• Sobi

    Ahoj,

    po předchozích diskuzích bych vás požádat o další odpovědi. Předem bych poděkoval všem kteří se zúčastnili předchozích diskuzí a hlavně těch co hlasovali do anket.

    Chtěl jsem se zeptat, co je pro vás nejdůležitější věc pro biking. Co vás nejvíce pálí a co by jste chtěli aby se řešilo, nebo co by mělo být konkrétním cílem nové bikerské organizace.

    Neberte ten název nějak vážně, nějak jsem to pojmenovat musel :-)

    Děkuji za odpovědi.

    0 0
    • Evilcleaner  

      o jéje, vidím, že někdo dostal strach, že vyhasíná kotel, tak tomu bylo třeba trochu přiložit:-) no bavte se dobře, ten první flame ještě nějak zvládám sledovat, druhý už moc ne a tenhle těžko. přece jenom jsem student a nemám tolik času na mrhání jak ty Sobi:-D taky se už těším až budu pracovat a moct vysedávat u bajkfora a řešit takové věci:-D

      0 0
      • Sobi  

        :-))) no chtěl jsem se zase posunout alespoň o půlkrok :-))) To víš, v práci je nuda a tady žije! :-) A to píšu na služební NB :-)

        0 0
        • Pijer  

          Na to, že je to anketa, tak tady moc možností na výběr nemáš.

          0 0
          • Sobi  

            Anketní otázka nemusí mít omezený počet odpovědí ;-)

            0 0
        • Ricci  

          skoda,ze ta nevidi zamestnavatel :-)

          0 0
          • Sobi  

            Mám to povolený! ;-)

            0 0
            • kolombo  

              Proč mi celou dobu připadá, že to máš od té asfaltové lobby, co tě zaměstnává, jako pracovní náplň, rozeštvávat proti někomu, kdo jim šlápl na kuří oko výstavby asfaltových dálnic pro cyklisty ?

              Jedna z prvních asfaltek, se kterou ČeMBA nesouhlasila byla ta akce Tichá Orlice, kde se de fakto, vybudovala silnice s názvem cyklostezka. Nestavěl to náhodou Tvůj zaměstnavatel ? Nebo je to jiná zaručeně zisková investiční akce pro cyklisty ?

              Koneckonců, celou dobu tady voláš po soustředění na město a na trasy z něj …

              Autor příspěvku je čemboun a rowdies ČeMBy, prosím jen o argumenty.

              0 0
              • Sobi  

                Fakta:

                1. odstavec: asfaltová lobby mne nezaměstnává. Já dělám do speciálních

                stavebních technologií jako jsou sanace betonu, těsnění a ochrana žb kcí, vodních děl atd. A izolace už nemáme asfaltové, ale krystalizace. Takže spíše vytlačuji asf. izolace a nahrazuji je krystalizací.

                1. odstavec: ne zaměstnavatel to nestavěl, protože majitel-ředitel by to

                nedělal, protože na to nemá osobně čas a hlavně sám by to celý nezvládnul. Zbytek viz výše.

                Jinak stejně jste s tím asfaltováním neudělali vůbec nic, tak k čemu jste!?

                3. odstavec:ne nevolám na soustředění na město. Ja volám po CELKOVÉM KONCEPČNÍM ŘEŠENÍ od města po hřebenovku.

                Závěr: podle mne jste v agonii a tvůj příspěvěk to jenom potvrzuje. Dík za munici s tou cyklostezkou! :-) Zase jenom osobní útoky… myslím si že odvádíš poslední dobou více práce proti čembě než já!

                0 0
                • marekmaue  

                  sry.. sem jen hošík na učelišti..

                  ale co se dá udělat s již postavenou asfaltkou?

                  co opravit staré zapadlé stezky v rychlebách?

                  co singl pod smrkem?

                  myslíš že čemba toho dělá málo?

                  0 0
                  • Sobi  

                    To je jedno kdo jsi, jsi biker :-)

                    1. Nic, když to nedokázali jako největší cyklobanda v zemi kdy se

                    to řešilo

                    1. Rychleby sice čemba začala ale pak je opustila protože to pro ni nebylo

                    finančně zajímavé a hlavně byly dokončeny před pilotním singlem u Brna, takže gro udělali lidé co se vymanili z vlivu pana prezidenta

                    1. o singlu pod smrkem moc nevím

                    Ano za placenou organizaci za tři roky mi to připadne hodně málo. To víš mezinárodní konference s 23lidmi něco stojí. Experti z USA taky něco… Ano za financovanou organizaci s placenými členy mi to připadne hodně málo. Hlavně vůči její celonárodní působnosti… Kdyby to byla singltrack s.r.o. což podle mne je by se to dalo považovat za rozvíjející se podnikatelský zá­měr.

                    Neshazuj se s tím že jsi hošík na učilišti, jsi člověk, jsi biker. Máš plné právo se zde svobodně vyjádřit! Narozdíl od placených a cenzurovaných for soukromých organizacích.

                    0 0
    • Smazaný účet  

      mene kecuuu, vice bajkuuu…, a dohaje s organizacema !

      vyjet si s kamoshema je tezko popsatelny mix dobrych pocitu, zadna organizace nema sheema neco takovyho zaridit ! pouze se tvari ze to ona, pro nas todle nebo tamto zaridila.. bezni by to nebo ono nebylo, potrebujeme ji.. a zato ji dame kus sebe, nasi svobody, penez, cehokoliv co si zada.. heh :-) ten model je znamy tisice let.., asi jako lidstvo samo

      0 0
      • Sobi  

        Díky za odpověď! :-)

        Jinak Ahoj, už jsem Vás dlouho neviděl, asi se budu muset podívat do Aussigu! Jo máš svým způsobem pravdu! :-)

        0 0
        • Smazaný účet  

          ..svym spusobem pravdu ;-) tak tendle obrat je taky znamej dost dlouho ;-)) ano mam pravdu a to nejen svym spusobem, tak to totish je, at uz si anarchista, demokrat nebo monarchista ;-) stejne jako tvoje vyznani nema vliv na barvu oblohy…, nebo na vysledek souctu dvou jednicek.. organizace takhle fungujou :-) proc lide organizace vytvareji a proc donich jini lezou nebo sou vlezeni.. je taky celkem prozkoumanej jev, a todle neni sociologicke forum ale bajkove ;-)

          0 0
          • Sobi  

            Dobrá, máš pravdu! :-) Mne to zajímá právě spíš jako sociologický průzkum! :-) Díky i za tuhle odpověď! :-) Ano totiž každá placená organizace je formou legálního letadla, členská základna platí a ti nahoře si užívají pod hlavičkou mezinárodních konferencí a sympozií, výstav a jednání…

            0 0
            • Smazaný účet  

              tyvoe ja ziram :-) ty mash normalne politickej talent, ta korektnost, fseobjimajici vnimani potreb a nazoru nas ostatnich, ta prace s neprijemnyma faktama ktera nelze spochybnit, lze je zaobalit, prihnout a jako vlastni pouzit k prihrati si polifcicky ;-))))))) hustyy !

              kandiduj ! :-)

              0 0
              • Sobi  

                Dnes už jsi třetí co chce abych kandidoval! :-)))))

                Kubo díky! ;-)))))

                0 0
              • DaSnail  

                prečo píšeš tak srandovne? nemyslím obsah ale formu.

