• kuklic

    Dnes mi přišel Osprey Syncro 15 M/L. Cena i s poštou 1840,–. Chtěl jsem něco menšího na jednodenní výlet (nářadí, svačina, trocha toho oblečení). Velikost 12–15 litrů. Koukal jsem na Camelback, nakonec jsem se přiklonil (pocitově a dle recenzí, ani jeden baťoh jsem nezkoušel) k Osprey. Výběr buď Syncro 15 M/L nebo Zealot 15 M/L. Syncro to vyhrál kvůli dvěma velkým odděleným prostorům a pláštěnce, má přípravu na vak. Baťoh zatím nezkoušen při jízdě, ale na pohled je opravdu moc pěkně zpracovaný- viz foto. Nenašel jsem žádný špatný šev jak zvenku, tak zevnitř. Popruhy jsou hezky perforované po celé délce (foto). Akorát nevím k čemu je zip na horní straně zad- větrání?(před­poslední dvě foto). Později napíšu zkušenosti.

    Navíc jsem pak objevil i záruku Osprey, viz. níže:

    "Záruka Mighty Guarantee, garantuje doživotní servis pro poškozený batoh i po jeho běžné dvouleté záruce. Pokud potřebujete pomoci se zárukou Mighty Guarantee, neváhejte nás kontaktovat.

    Pokud zjistíte jakoukoli vadu na vašem batohu, vždy se budeme snažit jej opravit nebo vyměnit bez poplatku (v rámci jeho reálné životnosti). V případech opotřebení či náhodného poškození se jej pak budeme snažit opravit za přiměřenou cenu. Jako součást našeho úsilí o ochranu životního prostředí se snažíme, kdykoli je to možné, opravovat produkty, nikoli nahrazovat."

    0 0
    • petyn  

      Už ho vozím 2 rokem a pořád plně funkční. Jen ho nedáš do pračky kvuli pevnejm zádům.

      V létě paráda, vůbec se nepotí záda. Mají to dobře vyřešené.

      0 0
    • Lišák  

      Vozím ho už třetí rok a je to nejlepší batoh, jaký jsem na kolo měl. Nenašel jsem nic, co by mu, podle mých požadavků, chybělo.

      Za mě – naprosto S U P E R !

      0 0
    • sYs  

      Vozím Synro 20 už 3 sezonu a je to zatím úplně nejlepší batoh, co jsem měl (když nepočítám Deuter Guide 35+, ale to je jiná pohádka).

      Do té 20 se v pohodě vejde 15,6" notebook + hadry do kanclu. Zádový systém je perfektní, při jízdě o báglu prakticky nevím a záda pořád v suchu.

      0 0
      • kejda  

        Záda v suchu v létě s tímto batohem bych si chtěl někdy zažít…prozatím se mi to za tři roky nepodařilo

        0 0
        • Lišák  

          Mně se to nepodařilo ještě nikdy. A to i když jedu bez batohu. Takže tento problém neřeším. Nicméně díky síťce se pod báglem potím o něco méně než u předešlých bez síťky.

          0 0
          • kejda  

            To jo. Za síťka pomůže opravdu hodně. Ještě jezdím 20 l z Decathlonu, když jedu hrát tenis nebo tak, tam je síťka pokus docela velké vystouplé body, taje se batoh zad dotýká jen v těch bodech a je to super. Samozřejmě není to Osprey, to je jiná liga ve všem

            0 0
    • JirkaMTB  

      Taky ho mam, koupeno primarne kvuli zadovemu systemu odvetrani. Zvazoval jsem i Raptor 14, ale proste to odvetrani je pro nejdulezitejsi parametr. Zatim naprosta spokojenost.

      0 0
      • kejda  

        Jaký je rozdíl v odvětrání mezi Raptorem a Syncrem??? Mají stejný systém.

        Jinak jezdím Raptora už 3 roky a záda prostě mokré mám.

        0 0
        • Lišák  

          Raptor a Syncro mají úplně jiná záda.

          1. Raptor

          2., 3. Syncro

          0 0
          • kejda  

            Jo ale to je úplně nový model Syncro, ne? Ten dva roky starý měl ty záda stejné. Nebo se pletu? Kámoš ho jezdí, podívám se na to.

            0 0
            • Lišák  

              Mám Syncro 15 třetí rok a záda stejný. Ta záda na Raptoru se mně nelíbila. Tak jsem šel do Syncra; a opravdu NEJbatoh, co jsem kdy vozil.

