Osobní nákupování v zahraničí

46 nepřečtených
  • Dzordano_Bruno1

    Pánové mám malý dotaz na vás všechny. Máte zkušenosti s nakupováním osobním nakupováním v zahraničí. Myslím tím, že víte období slev například v UK, jedete tam autem, nakoupíte si, co je třeba a pak hurá zase domů. Například můj známý si takhle koupil věci na sebe za pár korun, ale kdyby si je kupoval u nás v ČR, tak by se nedoplatil.

    Rád bych si někdy udělal výlet a jel někam takhle na nákup. Myslím, že by nebyl potom problém koupit něco i vám, kdžy už bych tam jel:)

    Určitě si říkáte, proč se nezeptám toho kamaráda. Ono je to tak, že tyto slevy tam nejsou ,,asi" pořád ve stejný čas, rok co rok, ale mění se to. Abych uvedl příklad, tak třeba náš český Hannah má vždy ve svých skladech výprodej zboží. Koupil jsem si tam termo tričko za 200 místo 1000 a tohle přesně hledám.

    Děkuju všem za různé odkazy a nápady. Pokud mi někdo takto poradí určitě se mu pak odměním.

    0 0
    • N-Dorfin  

      ja tam byl v lete, kdy zacinaly sezonni vyprodeje (zacatek cervence) .. nakupoval jsem hodne v brightonu a v londyne .. a ve velkych nakupnich centrech se da usetrit i nekolik tisic .. ty penize co das treba za letenku se ti v podobe tech „usetrenych“ penez na nakupech v pohode vrati …

      0 0
      • Dzordano_Bruno1  

        Tak pokud bych jel autem, něco si tam nakoupil. Tak benzín by se rozpočet pro lidi, co by jeli se mnou a mohl oby to být celkem zajímavý.

        Dozvěděl ses o tom jak, že jsou tam výprodeje zrovna v ten čas? :)

        0 0
        • castro  

          letenka tě vyjde možná levněji

          0 0
          • kali222  

            ano, mohlo by, ale tohle uplne vola po tom tam zustat dele neco si projit, nekam zajet…poznat i kus prirody. to na nezav. dovolenych autem mam rad :)ale ne kazdy ma cas

            0 0
      • JSt  

        kdyz zustanes doma, neutratis ani za letenku ani za picoviny a usetris uplne nejvic. ;-)

        0 0
    • Manas  

      Kamosi se takhle litaj oblikat do New Yorku. Ty ostatni jezdi do nejakyho outletu v Nemecku, netusim kde presne ale treba lonsky model obleku od Bosse prijde na bura. U nas se prodavaj jeste letos za dvacet :-))

      0 0
    • kcvalin  

      Bridgend outlet je muj oblibenej a navic je to kousek od paradnich singltreku… Ale maj tam jen hadry – nevim jestli nahodou nehledas spis slevy na kola nebo tak. Nektery vyrobky jsou dokonce vyrabeny primo pro tenhle outlet – coz me prijde dost absurdni.

      Nemyslim si, ze se ti naklady na cestu splati… spis bych to bral jako dovolenou – spojit to treba s tema singletrekama nebo surfovanim.

      0 0
      • karliner  

        Já si myslím, že dražší město na nakupování hadrů než Londýn je už jenom Praha – pro hadry bych tedy vyrazil (v tomto pořadí): New York, kamkoliv jinam do USA, Milano, pak asi Německo nebo Larissa třeba ;-).

        Ale v Londýně zase můžeš jít na fotbal, dají se tam najít dobré hospody, kluby, seženeš vinylové desky jaké jinde ne, v případě dobrého timingu chytneš nejlepší rugby na světě, muzea a galerie jsou zadara atd.

        0 0
        • kcvalin  

          Bridgend je u Swansea. Myslim, ze i v Londyne se da nakoupit hodne levne. Osobne ale nemam takovou nakupovaci motivaci, abych se kvuli tomu trmacel 2hodiny letadlem.

          0 0
          • karliner  

            Tak to je jasný, ale stojí za to jakýkoliv match na Twickenhamu třeba :-)

            0 0
        • kafac  

          To ja bych zase rekl ze v Praze je hodne levne. Kdyz potrebuju preobliknou vetsi cast rodiny tak jedem do Prahy a tam to vyjde na pulku jak v Brne..