                0 0
                • Sobi  

                  To je prostě Kuba! :-)))

                  0 0
                • Smazaný účet  

                  to je zvyk vyvynutej v dobe kdy nabodenicko v pocitacich jeste nebylo.., tezko se toho zbavish, furt kvuli tomu nekdo ma nejaky pripominky.., ze ses tak hezky zeptal a rozpoznal myslenku v otrhanym tricku, tak ti to vysvetluju :-) jinak to nechavam plavat ;-)

                  0 0
                  • DaSnail  

                    ok. nijak mi to nevadí, len ma to zaujalo. mrkol som do profilu- keby tam bol nejaký mladý floutek, nechám to plavat. takto som sa opýtal. myšlienka sa rozpoznať dá max na druhé prečítanie. ;o)

                    0 0
    • martin_bakov  

      Ja myslim ze cyklisti jsou obecne vetsi individualisti, takze si nemyslim ze se najde nejaka vetsi skupina bikeru kteri dokazou tahnout za jeden provaz. Snahu chvalim ,ale sem vuci tomu dost skepticky.

      0 0
      • Sobi  

        Tyhle dredy beru spíš jako průzkum. Zajímá mne co si kdo o tomle myslí. Díky za odpověď

        0 0
    • Blade  

      Nejseš ty už trošku nemocnej?

      Nemusíš odpovídat.

      0 0
      • Sobi  

        Čemboun? :-)

        0 0
        • Blade  

          Je vidět, že se zakládáním vláken na téma „čemba“ opravdu jen bavíš, protože já svůj názor na čembu v minulých (i tvých) vláknech vyjádřil víc než jasně.

          0 0
          • Sobi  

            Nemusíš odpovídat, když nechceš. Pokud si myslíš, že už nemáš co říct tak nic neříkej. Pokud se chceš vyjádřit tak to udělej, tohle svobodné veřejné forum. Jen nevím kam si tvojí původní odpověď zařadit. Sice jsi odpověděl, ale přesto si nic neřekl.

            Ano tohle už se jinde probíralo, tady jsem to chtěl jen sesumírovat. :-)

            0 0
            • Blade  

              Mě by zajímalo, co si třeba od tohodle vlákna slibuješ? Sháníš podměty od lidí, chceš vědět co chtějí, jakou organizaci vytvořit.. Budeš to snad ty, kdo něco založí, nebo někoho pověříš založením, nebo budeš doufat že se někdo chytí a založí, nebo jaký je účel 4 tvých čembích vláken v tomto týdnu? Zatím to vypadá spíš tak, že potřebuješ další prostor, na kterým budeš oponentům vykládat o řeznickým psu, nic víc.

              0 0
              • Sobi  

                No opravdu mne zajímá co si bikeři myslejí a co chtějí. Teď mám trošičku víc času, tak se tomu více věnuji. Já na novou organizaci nemám, čas a ani diplomatické schopnosti, ale jsou tu třeba lidi o kterých si myslím, že by to zvládli a že by to mohlo být k něčemu. Vidím tu velkou nespokojenost s činností dosavadní jediné organizace a na druhé straně nechuť se organizovat. Problém je v tom, že potom ta jediná organizace si bere to že mluví i za tebe. Pokud to nechceš, tak ta jediná organizace musí zaniknout nebo vzniknout jiná konkurenční. Tím tý jediný bereš možnost aby mohla hlásat že mluví i za tebe.

                Prostě chci vědět, jestli je tu prostředí na vznik jiné organizace. Třeba někdo už o tom uvažoval a třeba mu to pomůže. Nebo je možné že si ta jediná vezme k srdci co jí tu vzkazujeme, konečně si připustí, že to dělají špatně, tak jak to z nás mnoha nechce, konečně prozře a začne se chovat tak jak se to od ní žádá. To by byl potom taky dobrý výsledek.

                Díky za otázku :-)

                0 0
    • roud  

      A co Olkyč má si kde hrát ? ? ?

      0 0
    • Smazaný účet  

      Zrušil bych značku „zákaz vjezdu cyklistům“ bo jak se vlastně správně zove. Ještě jsem neviděl, že by někde měla opodstatnění. Je to jen buzerace. Když přijedu na Šumavě k zákazu kam ovšem běžkaři normálně smí, s vysvětlením, že cyklisti plaší zvěř, zatímco pěší a běžkaři ne, mam chuť tu značku vyrvat a nacpat ji tomu kdo ji tam dal do ******!

      0 0
      • Sobi  

        To mne taky štve, hlavně v několika zahrádkářských osadách, kde to mají proto aby si přivlatnili celé okolí… Věřím že se najde místo kde bude mít opodtatnění, ale většinou je to jenom buzerace.

        0 0
      • fousek  

        Ja bych zrusil zakaz vjezdu motorovych vozidel do lesu, nema to zadne opodstatneni, zver motorove prostredky plasi stejne jako pesaci a cyklisti akorat ma zver vic casu se schovat, protoze je predem upozornena, exhalace se v lese lepe rozpousteji a jinak ujma na zivotnim prostredi zadna.

        0 0
    • madcat  

      Žádnou bikerskou organizaci nepotřebuju. Jezdím většinou (bohužel) sám, po cestách a pěšinách, většinou v okolí, případně za Brnem v Krasu, využívám i značených i neznačených stezek a nikdy jsem se do žádnýho konfliktu s nikým nedostal. Rozhodně mám kde jezdit, a abych stihl projet všechno, na co mám zálusk, musel bych se dožít tak 10 000 let. A musel bych mít mnohem víc času než mám. Takže se ani moc nebojím, že když si to náhodou na FR kole střihnu napříč lesem „dolekopcom“, tak mě někdo chytne a vykráká za uši. Ta šance je strašně malá.

      A ty už to Sobi trochu přeháníš, mám ten pocit. Když ti existence nějaké organizace vadí, tak ji prostě ignoruj, připadne mi to mnohem užitečnější.