              0 0
              • kejda  

                Taky ho zvažuju na jaro a podzim, Raptor je tak na léto, moc se do něj nevejde. Je velký rozdíl mezi 15 a 20-ti litrovou verzí, nebo je to jenom o těch popruzích z boku a možností rozšíření?

                0 0
                • Lišák  

                  Ten rozdíl nevím. V ruce jsem 20 neměl. Na moje potřeby je ta 15 ideální. Větší bych nechtěl.

                  0 0
                • sYs  

                  do té 20 se mi s rezervou vejde 15,6 ntb ,oblečení do práce a nějaké drobnosti (klíče, peněženka, telefon a tak).

                  0 0
                  • kejda  

                    Tak já ho mám spíš na kolo, do práce jezdím autem :). Ale dík

                    0 0
          • jIrI___  

            Podobná záda jako Raptor bohužel mám na turistickém Talonu. A je to to nejhorší, co jsem kdy zažil. Odvětrání veškeré žádné, i při nenáročné zimní turistice je pod tím člověk zpocený jako by celou dobu běžel. Na kolo si taková záda nedokážu ani představit.

            0 0
    • TicTac135  

      Díky za „recenzi“ je to můj horký favorit na nový batoh.

      0 0
    • kejda  

      Koupen Syncro 20, místa po ***** na všechno i na tenisové věci, bágl jako takovej super, záda ovšem stejně mokrá, stejně tak ramenní popruhy. Oproti Raptoru se mi ale alespoň bágl nelepí na záda.

      Pochváleni budiž ti, kteří mají suchá záda, to bych chtěl někdy vidět, včera bylo 30 ve stínu…

      0 0
      • plzakj  

        Na kole mam mokry zada i bez batohu…

        0 0
      • JirkaMTB  

        Mam Syncro 15 a jsem ve vedru mokrej i bez batohu, s nim samozrejme vic. Ale porad min, nez s jakymkoliv jinym batohem. To by musela byt ta „pavucina“ vzadu mnohem ridci, ale zas by to nic nevydrzelo.

        Ja jsem spokojenej, s batohem chci jezdit dal a nic lepsiho zatim nikdo nevymyslel.

        0 0
        • kejda  

          Tak to je. Technicky to není možné vyrobit lépe. Trochu mi vadí ty mokré ramenní popruhy, ale co už. Na druhou stranu tento bágl rychle uschne, což je super.

          0 0
    • schrapnel  

      Vojde sa mi do Syncro 15 hydrovak a 13" notebook?

      0 0
      • kuklic  

        Teď jsem do batohu zkoušel 15,5" notebook a nevejde o trochu. Čili ten 13" by se asi vešel. Hydrovak nemám.

        0 0
    • Misha69  

      Ahoj, kde se dá záruka registrovat? Koupila jsem si v dubnu také nový batoh Osprey. Díky :)

      0 0
    • kuklic  

      Tak, zkušenosti po 2 letech: Baťoh je super. Dám do něho vše, co potřebuju – nářadí, pití, trochu oblečení, peněženku, klíče, svačinu. Nikde se nic nepáře, na zádech sedí dobře. Pláštěnka v dešti kryje fajn a baťoh je v suchu. Záda se mi potí, ale nemůžu říct, že víc než bez baťohu na zádech. Ventilace asi funguje. :) Zipy jdou hladce. Držák na helmu je super jednoduchý a funguje na 100pro. Kapsa na mobil/brýle je na ráně, pokud by byl pád na záda, je to daň za rychlý přístup do ní. Trochu mi chybí oddělený organizér na nářadí, jako má jiný model od Osprey. Do budoucna pouze dokoupím vak na vodu.

      0 0
      • AussigBiker  

        Ja ted koupil novej reserovir, je o neco lepsi nez ten starsi, co byl k Raptoru. Hadice se da od vaku odpojit, tak uz se nemusi vyndavat i hadice s vakem.

        Za me je Osprey dost dobrej.

        0 0
    • Tomcuska  

      Já přidám můj 2 léty poznatek s batohem CAMELBAK Mule 9l. Byl jsem si pro něj na prodejně kde jsem měl možnost vyzkoušet více značek, Fox, Osprey, Alpinestars, ten CAMELBAK měl nejlépe fungující „chodící“ zipy, záda taky dobře odvětrané, ale já se potim i bez batohu :) Za ty 2 roky semnou najezdil cca 4tis. km a nemá na sobě větší známky opotřebení.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.