Pimp my bike / Stavba růžovýho holkokola RB/Skull CRR 290

3 nepřečtené
  • vpa007

Zdar všem!

Po delší pauze jsem se rozhodl trochu ožít na B-F. Po několika stavitelských vláknech děcka vyrostly do puberty a kola tak nějak dědily, takže nebylo moc co řešit/stavět. Ale to se krapet změnilo, když holka teď (171) přerostla ženu (168) a vyrostla z RB CRR 275 StickerBomb 17/M. Takže jsem prohodil sedla a posadil ji na ženino kolo 290 ORBEA Alma H20, který tady (ještě) v galerii nemám a který je sice M/17", ale je objektivně větší. Což byl „quick fix“ na léto. Ale blíží se Vánoce a princezna touží po RŮŽOVÝM kole. Ok, nic co bych nedokázal pořešit, asi to pude, viz AI vizualizace. ;)

Kolo bude normální HT na cyklostezky, polňačky a občas do lesa, žádný traily ani parky u nás nehrozí. Takže prostě normální XC. Aktuální nápad je koupit Skull rám, co je vlastně RB CRR 290 ve velikosti 19/L, ten přestříkat a naházet na něj co najdu na bazaru a u kluků v Číně. Idea je vejít se tak do 30k a 12kg. Výbavu bych viděl tak na úrovni Deore/SLX, ale XT na rozumným místě se nebráním, takže už mám doma XT brzdy. Kola tak v ceně do 7–8 litrů, s hmotností 1800 g (? Mavic CrossMax nebo čína?), vidle REBA 110 mm, neb když se najde hezky jeté SID, bránit se nebudu.

Sjíždím zamože bazarový a slevový vlákno, ale budu rád za vaše tipy! ;)

0 0
    • brizak  

Kola za mě klidně ty Rujixu, co mám v profilu na mutantovi v2.0, obvykle jsou na ně kupóny, s dopravou jsem za ně dával trojku. Je to na průmyslech, set váží lehce přes 1700g a ublížit jsem jim dokázal až ve chvíli, když jsem můj metrák poslal skoro v plný mezi šutry, který byly spíš tak na enduro a zadkem jsem jeden trefil. I tak to kupodivu odnesl jen jeden drát. Jediná věc, kterou jsem řešil, bylo lehce domáznout ořech, páč jinak řve jak protrženej a to já tuze nerad. A ty opičácký nápisy jsou jen samolepky a jdou lehce dolů.

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.