      0 0
      • Sobi  

        Děkuji za odpověď. I za ten druhý odstavec. :-)

        Je pravda, že často jsem myslel věci dvojsmyslně, ale teďka se snažím opravdu zjistit co si kdo myslí, myslím že ten vývoj pár posledních diskuzí tomu nasvědčuje. Ano sleduji tím svůj záměr, ale ještě mnohem více mne zajímá co to ostatní.

        0 0
    • goofy  

      ???

      0 0
    • Veeteck  

      .

      0 0
      • Smazaný účet  

        nejspis ti podekuje za odpoved.. ;-)

        0 0
      • Volf  

        Že je to krásné, když si na sebe připneš číslo a postavíš se na start viď ? Na kolikátém místě to dobíháš?

        Předpokládám, že jediný důvod ke zveřejňování této fotky je ten, že jsi to ty. Protože pokud si děláš srandu z retardovaného člověka, tak jsi ubohý primitiv.

        0 0
        • Veeteck  

          To musi byt hrozny zivot bez smyslu pro humor :)

          Ale zas na druhou stranu, nekdo se role strazce svetove moralky musi ujmout, to je fakt.

          0 0
          • Honza729  

            Tak oni jsou ruzne druhy humoru. Nekdo ma hranice pred onou zminenou fotkou, jiny daleko za ni. Oboji vypovida o vychovanosti cloveka…

            0 0
            • Mirek1  

              O vychovanosti nevypovídá to, že má rád černej humor, to je podle mě snad i vrozený. Každý má hranice, co je vtipné posunuté trochu jinak. Chápu, že má někdo zvrácený smysl pro humor (abych taky nechápal, jsem na tom možná i hůř :-)). Jediný, co bych tomu vytknul je, že chce dávat bacha na to, abych svým černým humorem ostatní nerozčílil, jako se to tady povedlo. Až tohle je možná trochu o taktu a „vychovanosti“, uvědomit si, že (bohužel:-)) ne všichni, co sem chodí, jsou na stejné vlně. Ale jestli bude samostatné vlákno s pokleslým a černým humorem, budu jeho abonent :-)))

              0 0
          • Volf  

            Možná kdyby jsi měl mezi rodinou nebo blízkými lidmi retardovaného člověka, tak by ti ten tvůj geniální humor s velkou pravděpodobností připadal trapný. Ale to si přeber sám.

            0 0
      • Sobi  

        To už tady jednou bylo…

        Čemboun?

        0 0
        • Veeteck  

          bez vyznání

          0 0
          • Sobi  

            A ani protestant? :-)))

            0 0
            • Honza729  

              Modroprdelník.

              0 0
              • jerrry  

                Oranzada ? Tak to by mi pak do sebe doklapla spousta veci, ktere mi az dosud nedavaly vubec smysl … i ten zpusob argumentace a pouzivani, tedy zneuzivani faktu :-))))

                0 0
                • Honza729  

                  Diky, podobne nesmysly jsem ocekaval. Jen ne od tebe :-)))

                  Pokud bys totiz byl bystrejsi a lepe sledoval tebou zminovane veledulezite avatary, lecos by ti docvaklo :-))))))

                  0 0
                  • jerrry  

                    Tvuj avatar neznamena nic co by s Tebou souviselo .. je to jen obrazek co se Ti libil. Nema to zadny vyznam … tedy to jsou Tvoje vlastni slova, ktera jsi zde nekde nedavno napsal …

                    takze se budes muset rozhodnout, bud je Tvuj avatar jakousi projekci Tebe sama, a pak potespanbuh :-), nebo je to opravdu jen obrazek a pak nevim co tady prave meles :-)))

                    Zkus si ty svoje blaboly nekam zapisovat, at mas prehled a nezamotavas se do vlastnich siti :-))))

                    0 0
                    • Honza729  

                      Co kdybys radsi napsal, zes to proste nepochopil ? :-)))

                      0 0
                      • jerrry  

                        Co kdybys jednou napsal, ze proste kecas ? :-)))

                        0 0
                        • Honza729  

                          :-))) no nic, vidim, ze umeni priznat si chybu te minulo. Tak dobrou :)

                          0 0
                          • jerrry  

                            Ja se obcas docela rad zucastnim podobnych prestrelek. Je to, vetsinou legrace. Nekdy vyhrade TEN druhej, nekdy vyhrajes TY. Zalezi na tom, jak je kdo sikovnej a jak sly komu zrovna ten den „karty“. Ono at vyhraje kdo vyhraje, jde o prd a muze to byt zabava pro oba.

                            S Tebou je jeden problem. Jeden ale zasadni. Ty proste nejsi ochoten priznat porazku. Nemusis hned priznat prohranou valku, staci priznat jednu ztracenou bitvicku. Bohuzel, Ty jsi presne ten typ co zneguje i vlastni hovno, jen kdyz ma co odpovedet … bohuzel i znegovany hovno, bude vzdy jen hovno :-(

                            Myslim ze ten obrazek, ktery Te tak pohorsil, je presne o Tobe. Akorat ze u Tebe to plati, i kdyz zrovna nevyhrajes.

                            :-)

                            0 0
                            • Honza729  

                              spusty kecu o nicem. Podivej se kde to zacalo. Ten kluk ma v avataru, o kterem jsi me vcera presvedcoval, ze je hluboce dulezity, Smoulu s modrou prdeli. Tak jsem odepsal modroprdelnik. Tys to nepochopitelne vztahnul na politiku. Ja ti naznacil, ze jsi vedle.

                              Misto aby ses tomu zasmal, jako normalni, dospely clovek, tak ses zachoval jako obycejny slizoun kroutici se a obvinujici mne z nepochopeni…pros­te typicky „Cechacek“.

                              Nepochybuju, ze budes chtit mit posledni slovo, ale zkus se predtim nejdrive zamyslet. Prospeje to veci i poctu zbytecnych prispevku.

                              Za vsechny uzivatele ctouci tyto zbytecne prestrelky ti dekuji.

                              :-)

                              0 0
                              • jerrry  

                                Ooops .. smouly jsem si nevsiml … :-)) Ja sleduju Tebe, i tak to je prace na plny ouvazek … nemam cas na kdejakyho vometaka co se priplete do cesty :-)))

                                OK, beru .. tuhle bitvicku vyhrals …

                                0 0
                                • Honza729  

                                  ad prvni odstavec: No konecne :-)

                                  ad druhy: o vyhry nejde, chlape.

                                  Dobrou.

