• robby1

    čau, nevíte, kde sehnat převodníky na kliky Shimano STX, byly hodně atypické. Nebo nějaká rada,co by se tam dalo strčit. Nechce se mi kupovat nové kliky, dík

    0 0
    • mosquito  

      tusim ze sem je videl i s klikama v prodejne u BUS nadrazi v Olomouci – CYKLOSPORT VEGO (Ostravská 35) tel nekde najdes, mozna se domluvis jen na tech prevodnikach – ty STX kliky praskaly takze by si to mozna nechali jako ND ale fakt nevim

      0 0
    • jizby  

      velkej mi kdysi dělali u Gepharda. Nevím, jestli zvládají i střední a malej, protože to není rovná placka a ještě po tý době, ale za zeptání nic nedáš.

      0 0
    • vlk  

      hele já viděl asi před prázdninama, že tyto kliky měli v www.bagbike.cz -maj kamenný obchod i v Ostravě, za 800 kompletní.Možná by se ti vyplatilo u nich koupit celé kliky nežli jen převodníky.Jinak na to pasuje gebhart, míval jsem cosi od race face a cannondale.Jenže ceny těch převodníků jsou takové, že je lepší si koupit nové kliky.Výměnnu malého jsem kdysi řešil tak, že jsem koupil klasický a adal pod něj ještě klasické podložky.Největší také není problém, ale prostřední asi nic na výměnu neseženeš.

      0 0
    • mechanik  

      V ceně převodníků koupíš v pohodě celé kliky…

      0 0
    • Daf  

      Kdyz koupis alivia vyjde te to levneji. nez komplet nove pily.

      0 0
    • ropman  

      řeším stejnou věc, mám kliky STX RC z r. 1995, poslední řetěz na dojetí jsem přepískl fakt dost (134 mm :-) a největší duralový převodník se naprosto nechytá, protáčí se pod řetězem, ty dva menší ocelový se zdají být ok (to by se asi poznalo po delším projetí, ale ocel je ocel). Takže oběhnu pár kšeftů v Brně if nemaj nějaký zaprášený STX, nebo jiný komplet nový kliky jak už tu proběhlo. Novej převodník už dřív kdosi řešil a bylo to ve srovnání s novýma klikama dost drahý.

      0 0
    • Vilém  

      Velka i mala pila jde vymenit,ale prostredni bohuzel musis pouzit puvodni.Vzhledem k cenam prevodniku,bych radsi koupil novy kliky.Vony STX byly takovy uzky spejle a par jsem jich videl prasknout,dnesni Alivia na tom budou podstatne lip,za nizsi cenu nez 3prevodniky na STX.

      0 0
      • ropman  

        ale zas ty Alivia MC20 jsou o cca 200g těžší než STX-RC

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.