• -Alan-

    Pojedete 2.9. někdo na tenhle maraton z nebo přes Hradec Králové a měli byste místo v autě (na obě trasy)? Příspěvek na dopravu je samozřejmý. Chci svoje poslední dvacítkové narozeniny oslavit v tom správném duchu ;-)

    0 0
    • sportovni_biker  

      Výborný výběr. Trasa už je označená od včerejška ;-)

      0 0
      • vlk  

        Já asi taky pojedu.Jaký jsou tam povrchy.Ten poblíž Rejvízu tuším-lesní cesty + šutry, ale co ostatní- kolik procent jsou tak asfaltky, kolik šotolina, apod.Dík.

        0 0
        • kubad  

          Hodně hezký závod. Doporučuju. Složení trati je přiměřené závodu – asfalt je ale ne moc. Jinak dost šotolinky.

          0 0
        • sportovni_biker  

          ojoj, takovou anlýzu zase moc přesně nevím :-) Tak asfaltka bude chvíli hned postartu cca 1 km, pak les, sjezd k Omyi (kdo zná – zelená Vápenka), potom dlouho silnice na chvíli přerušena panelovými bloky – > zase silnice, louka, dlouho, dlouho lesní cesty, výjezdy, sjezdy. Pak dlouhý sjezd, přejezd po silnici, k dalšímu prudkému a nekonečnému výjezdu :-). Z tama se vracíme do Lázní po lesní cestě (před 2 dny, jsem tama jel a je to dost o hubu – uprostřed, kde je cesta valí voda a ještě velké kameny, navíc dost prudké klesání…možná tam trochu upravili trasu). No potom na Čertovy kameny je to dlouho posilnici a na Rejvíz pokud vím, tak se jede po nějaké šotolině. Nahoře jenom přejez a pak jak jsem vás vedl na Zlatý Chlum, tak jestli si vzpomínáš u té chatky se to točí doleva a silnice je potom dost dlouho (sjezd až do města) a v podstatě až do cíle. Převahu tam má určitě terén, ale silnice se tam vyskytují docela často.

          Já teda silnice docela uvítám, protože už budu ke konci hrozně unavenej, křeče mě budou pronásledovat na každém metru. Profil trati je opravdu nepříjemný, 1600 m převýšení.

          0 0
          • vlk  

            No ještě to zkouknu na foto snímcích, ale asi jedu.Škoda, že ten poslední sjezd je po silnici.Já zase silnice totiž nenávidím.Raději pojedu celý den po terénech někde v lese než 30 min po silnici.

            0 0
        • Zdeno Micio  

          Loni jsem se vymlátil na lesním kamenitém sjezdu na 13tém km. Strašně nepříjemný úsek-dole je mírná zatáčka a na těch kamenech to pěkně podkluzuje. Tím pro me závod skončil(bike skončil na věky), ale letos bych chtěl minimálně dokončit i s novým bikem. Závod stojí určitě za to!

          0 0
    • Pinocio  

      Hoď nějaký info

      0 0
    • sportovni_biker  

      Tak jsem byl dneska zkusit druhou půlku. Musím tedy pochválit organizátory, značení je opravdu perfektní, před prudkými zatáčkami je odpočet po 50 metrech, takže odpadá padání do kopřiv apod. Zítra bych s Wbikerem měl projet první část, tak kdyžtak napíšu.

      0 0
    • -Alan-  

      Že se vám do toho pletu, nikdo z vás asi nejede na tenhle maraton, jak jsem se ptal v úvodu, co? No třeba se někdo najde. Jen sleduju termín registrace do 26.8. a budu si muset nechat rezervu na proběhnutí… No když tak je v záloze Mníšek.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.