                                  0 0
    • Volf  

      bi, zase se zde ukáží někteří jedinci ve své nahotě:-)

      A teď k tématu:

      Protože biker je nejvyšším vývojovým článkem člověka, tak mu musí být podřízen kompletně celý chod společnosti. Proto musí správná bikerská organizace bojovat proti všem kteří nechtějí singl, musí bojovat za naprosto volný pohyb na MTB. To znamená, cyklokina kam můžeš jen na biku, ordinace lékařů volně přístupná na biku, zakázat jakoukoliv jinou formu pohybu v přírodě, zavádět absolutní přednost bikera všude včetně dálnic a silnic první třídy, okamžitě zdesetinásobit výrobu nebo dovoz zametacích vozů tak, aby každý člen měl jeden předvojový zametač, který mu bude upravovat cestu podle metodiky, která po všech studijních pobytů 158 prezidentů, vice prezidentů, zástupců prezidentů a jejich pobočníků vznikne. Pod heslem bike do každé rodiny budou muset všichni občané ČR starší 18 let povinni každý rok koupit minimálně 1 bike a celkem logicky takový, jaký používá prezidentstvo organizace.

      A teď vážně.

      Svého času jsem to zde řešil s Lišákem a přiznám se, že jsem začal dělat i určité kroky a sondáže ve svém okolí a na příslušných úřadech. No zjistil jsem nakonec, že to co my zde považujeme za pupek světa je v rámci celé společnosti naprosto bezvýznamná záležitost, kterou většina lidí ani nedokáže identifikovat. Pak jsem si uvědomil, že je možná chybou to, že se zde dost primitivně celý problém cyklistiky smrsknul na pouťový slogan mít kde jezdit. Já si osobně myslím, že pokud by se celá činnost nějaké organizace zaměřené na cyklistiku měla vejít do jednoho sloganu, tak ten by měl znít takto: MÍT KAM JEZDIT. Kde jezdit máme, ale dost často nemáme kam. Přijedeš na nějakou rozhlednu nebo hrad či zámek a nemáš třeba kde bezpečně uložit kolo. Sice sec již dnes objevují loga cyklisté vítáni / nebo tak něco /, ale reálně máš většinou smůlu. To mít kam považuji za naprosto stěžejní, protože když to tady čtu, tak mám někdy dojem, že se zde občas baví ,, závodníci ,, kteří jedou kudlu po pěšině plné dětí a řvou, že jim překáží v trénování. Sprinter také netrénuje na chodníku plném lidí. Takže stávající organizace ať si staví bikeparky a okruhy pro okrajovou skupinu uživatelů MTB a pro ostatní majoritní skupinu bude fungovat neortodoxní, nemilitantní organizace, která se bude starat o to, aby bylo jezdit kam, bude pořádat různé akce pro svoje členy a příznivce, bude spolupracovat s ostatními organizacemi, které řeší volnočasové aktivity a myslím si, že to bude fungovat. Víš já občas přirovnávám ty militantní čembí bojovníky k fotbalovým rowdies, ale když si to vezmeš z logiky věci, tak veškerá opatření na stadionech se nedělají pro tu většinovou skupinu fanoušků, ale právě pro tu malou skupinu lidí a majoritní část je tím pouze omezována. Dokud se většinová část společnosti nezačne na konkrétních případech přesvědčovat, že cyklista není škodná, tak budeš pořád mít nějaký problém. Proto si myslím, že by se většinová část cyklistů měla striktně vymezit proti tomu co zde dnes dělá čemba a jít výše popsanou cestou. Pokud by měla nějaká organizace vzniknout, tak co nejdříve, aby byla ještě schopna eliminovat chybné kroky stávající organizace. A prosím tě, mimo slogamu mít kam jezdit bych si ještě přál, aby neměla v názvu ani bikerská a ani česká.

      0 0
      • Sobi  

        Díky, ano narazil jsi na jednu věc, která mi hodně vadí. Většina z nás má dražší kola, a nejvíc mne mrzí když přijedu právě někam na hrad, že si ho můžu prohlídnout jen z venku, protože nemám kam bika zaparkovat. Stojan je většinou úzky a 2,25 do něj už nedáš a většinou je daný tak, že na něj nikdo nevidí. V době prázdnin, kdy jsou brigádníci na kasách se mi občas dá domluvit, že si kola někam k nim zavřu a dal jsem jim tak kilo na ruku, což mi připadalo tak akorát- Kola jsemještě svázal k sobě aby se s nima kdyžtak špatně manipulovalo. Existuje tady sice „cyklisté vítání“ tato organizace ale za ceduli a uvedení do seznamu požaduje za to peníze, což zase zavání tím, že smysl je někde jinde, proto tuhle cedulku nevnímám. Spousta znás má oblíbená místa, kde se k bikerům chovají slušně, i bez nálepky cyklisté vítáni.

        Takový seznam turistickobiker­ských míst by taky asi nebyl špatný nápad.

        0 0
        • Rychlej turista  

          Zajeď si na Hukvaldy. Tady se parkuje dobře :-)

          0 0
          • Sobi  

            Hukvaldy jsou nádherný! :-) na zříceninách to jde, tam alespoň na něj vidím, nebo si beru všude sebou, asi jako ty, ale na věže ho tahám málokdy! :-)

            0 0
          • Sobi  

            Ty jo, na BB máš super deník! :-) Fakt moc pěkný! :-)

            0 0
        • Volf  

          Teď přišly dvě naprosto kacířské myšlenky. Ta první je, že svobodný člověk ve svobodné zemi nepotřebuje žádnou jinou organizaci, než pár přátel, se kterými je rád a může s nimi trávit volný čas.

          A druhá je taková, že pokud chceš mít organizaci, která bojuje za práva cyklistů, tak nejdřív musíš docílit omezení těch práv takovým způsobem, aby jsi měl za co bojovat:-)…

          0 0
          • Lišák  

            Ten druhý odstavec ve mě asocioval myšlenku:

            „Nejdřív musí území státu obsadit cizí armáda, pak teprve můžeš začít stavět armádu vlastní“ :-)

            Ovšem je to jen abstraktní myšlenka.

            0 0
            • jerrry  

              ale ne … to se Ti nepovedlo ..

