlepších cyklistek a člověk se dozví výsledky jen pokud pátrá…

      0 0
      • mave  

        no, letos to bylo nadprumerne… shrnuti z etap bylo aj ve sportu po zpravach na CT1..

        0 0
        • mlyny  

          No super, a nejdelší článek, co byl v novinách, byl ne o samotném závodě, ale o tom, jak nizozemky dojely na start úplně do jinýho Lichnova než měly.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.