Pláště Author Cross 1,75" nebo eventuality

11 nepřečtených
  • wbiker

Ahoj. Sháním nějaký užší plášť pro holku, která na kole moc nejezdí, rozhodně žádné celké terény, spíš lehké lesní cesty. Do teď jezdila na starém „horáku“ a pomalu ji skládám něco trochu lepšího. No a na pláštích jsem se zastavil. Rozhoduju se, jestli vzít tyhle viz www.author.cz/…8&eid=601308 , nebo raději nějaké 1,9 s lepším vzorkem a větším objemem. Hlavní prioritou je, „aby to dobře jelo“.:-) Máte s tímhle pláštěm někdo zkušenosti (+ hmotnost), respektive poradíte něco lepšího? Jsem ale dost limitovaný cenou, představoval bych si tak 700 za oba. Díky.

0 0
    • kurýr na bajku  

Ideální je 700×42 Schwalbe smart sam, nebo huricane. Huricane je prověřená kvalita. Chválí si ho mraky lidí a já s nima souhlasim. Jen nevím jestli ten název dobře píšu :-o

0 0
      • wbiker  

Já to ale potřebuju na 26" kolo a Schwalbe má na webu u těhle modelů šířku jen 2,0 nejmenší, nevím jestli už to není zbytečně moc.

0 0
        • -Alan-  

Nechci tě nějak lámat, ale já jsem si půjčil od kamaráda Racing Ralph v drátu, šíře 2,25, a jelo to velmi velmi dobře. Myslím, že odpor na silnici byl velmi v pohodě a v terénu byl problém (nejistota) jen jak přišlo bahno. Takže šíře se neboj. Ten Smart Sam je pro MTB nevím proč hodně těžký. Ralphy v drátu nemají všude a vejít se do 700 oba to bude malinko na hraně. Zajímavý by moh být Geax Mezcal, který mají na trinnity.cz v ceně, kde se dostaneš do 700 za oba. Dal bych jim přednost např. před Maxxis Wormdrive. Někdo doporučoval Rubeny Trilobit. To už je opravdu minimalistický vzorek, nejdřív se na ně určitě podívej v reálu. Já jezdím mimo jiné Acrisy od Rubeny a jede to slušně. I v terénu se dá. Ale pohodlí bylo určitě větší na těch Ralphech. Troufám si tvrdit, že Ralphy byly zatím nejpohodlnější pláště co jsem zkoušel. Až moje bude znova schopná jezdit, asi jí tam na bajk hodím Ralph aspoň dozadu.

0 0
        • -Alan-  

A díval jsem se na ty Authory. Vzorek je opravdu na silnici a jízdu lehčím terénem. Asi by vyhověly. Ale nezapomeň, že s užší gumou to sice pojede líp na silnici, ale pohodlí na rozbitějším povrchu je lepší u širšího pláště.

0 0
    • nadrazak 2  

Tak vem rubenu trilobit,buď kevlar-ten levnější nebo obyč.drát a ty jedou opravdu super.Jsou to 1,9".

0 0
    • Volf  

www.cyklo-online.cz/…bozi-642.htm mám na nich hodně km a hodně spokojenosti

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.