              1. jsi odporny Cemboun
              2. vytrhl jsi slova ze skutecneho kontextu
              3. zacinas se uchylovat k nadavkam – konkretne to slovo "abstraktni " ..

              sice nevime co to je, ale urazi nas to … :-)

              1. jsi clenem rowdies a tohle vsechno vas urcite ucili v Cembe

              :-)))

              0 0
    • Zerocool  

      k tomu abych jezdil na kole nepotřebuju žádné organizace, nechápu jejich smysl, možná je něčí koníček kopat a rýčovat v lese, ale na to není bohužel čas, na zahradě mám práce dost…

      0 0
      • Smazaný účet  

        To jsi sice napsal pěkně a já to cítím stejně. Ale jednou se může stát, že projde nějaký debilní zákon, kterých prochází denně mraky a pak může být nějaká organizace ještě dobrá. Čemba to ale asi nebude, protože až se ten zákon bude projednávat tak se budou všichni lopotit na ůžasném pětikilometrovém singlu a nevšimnou si toho:-)

        0 0
        • Sobi  

          Myslíš že organizace, která nezabrání asfaltu na cyklostezce Tichá orlice dokáže změnit rozhodnutí zákonodárců… já tedy rozhodně ne! ;-)

          0 0
          • Smazaný účet  

            Vždyť jsem napsal, že „asi ne“. Umím si ale představit co by se začalo dít, kdyby byl u nás nastolený model absolutního soukromého vlastnictví, samozřejmě posílený dalšími českými specifiky, jak je to běžné ve většině ostatního „kapitalistického“ světa. Každý les, cesta, louka má majitele. Stačí jeden dva zákony a můžeme jezdit jen kolem baráku a to ještě jedním směrem. A nemyslím, že to je utopie. Do budoucna se totiž rýsuje velký problém s motorkáři, protože každý druhý pětiletý kluk má dneska čtyřkolku a co se stane až tato generace vyroste-a ona už dorůstá-je zřejmé. Skončí to všemi možnými zákazy. A proč dělat nějaké výjimky, že? Proto by se nějaká organizace ještě mohla hodit.

            0 0
            • Honza729  

              Neplas. Na vse co popisujes jsou jiz dnes zakony, neni treba vytvaret organizace a spolky.

              Problem u nas je nulova vymahatelnost prava slozkami, ktere to maji v popisu prace.

              0 0
              • Smazaný účet  

                Neplašim, ale to co jsem uvedl je jen příklad. Určitě by se našly i další. Prostoru pro restrikce je vždy dost.

                0 0
        • Zerocool  

          pozor na nadměrnou naivitu, to jak dopadne zákon se domlouvá v luxusních pražských hotelích a restauracích a nějaká čemba ani rychléšípy na tom nic nezmůžou, prostě, když je baví dělat chodníčky tak, ať je dělají, je to jako nosit dříví do lesa, mě to příjde jako plýtvání časem, holt někdo si ten luxus může dovolit…

          0 0
      • Honza729  

        Ježišikriste, chlape…ty rád skáčeš kobrám do výběhu, viď ? :-))

        0 0
    • jerrry  

      Sobi,

      Ty opravdu uvazujes o zalozeni nove bajkerske organizace ? Nebo je to jen takova salonni dusevni masturbace ? Neco jako volani po „svetovem miru“ ?

      To neni hozena rukavice pro nejaky dalsi nesmyslny souboj. To je vazne mineny dotaz.

      0 0
      • Honza729  

        jj, dnes uz jsem se kolegy taky chtel zeptat, diky .

        0 0
        • jerrry  

          my se nakonec i shodnem … mozny je vsechno v tomhle svete :-)))))))

          0 0
      • Sobi  

        Ano, pohrávám si s tou myšlenkou. Ale chtělo by to více lidí co tomu rozumí, potřebovalo by to lidi kteří vládnou diplomacií na vyjednávání, techniky na řešení. Prostě lidi co ví o čem mluví… je to složité, ale vidím že je tu prostor pro konkurenci. Ovšem vím, že pokud by ta organizace nebyla výborně vybavena z lidských zdrojů tak nemá smysl… jako předešlá organizace. Protože aby tři roky někomu trvalo aby alespoň připustil že je tu více hlasů pro něco jiného tak je to špatně. Organizace musí být dynamická a odborná. Má nabízet řešení a ne jen něco vnucovat a hlavně se zaměřit na evropské fondy a veřejné zakázky, a to potřebuje odborníky a ne estéty…

        0 0
        • jerrry  

          mas naprostou pravdu … predevsim s tim, ze jsou potreba schopni lidi co vladnou diplomacii a schopnosti vyjednavat. Taky souhlasim, ze je nutne aby organizace maximalne vyuzila potencialu lidskych zdroju – rozumej svych clenu. A to vse, aby to lidi delali maximalne kvalifikovane a zadarmo a ve svem volnem case …

          … takze jsme presne u toho „svetovyho miru“ v kavarne Slavia – nedele po dobrym obede, kaficko, k tomu Sachr a svetovy mir, idealni kombinace.

          Hele ja si z Tebe nechci delat legraci .. jen se snazim naznacit, ze pocit potreby neceho jineho a jakasi idealizovana predstava jak na to, ma jeste ku*a daleko do vlastni realizace. Ze o nece snit, jeste neznamena to mit. A ze o necem rict ze je to na ho*no neni uplne to stejny jako zrealizovat neco lepsiho.

          Nicmene opakuji .. nechci Te pouze shazovat. Pokud by ses do neceho takovyho opravdu pustil, drzel bych Ti palce. Jen mam jakysi pocit, ze ve finale budou mit moje palce volno …

          0 0
          • Sobi  

            Poslední dobou začínám mít dojem, že vůbec není zájem o jakoukoliv organizaci, vnucovat někomu něco co nechce je špatné… Já osobně nemám na to charisma a ani ty kontakty co je třeba… tohle si dokážu přiznat. Samo pokud by se našla skupinka bikerů s nějakým demokratickým vedením, rád bych přispěl troškou do mlýna.

            Určitě vše beru od tebe v pohodě a ne ve zlém! :-)

            0 0
        • Honza729  

          Sobi, pratelska rada: bez kontaktu na lokalni politiky a dalsi vlivne lidi se do neceho podobneho radeji nepoustej. Dopadnes jak oni.

          0 0
          • jerrry  

            Problem je, ze nikdo dopredu nebude mit potrebne kontakty na vlivne lidi … spec, pokud ma mit organizace sirsi nez lokalni pusobnost. Kontakty lze ziskat az organizace existuje, az jsi schopen dolozit, ze nekoho zastupujes, … a organizaci nema cenu zakladat pokud nemas ty kontakty .. takova Hlava 22, trosku …

            Jedinym resenim by snad bylo kdyby se MTB organizaci rozhodl zalozit takovej Petr Kellner .. kontakty ma a vliv asi taky. Otazkou je zda jezdi na kole ?

            0 0
            • Lišák  

              Tak pokud vim, Petr Kellner na kole jezdí. A je dokonce členem B-F ;-)

              0 0
            • Honza729  

              Je to presne naopak: Organizace zakladaji lide s kontakty.

              Welcome to the real world.

              0 0
              • jerrry  

                vazne ? No tak potom sme v hajz*u …

                Manazerske prupovidky v anglictine okazale ignoruju :-)

                0 0
                • Honza729  

                  A zase minela :-))) Tedy ty mas den.

