• ammix

    Ahoj.

    Prosím o nasledovné informácie k tomuto nosiču bicyklov na ťažné zariadenie: http://www.kupkolo.cz/…la_4214.html

    1. skúsenosti existujúcich majiteľov, vlastnosti, spoľahlivosť, komfort obsluhy, výhody, nevýhody …
    2. rozmery nosiča, aby som vedel či ho budem môcť po použití a zložení z ťažného zariadenia (TZ) uložiť v kufri vozidla.
    3. návrh ekvivalentného res­p. lepšieho výrobku v tejto cenovej kategórii. Našiel som napríklad značkový thule 6930 za mierne vyššiu cenu ale bez rýchloupínania na TZ. 

    Ďakujem.

    0 0
    • dieegoo  

      Sice nejsem majitel, ale… ten nosič není sklopný? Pokud ne, jeho praktičnost mi přijde poměrně nízká. Zapomeneš li něco v kufru a už budeš mít nandaný nosič na kouli, budeš muset kola z nosiče sundat, otevřít kufr a zas vše dávat nazpět… To bych snad přihodil nějaký peníz a pořidil model, který lze sklápět.

      0 0
      • ammix  

        Sklopný podľa všetkého nie je. To mi až tak nevadí, viem sa tomu prispôsobiť. Najviac ma zaujíma či ten nosič po odvoze bicyklov dostanem do kufra auta a či s ním nie sú nejaké zlé skúsenosti.

        0 0
    • Smazaný účet  

      nevím zpracováním se mi moc nelíbí, ale cena zajímavá. mi máme českou koupii thule wjenzek a paráda,

      zase je pravda, že pokud máš třeba kombík tak se dá do kufru dostat bezproblému i z auta ale není to moc pohodlné.

      0 0
      • ammix  

        Aký model wjenzek to je? Po prevoze bicyklov chcem nosič dostať do kufra auta. Aké to má rozmery na bežné uloženie? Myslím tým rozmery po sklopení sklopných častí a pod., nie po rozobratí s použitím náradia. Ďakujem 

        0 0
        • Smazaný účet  

          alfa 3+1 přesné rozměry teď nevím ale je to docela mamlasovský, do velkýho kufru to ale asi nějak dostaneš pokud si s uložením pohraješ. Pokud převážíme jen nosič tak je nejrychlejší šoupnout ho na výšku na zadní sedadla (případně ještě sklopit sedáky, ale to není nutné.

          0 0
          • Smazaný účet  

            a k čemu ho chceš dávat do kufru? na dovolené jezdíme obvykle s namontovaným nosičem (dá se to přežít, nosič je zamčen ke kouli) a doma ho dáme do sklepa nebo do garáže, takže převážení v interiéru téměř nevyužíváme.

            0 0
            • ammix  

              V najväčšom bezpečí je to vtedy, keď to nie je vidieť. Predpokladám použitie nielen na dovolenku ale aj na jednodenné výjazdy kamkoľvek na okraj lesa, kde pár pohybmi nosič odmontujem a strčím do kufra (octavia sedan). Ten Tvoj model je z nich asi naozaj najväčší. Ak by si mohol príležitostne dodať rozmery, tak by mi to pomohlo aj pri odhade menších modelov. Ďakujem.

              0 0
    • jecnak  

      Mohlo by te zajimat. Co se tyce skladnosti, tak ta moje Atera je kdyz uz jsou dole kola v kufru behem 30s.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.