          0 0
          • Medunka  

            Bejt z Brna, jezdím na Hatě :-)

            0 0
            • Ricci  

              Az taka slava to v tych Hatiach nie je…

              Bol som tam 3× a nic svetoborne tam nemali okrem nejakych tuctovych vypredajov…

              0 0
              • Honza729  

                Presne. Pritom o par km dal v Rakousku jsou nakupy mnohem vyhodnejsi, ale predevsim je tam daleko vetsi vyber…

                0 0
              • Medunka  

                No rozhodně je levněji na Hatích než v Praze (viz příspěvek na který reaguji), co si budem povídat – ale zaleží co člověk hledá.

                Já si rozhodně na Hatích sportovní oblečení vyberu a levněji než ve Vídni …

                0 0
                • Honza729  

                  Aha, tak pokud se u tebe Rakousko = Viden, pak je situace jasna :-)

                  0 0
                  • Medunka  

                    A kdepak čteme, že si Medunka pod Rakouskem představuje jen Vídeň ha? V tvojí hlavě, viď. No nic, stane se.

                    0 0
                    • Honza729  

                      Cti pozorneji: Psal jsem „pokud“.

                      Porad stejny problem: ctes nepozorne a pak delas mylne zavery. Stale dokola a dokola… :-))))) ALe tak co, stane se…jen u tebe ponekud casto, ze.

                      0 0
                • kafac  

                  No tak za prve na Hatich si sportovni obleceni nevyberu vubec, protoze tam nic nemaji, a za druhe ta Praha je fakt levnejsi. Na jensech Pepe Jeans rozdil pres 2500,–Kc ve prospech Prahy, na botech Puma vic jak 1000,–Kc atd…

                  Na jednom nakupu jsem tam usetril oproti Hatim kolem 10000,–Kc

                  0 0
                  • Medunka  

                    Tak já při posledním nákupu na Hatích ušetřila kolem 40% oproti Praze. Záleží hold na různých okolnostech a na tom, co člověk hledá

                    0 0
                    • kafac  

                      Spis bych rekl, ze asi nevis kde v Praze nakupovat. Na Hatich maji stary lezaky, temer zadnej vyber a jeste drahy, ale rozmlouvat ti to nebudu ;)

                      0 0
                      • Medunka  

                        Možná jenom nemám náladu obcházet obchody po Praze, hledat, kde co maj levnějšího nebo čekat na slevy. A možná mají na Hatích ležáky, ale vím, že to, co jsem si pořizovala já, rozhodně ležák nebyl a byla to aktuální kolekce.

                        Nebrala bych každému volbu možnosti výběru. Je to na něm. Každý má nárok na vlastní názor :-)

                        A klidně můžeš hodit pár typů, kde se dá levně v Praze nakoupit

                        0 0
                        • kafac  

                          Ja taky nikde po Praze nebeham, je to obdoba tech Hati, akorat podstatne vetsi.

                          fashion arena outlet štěrboholy

                          0 0
                          • karliner  

                            A tam si jako něco vybereš?

                            0 0
                          • Medunka  

                            možná byla změna, ale tam jsem byla měsíc po otvíračce, o víkendu týdne, kdy jsem procházela obchody v centru Phy – tam jsem si vybrala s tím, že si to pořídím ve FA, když avizují 30–70%.

                            Menší zděšení bylo, když ty vybrané věci měly stejnou cenovku, v jednom případě vyšší, s cenovkou v centru. A nejednalo se o věci ve slevě. Kdyby se mi to stalo v jednom krámě, beru, ale bylo to ve 3, ikdyž Tchibo nemůžu brát jako podnik, který by měl slevy

                            0 0
                            • Honza729  

                              Uprimne receno neni to cernobile. Nektere veci na Hatich sezenes levne, podminkou ale je se trefit do velikosti a barvy. To same pak plati v tech Sterboholich (ktere si tedy na outlet v pravem slova smyslu jen hraji – outlety v Nemecku, Anglii jsou skutecne vyhodne, ne jako tady). Pak ti taky nesmi vadit vybehlost kolekci. No a zalezi taky na veci kterou hledas. Obleceni je proste o stesti na velikost, elektronika, hracky, boty vse je na Hatich prakticky za stejnou cenu jako v Praze.

                              0 0
                  • Honza729  

                    Na Hatích je prostě levněji, neslyšels ??? :-))))

                    0 0
            • kafac  

              Na Hatich nic nemaji, a navic je to o hodne drazsi jak v Praze

              0 0
        • kacerak  

          Hodte prosim vas nejaky tipy na mozna nakupni mista. Londyn, Nemecko, Italie.