                  Welcome to the real world je hlaska z filmu Matrix. To ma s manazery spolecneho asi tolik jako ja s tebou :)

                  0 0
                  • Volf  

                    Bylo to amerikánsky bylo, tak mlč :-))))))))))))))))))

                    0 0
                    • Honza729  

                      Mozna ma Jerrry radeji jine hlasky z filmu. Napriklad:

                      Plany imperialistu zhati nasi vepri boubelati ! :)

                      0 0
                      • Volf  

                        Je fakt, že líp si rozumím s lidmi, kterým se líbí třeba: z nežízně žízeň udělá teprve náš májový ležák :-) nebo kocourova hláška z červeného trpaslíka, že si musí zdřímnout minimálně 10 x za den, aby měl dostatek síly na hlavní spánek dne:-)

                        0 0
          • Sobi  

            To vím moc dobře! ;-) Ale děkuji za připomenutí. Bez kontaktů to by byla sakra těžká práce…

            0 0
        • Zerocool  

          zalobuj, stáhni nějakého vlivného politika do vlastních řad a máš šanci, jinak je to plácání ala čemba, takový Bém je třeba horolezec a slušný sportovec, Langer, apod., oslovit je atd…

          0 0
      • Volf  

        Tobě je vážně 46 let ? To jsi bývalý soudruh, který přišel změnou režimu o nepřítele, nebo ti jen chybí boj za světlé zítřky? Víš já naprosto chápu všechny ty mladé holky a kluky, že jsou schopni uvěřit nějaké fikci a za ni se prát, protože mladý člověk, který možná ještě bydlí u maminky má snad přímo geneticky zakódovanou touhu po změně a díky bohu, že to tak je. Ale nedokážu pochopit svého vrstevníka, že si se zvedajícím žaludkem nevzpomíná na akce zet, na bojovné články rudého práva strašícího nebezpečím všudypřítomného hemžení imperialistických špionů a rozvracečů, kteří se neustále snažili podkopávat těžce vybojovanou svobodu v podobě vedoucí úlohy strany a hlavně jejich jediné správné cesty a jejich jasným názorem na to, že oni přesně ví co je pro mě nejlepší a že oni jediní to dělají dobře. A to jich v jejich největším rozmachu bylo 1 200 000 :-). A že si nepamatuje, jak se k nám chovali jejich členové, fanoušci a simpatizanti. Prostě tě nechápu a nerozumím ti. A to jsme vrstevníci. Zeptám se tě na jednu otázku. Kdyby jsme teď s Honzou a Sobim / a je nás těch co ,, nevěříme ,, mnohem více, ale tyto tři nicky jsou pro čembíky synonymem zla / vstoupili do čemby a stále zastávali své námitky proti jejím postupům, tak už by jsi nám tleskal protože jsme z čemby ? Víš já bych si skoro vsadil, že ano. Nevím jestli ta fikce o vedoucí úloze čemby je daná jejím vedením nebo jen jejich rowdies, ale to si musí každý přerovnat v hlavě sám.

        0 0
        • jerrry  

          Volfe, ac vrstevnici, vidime veci zasadne jinak. Me Cemba nikdy nepripomnela ani akceZ, ani clanky RP, ani nic jineho co jsi tak barvite popsal. Takze tyto asociace a nasledne negativni pocity ve me proste nemohla vyvolat.

          a odpoved na Tuj dotaz – muj nesouhlas s vami nepochazi z toho, ze bych vas pokladal za nepratele. Ale jen a pouze z toho, ze vetsinu vasich nazoru a prispevku pokladam za ucelove blaboly. Tedy, tento postoj by se nezmenil ani Tvym vstupem do Cemby.

          0 0
          • Volf  

            Víš jednou z charakteristik čembíka je, že má obdivuhodnou schopnost vytrhnout slovo ze souvislosti a podat ho v úplně jiném významu. A druhou je, že ve chvíli kdy dojdou argumenty začnou mluvit o blábolech a v dalším levelu už přímo nadávat oponentům. Mladého kluka chápu. tebe ne.

            0 0
            • jerrry  

              ted jsi na to prisel Volfe !! Konecne jsi to odhalil .. tohle my umime .. mame na to totiz tajna skoleni, kde se to pod prisnym dohledem vedeni a zahranicnich odborniku ucime :-))

              0 0
              • piskot  

                ale kuš, to jsme se přece domlouvali ve výtahu :)

                0 0
                • Volf  

                  k vám asi je toto: http://www.youtube.com/watch…

                  0 0
                  • karliner  

                    Neblázni, tím se shazuješ sám.

                    0 0
                    • Volf  

                      Nejsem katolík, který je od malička učený, že když dostane facku, tam má nastavit i druhou tvář. Nenechám si tady od kde koho ***** na hlavu jen proto, že se chová jako sektář.

                      0 0
                      • Medunka  

                        No po pravdě, ten Váš boj proti Čembě se tu už dá taky brát jako akce sekty. Vymýváte mozky, že Čemba je špatná, Čemba škodí, Čemba by měla být zrušena.

                        Někdo chodí v neděli do kostela, někdo na BFko hanit další spolky :-)

                        0 0
                        • Volf  

                          Medunko, nikdy jsi mě neublížila a nevidím důvod být na tebe hnusný. Jen si prosím přečti toto: http://www.inext.cz/…n/svedci.htm

                          A čemba by neměla být zrušena. To je pro mě jako demokrata nepřijatelné. Já jsem spokojený, že zmizelo její logo z Vela a doufám, že zanikne sama na svoji špatnou orientaci.

                          0 0
                          • Medunka  

                            Já taky nemám důvod být hnusná, ale tento boj je prostě takový ala Don Quichot a překvapuje mne, kde na něj pořád berete tolik energie

                            Nechci vidět tvé zklamání až uvidíš další obálku Vela

                            0 0
                            • Honza729  

                              Omlouvam se, ze se micham do vasi debaty, ale koho myslis tim Don Quijotem a tim padem koho tedy temi vetrnymi mlyny ? :-)

                              0 0
                          • Sobi  

                            Nezmizelo :-( na 2/2010 opět je! :-(

                            0 0
                            • Volf  

                              No předplatné jsem ještě neobnovil, takže mají smůlu… Asi budu muset napsat redakci, jestli tuší co podporují.

                              0 0
                        • Honza729  

                          Protoze vlastnis ponekud delsi vedeni, pripominam, ze vymyvani mozku je specialita CeMBA. Do te doby tu nikdo nemel problem jezdit, nikomu nic neschazelo. Pak ale prisel pan Chytry s panem Vycuranym za asistence a dozoru pana Cizince a zacali si rikat Ceska MTB asociace zastupujici vsechny bikery a do vinku si dala dve hesla: singletrack a Mit kde jezdit.

