• Muf_Bike

    Ahoj, předně se omlouvám, že zakládám nové vlákno, ale čert aby si našel to potřebné v těch stávajících. Jsem celkem aktivní XC jezdec, jen prostě nemám čas sledovat trendy a když jsem si pročítal diskuse tak mi jen hodinu trvalo než jsem pobral všechny zkratky a podobně… než bych si to dál přebral tak bych mohl jezdit na slikach :) a na nějaké testování taky nemám moc prostor, takže se raději zeptám napřímo.

    Jezdím XC, celopero, nejsem zabiják, ale potřebuju aby kolo drželo když už to někde lesem a po singlech pustím. Nejsem chrt abych to hnal, ale rád si zarvu pořádný kopec a delší trasy tekže nic měkého co do směsi abych se nezničil. Momentálně mám NN 2,25 předek i zadek (spokojenost). Najeto na nich asi 2000+ a předek je v cajku, ale zadek se začíná trhat (na jaře tam vždy mám víc asfaltu než bych chtěl). Jezdím šotolina/les převážně a vzhledem k bydlišti i asfalt abych se dostal k nějakým slušným terénům. Bláto/sucho/voda prostě nevybírám a když mám chuť a čas tak jedu.

    Je mi jasné, že mi neporadíte ten nebo onen plášť protože když to čtu tak je to prostě sto lidi sto názorů a chutí. Ale možná mě dokážete nasměrovat přecjen většina tady má v tomto směru víc zkušeností

    (ještě otázka: má cenu jít třeba do 2,2(25) pláště vzadu a 2,3+ vepředu? Poznám rozdíl?)

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.