          Diky moc !

          0 0
          • Vlady  

            veliký výběr má Stadler v Regensburgu – Königswiesen. Jenom s těma slevama nic moc. Sleva je napsaná pomalu na všem. Boty z 250,–€ na 200,–€ atd., atd. Doby, kdy jsem koupil ve slevách boty za 18,–DM a tričko za 10 jsou dávno pryč. Výběr ale opravdu nepřebernej.

            0 0
            • karliner  

              S tím souhlasím, doba, kdy stálo za to tam jet jen kvůli nákupu něčeho (čehokoliv) je dávno pryč, ale když jedu kolem, vždycky se stavím.

              0 0
    • pepetr  

      Bydlim v nemecku, takze neco o nakupovani v zahranici vim. Pokud nekdo shani nejaky konkretni vyrobek, tak suverene nejvyhodnejsi je internet a je celkem jedno jestli v .cz nebo .de, ceny se sice lisi, ale neni to nejaky velky rozdil.

      Co se v nemecku vyplati jsou proste bezne hadry na noseni, kdy je vam celkem jedno, co koupite, hlavne, aby to nejak vypadalo. Staci nejlepe po sezone zajit do Esprit, C&A, H&M a podobnych a nakoupit zlevnene kousky. A co jsem parkat byl nakupovat v cesku, tak se taky necha sehnat vyhodna cena, ale sance najit vhodny kus za dobrou cenu je v nemecku vyssi.

      0 0
      • Medunka  

        hlavně značky co popisuješ do ČR dováži hlavně lowendové kolekce – nabídka Espirit či H&M je zde rozhodně poloviční, než v zahraničí

        0 0
    • smith22  

      Nebo pokud je někdo z Brna jak tu psal tak ať si zajde na Olomouckou :-)

      0 0
      • doonio  

        JJ, tam je to štábní, jednou dojelo cca 10dodávek, celní správa, zátah na Olomouckou, to jste měli vidět ty šikmovoký, jak házeli všechny krabice s Aďiďas, Níke, Poma,atp… přes plot na parkoviště vedle do té SŠ, všeichni studenti měli hned přestávku, učitelé si šli vybrat něco na sebe.

        0 0
    • Vlady  

      Ještě se vyplatí – 2× do roka – vždy před jarní, nebo zimní sezónou – se se objeví velice levné věci u Aldi a Tschiba. Samozřejmě nic značkového, ale vcelku funkční… Osobně tam kopuju věci na jednu sezónu – rukavice, brejle,buff – za 2,5 € nejde udělat nic špatně a stejně je za pár měsíců někde zapomenu, nebo poškrábu. Od triček a kalhot dávám ale ruce pryč, u nich je kvalita opravdu mizerná, zde přijde levný draho.

      0 0
    • madcat  

      Nás kolega v práci jednu dobu hrozně lákal do Adidas outletu u dálnice za Salzburgem na cestě do Mnichova – sjezd Bad Reichenhall… Prej šílený výprodeje – košile adidas za 10 €, gatě za 17 apod. Tak jsme se tam asi dvakrát na cestách zastavili a nic moc teda… za první značku adidas nemám moc rád a málo co se mi od nich líbí, ale tak dobře, to je možná můj subjektivní problém, ale hlavně ty slevy byly taková nemastný neslaný – jakože bunda slevněná z 250 € na 220… to mě teda fakt moc neuchvátilo…

      Ale výběr tam mají slušnej, takže jestli někdo značce Adidas holduje, tak se tam může stavit, když pojede kolem.. Za extra cestu to ale asi nestojí.

      0 0
    • Vlady  

      Dost nesmysl mi připadl taky Ingolstadt Village. Lákají se sto značkovejma prodejnama – ale výběr je velmi omezený, co do sortimentu, to do velikostí… připadlo mi to jako poslední výprodej. Jeansy třeba jen ve třech velikostech a pod. Ztracený čas.

      0 0
    •  

      nemá někdo zkušenost s nakupováním na https://www.eglobalcentral.eu/

      Sháním LG G6 a tam varianta dualsim 64GB za necelou desítku https://www.eglobalcentral.eu/product/lg%20g6?…

      0 0
      •  

        a navíc teď když šlo ojro pod 26 Kč

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.