                          Citankovy pripad vyplachu mozku.

                          Co chces vic, prosim te…

                          0 0
                          • Splinter  

                            Ty budes taky zachvilku ve slabikari na K…

                            Ja teda nemam pocit ze bych nemel kde jezdit ale zaroven ani nemam pocit ze bych byl nejak extremne nadsenej tim kde se ted jezdit da a obecne jak lesy vypadaji…

                            Cemba singly bych budoval tam kde chcou CHKO nebo neco podobnyho zpristupnit cyklistum a pak je to porad 100× lepsi nez asfalt kterej je tedka porad defaultni reseni jakekoli cyklostezky..

                            Nikdo preci nerika ze odted se budou vsude stavet singly..

                            0 0
                            • Volf  

                              Proč hned stavět v CHKO singl? To ti nepřipadá jako defaultní řešení? Já si myslím, že zde se jedná o to, že prostě jsme bráni jako škodná a je na nás aby jsme dokázali, že to není pravda. A tím, že budeš okamžitě bušit do stavby singlu to prostě nedokážeš. Podle mého je potřeba se domluvit na tom, že se třeba na dva, tři měsíce povolí nějaká stávající cesta pro provoz MTB a pak se to vyhodnotí za účasti vedení chko, majitelů restaurací a ubytovacích služeb a může se dělat další krok. Dokud se opravdu v praxi neukáže,, že nejsme dobytek, který jen omezuje pěšáky, že neškodíme přírodě a že dokážeme i ekonomický přínos pro provozovatele služeb, tak tlačit na cokoliv jiného je nesmysl.

                              0 0
                              • scoty  

                                …a jak se ti, Volfe, líbí třeba tohle…:-(

                                http://www.stream.cz/…a-nic-nemuze

                                0 0
                                • Volf  

                                  Chceš pravdu? Je to svým způsobem dvojí prasárna. Jedna prasárna je, že je to uděláno tak jak to je, ale je asi naivní si myslet, že stát bude investovat peníze do cesty, která nebude využitelná jinak, než pro horské kolo. Myslím si, že bruslaři a víkenďáci to vidí úplně jinak jako my. Druhá prasárna je, to jak je toto video tendenčně natočené. Myslím si, že to také nemůže ničemu pomoci. Můj pohled je takový, že já bych se jí vyhnul, ale je otázkou jestli pro místní je to taky takové. Jen si říkám, jestli kdyby to byl singl, jestli by ti lidé tam mluvili jinak, jestli by tam nebyl vidět ten ukazovaný bordel. Já nevím. Pro mě to není, ale nejsem součástí většiny a ta atm může mít názor úplně jiný.

                                  0 0
                                  • scoty  

                                    …no, ale uznej, že zejména 6tá minuta s králíkárnami, míchačkou, kočkami a nešťastným pánem na „stezce“ je „obzvláště vypečená“…

                                    pán- citát:" …včera to šlo,… protože pršelo …akorát žena pořád brečí…:-(

                                    Je zřejmé, že lidé, zvířata i příroda zde trpí „ruku v ruce“..

                                    Nyní je „na řadě“ horní Jizera atd,atd…

                                    0 0
                                    • RomanH  

                                      Jenze zde podle me meli zareagovat sami mistni obcane pri podani zadosti o stavebni povoleni.

                                      0 0
                                      • scoty  

                                        …reakce starých lidí, žab, koček a řeky bohužel nejsou tak rychlé, jak beton-asfaltérské lobby…

                                        0 0
                                        • Volf  

                                          Víš my tady řešíme něco v rámci svých nějak nastavených optik. Předpokládám, že ta cesta tam už nějaká byla a ,, jen ,, se vyasfaltovala pro možné užívání větší skupiny lidí. Kdyby se povrch udělal z drobného štěrku vysypaného do jílu a uválcoval, tak by se maximálně postaral o úbytek bruslařů a divil bych se, že by se ta cesta vedla jinudy. Takže ti místní by měli stejné problémy jako teď. Tuto otázku jsme zde v minulosti řešili úplně stejně. Jak nějakou cestu zjednodušíš, tak se ti tam objeví větší provoz.

                                          0 0
                                • RomanH  

                                  Vydrzel jsem se divat jen asi do pulky, zbytek asi dokazu odhadnout :(

                                  Ano, to se mi nelibi. Ale neverim tomu, ze Cemba se soucanym postojem tomuto muze zabranit. A mozna ani Singltrack s.r.o., ktery se prihlasi do vyberovky, protoze nikdy nebude mit tolik penez jako Strabag a jini.

                                  Uz se tu ale nastinovalo X-krat. Nas je mensina, vetsinovy pruzkum by pravdepodobne dopadnul pro takove cesty – ono to tam nedrnca, odsejpa to a nejsou tam auta… Bohuzel, a navic kdyz se to podpori penezy :-(

                                  Kdyz se nad tim vsim zamyslim, tak nam hrozi dva „nepratele“ – lobiste ci urednici radnic (nevim, jak to nazvat, ale je to ten prni pripad) a pak Ochranari + KCT. S tim prvnim se podle me neda bojovat (minimalne s nasi clenskou zakladnou), s tim druhym ano. Nemyslim tim ale boj jako takovy (Cemba ci jina organizace), ale spoluprace s nimi. Ukazat jim, ze varianta c. 1 je vyrazne horsi, nez kdyz se budeme potkavat v CHKO na spolecnych cestach. V tom nam ale nepomuze Cemba ani nikdo jinej, jen slusnost pri predjizdeni pesaku.

                                  0 0
                              • ememem  

                                uvaha v stavajuce situacii mozno sice spravna nicmenej som si isty ze si s nijakym organom chko, lesakom a pod. este do styku neprisiel. inak by ta ten bezbrehy optimizmus uz musel davno prejst.

                                0 0
                                • Volf  

                                  Tomu vůbec nerozumím a není to slovenštinou. Mám v Bratislavě příbuzné:-) Chápu to tak, že snaha se domluvit na užívání cesty je najivní, ale bezohledné tlačení na stavbu singlu v chko je cesta? To jsem vážně asi blbej :-)

                                  0 0
                                  • ememem  

                                    ja len stale tvrdim a to na zaklade vlastnej skusenosti s ochranarmi, lesakmi a pod. (cest vynimkam v pomere 1:1000) ze shana o nejaku dohodu s nimi ktora viac menej zavisi len od ich dobrej vole je doslova syzifovska praca a takmer vzdy aj syzifovsky vysledok. individualne nemas sancu vobec (pokial tam len nemas volakde brata). a ak si myslis ze to mozes stihat vo svojom volnom case tak to skus a uvidis.

