• Jumo

    Mam Marin Bear Valley SE z roku 1993. Ako vybava je tam stare STX (7 kolecko, cantliver). Kedze nemam zatial peniaze na nove komponenty chcem sa opytat ci niekto nema na predaj brzdovu paku (je spolu s packami na zadny prehadzovac). Ide totiz o to, ze ten system na prehadzovanie mam uz nejaky vydraty, aleboco, takze by som to potreboval vymenit. Ked radim hore tak mi ta packa preskakuje a musim zatlacit viac krat kym mi toprehodi. Napiste mi prosim na mail, ak by ste sa niecoho takeho chceli zbavit.

    0 0
    • ravo  

      Rozeber to, vyčisti a znovu namaž vazelinou. Pokud máš obavy to rozebírat, tak v nouzi nejvyšší to řazení pořádně prostříkní olejem. Na 99% procent je původcem potíží zatuhlá vazeli a špína.

      0 0
    • vlk  

      oddělej ten umělohmotný kryt vyndej ven ty tzv hodiny a ponoř to celé do petroleje.Jak to vytáhneš, tak to utři a promázni olejem, nejlépe nějakým silikonovým.

      0 0
      • Jumo  

        Tie creva sa daju cele vytiahnut von? Bojim sa ze ked to vytiahnem, tak sa mi to rozleti na 1000 casti!! Uz si to niekedy robil?

        0 0
        • vlk  

          Jo už mnohokrát.Akorát pak když to budeš dávat zpět tak si s tím musíš pohrát aby jsi trefil takovou tu dírku zespodu co je na těch střeven na čudlík od té červené ručičky, která ukazuje na budíku co je zařazeno.Neboj se toho.Pokud jsi alespoň trochu zručný tak je to v pohodě.

          0 0
          • vlk  

            Pokud se toho opravdu bojíš tak oddělej jen ten umělohmotný kryt prolej petrolejem a pak prostříkni silikonvým olejem.Ten petrolej by tu umělou hmotu rozleptat neměl.

            0 0
          • Jumo  

            Ok, tak to vyskusam. Zrucny to si myslim ze som, ale nemam skusenosti s opravou hodiniek :-))) Diky za radu.

            0 0
    • Smazaný účet  

      No, já mam stx řazení+brzdový páky asi 96 nebo 97 taky na 7kolo… ale zbavovat se jich nechci zatim, páč je chci použít na zimáka, kerýho hodlám sestavit jen co budou peníze na hlavový složení a střed… takže bohužel. Kdyby ten krámek nezaniknul, dal bych ti tip nebo se ti poptal, jednou mi v obchodě v praze na chodově nabízeli taky nějaký takovýdle stx co jim tam odkdysi zůstalo, nový. Pokud ti nepomůže výše zmíněné, ptej se po krámech, obzvláště ty malý mívaj pod pultem zaštrachaný starší díly.

      0 0
    • Ondra Marin  

      Ve firme Czech bike( obchody po cele CR- Favorit, Velamos Joko, Reta) maj v akci brzdovy paky s razenim STX na 7kolo komplet s lankama a bowdenama i koncovkama za 499Kčs!!!!!!!!

      0 0
      • kubrt  

        potvrzuji, koupil jsem je synovci, kdyz jsem mu pred dvema mesici daval kolo dokopy

        0 0
        • Jumo  

          Do Ciech moc nechodim :-(((( No skusim pozriet este tu u nas ak mi nepomoze to vycistenie, ale vsade mi ponukaju len nejaku Aceru ci co :-(((

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.