                                    trocha vacsia sanca (ale je fakt ze nie o moc vacsia) je ak s nimi jednas ako zastupca nejakej organizacie a jej clenskej zakladne (hoc aj malej a bezvyznamnej) pritom si dohodnes nejaku podporu trebars obce, kraja, nejakeho starostu a pod. ze ako jednas aj v ich zaujme (zdravia obyvatelstva, rozvoja tur. ruchu, zachovania cohosi a pod. k…ny) a jak pises bezohladne tlacis. to je jedine co na nami platenych darmozracov ako tak funguje. ak na to mas, lebo bezne psychicky odolneho jedinca to po par mesiacoch nutne musi zabit.

                                    zober si nedavny priklad u vas z ceskosaska. nakoniec to tam dopadlo pokial viem aj z hladiska bikovania docela ok a pokial od svojich kamosov viem tak nemalu zasluhu na tom mali miestny lezci resp. ich „zaujmove zdruzenie“ – chs (podobne bezvyznamna skupina ako bikeri). akokolvek je to aj v ociach vlastnych clenov rozporuplne zdruzenie tak keby nebolo vobec tak chlapci mozu na svoj sport v danej oblasti zabudnut. to je problem, kdezto ty to proste zvrhavas na jednu osobu a stavbu singlov.

                                    0 0
                                    • scoty  

                                      …souhlasím…

                                      Nezáleží pouze na velikosti (počtu členů) organizace, ale především na úzpěšnosti ve vyjednávání jejích představitelů…i řa­dových členů…

                                      0 0
                              • Splinter  

                                proc vzdycky z kazde vety vytahnes jeji extremni vyznam?

                                Nerekl jsem ze bych stavel jenom singly..

                                Ale nekde mi to prijde vhodnejsi a setrnejsi reseni nez 3m sirokej asfalt…

                                0 0
                                • Volf  

                                  Ale to snad ne. Jde jen o nedorozumění. Já také netvrdím, že se má asfaltovat, nebo tak něco. Já reagoval na to, že považuji za omyl přeskakovat vývojové etapy. Dokud nepřesvědčíš na tom co máš, že nejsi škodná, tak na další level prostě nepostoupíš. Pro ti tobě to nic nebylo, takže neřinčeme zbraněmi :-)

                                  0 0
                            • RomanH  

                              Souhlasim presne s tim, co tu ted psal Volf. Do te lesnicke konference jsem Cembu ignoroval, pak jsem ji spise zacal povazovat za neco, co proces zakazu jen urychli.

                              0 0
              • Honza729  

                Nekdy mam dojem, ze je ti 12 let. Vlastne porad mam ten dojem…

                0 0
    • antuch  

      Tak sem si přečetl celou tuhle diskuzi a musím říci, že po 100 příspěvků jsem zatím nenašel ani jediný adekvátní. Když to tak pozoruji, tak se to zatím zvrhlo v osobní nicn eříkající souboje a já osobně jsem tady nenašel jedinou konstruktivní věc.

      Ale k věci. Čembu neznám, nikdy jsem ani nepátral po tom, co vlastně dělá. Nepřekáží mi, na druhou stranu tady v Krkonoších o ní nevíme vůbec nic (krom nálepek, kerý se fasovali na Sudetech). Za celý 3 roky existence pro mě nevykonala (můj subjektivní názor) nic, co by mi stálo za pochvalu nebo naopak za kritiku.

      A abych řekl pravdu, nevidím důvod, proč se seskupovat, zatím…říkám zatím, protože se může stát, že vlivem nějaké nám neznámé lobbystické skupiny se může do vlády protlačit zákon, který nás bude diskriminovat…a pak asi bude načase něco takovýho řešit.

      Každopádně by mě zajímaly konkrétní Sobiho představy. Protože zatím vypadáš jako pes, co nekouše. A když se o tom budem bavit konkrétně, tak můžem i sociologicky…já na to vzdělání mám.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Rozhodně nechci střílet, ale píšeš, že jsi nenašel nic adekvátního a přitom všechno co jsi napsal zde bylo zmíněno. Divné…

        0 0
      • antuch  

        ještě jsem chtěl říct, že zakládat novou organizaci bez patřičných kontaktů je blbost. Základem je silná základna, která není na diskusním servru, ale musí být podepsaná krví na papíře.

        Druhou věcí jsou kontakty

        A třetí věcí je medializace a masáž obyvatel…

        0 0
        • Honza729  

          I to tady bylo, konkretne ode mne.

          S cim novym tedy prichazis, smim-li se ptat ?

          0 0
    • Sobi  

      Tak co práskneme do toho? Kdo by do toho šel?

      0 0
      • karliner  

        Já ne, já vás budu ***** tady na foru. Docela se na to těším, protože příležitostí mi natuty poskytnete minimálně tolik, co Čemba. ;-)

        Pro začátek by mne zajímalo, jak dlouho ti bude trvat zakládání, když nálepky o tom, že tě Čemba nezastupuje vyrábíš hubou už skoro rok :-)))

        0 0
        • Sobi  

          Já se na to vys… kua, to byl jen takový he, ale když je tolik chceš, tak je asi udělám! :-)))

          0 0
        • Sobi  

          Já bych tě chtěl za mluvčího! Nešel by jsi do toho?

          0 0
          • karliner  

            Jestli to bude placené, tak klidně, ale budu se muset zeptat, jestli mi to VV a Kvasnička dovolí :-))). Taky mám jednu podmínku – nechám si své RB :-)

            0 0
            • Sobi  

              Nedostaneš ani korunu a kolo budeš pučovat! :-))))))

              RB je fajn, jen asi já budu ostudu s Meridou AM páč jí dealovala čemba! ;-)

              0 0
            • roud  

              jestli je jedno kterej Kvasnička ti to posvětí tak ode mě máš zelenou asi bych se ú sobiho organizace pěkně nasmál xD jak by se to jmenovalo sobicí rádi bajkujou nikoho nezastupujeme ?

              0 0
      • Zerocool  

        nemáš pohlaváře, takže na pivo klidně..

        0 0
      • Lišák  

        Začni. Pokud uvidím, že Tvá organizace se slučuje s tím, co se mi líbí, rád se přidám.

        0 0
    • jIrI___  

      Bakala založil nový team http://www.ivelo.cz/…etixx-ihned/

      0 0
    • Necris  

      Abys mohl točit šlapkama, nepotřebuješ být v organizaci. Dokonce to z principu odmítám. Co je potřeba organizovat na tom, že nasednu na kolo a jedu ?

      0 0
    • Mig_all  

      Organuzujou se akorat buzeranti!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.