Názor - Reklamace Giant Reign 1,5 2018

12 nepřečtených
  • jossephe

    Ahoj, všem. S radosti jsem si pořídil Enduro Giant Reign 1.5 2018. Propadl jsem ježdění na trailech, ale jsem zklamán co musím zažívat s daným kolem. Buď špatný kus, nebo mam opravdu smulu. Loni vadné vahadlo, měsíc kolo na reklamaci a ja musel rušit cyklo dovolenou( odkládal jsem povinnou garancni prohlídku na posledni chvili, trosku ma chyba). Letos sezóna v rozjezdu a ja opet bez kola. Důvod viz. foto. Pry se nejedna o prasklinu, to mi řekli bez mrknuti oka, ze je to barva. Mne to však nepřipadá a hlavne me štve i pristup. Kolo za 70tis a chování jako by to byl rohlík. Mozna to je opravdu praskla barva, ale o kolo se starám a tohle bych si vsiml. Navíc mi začalo od spodní části v kole krupat, takze velké zklamání a porad zvažuji jak se zachovat a co s tim. Chtel bych vaše názory, jestli mam byt v klidu a jedna se o prasklou barvu a připadne rady co s danou reklamaci dále.

    Diky za jakékoliv postrehy

    0 0
    • plzakj  

      Tak tu barvu trochu odrejpni a uvidis.

      0 0
    • freerider159  

      Tež bych to viděl na barvu, v takovém místě si nemyslím že by to prasklo. Jestli chceš vědět jestli je to prasklé, musel by jsi odstranit tu barvu. Vrzání s tím třeba nemusí mít nic společného.. nechal bych si od nich napsat že to nic není a jezdil bych dal. pokud to je prasklé, tak se to rozleze nebo to uletí…

      0 0
    • Vilém  

      Blbe nastrikane.

      0 0
    • jossephe  

      Tak reklamace je v reseni a zastoupeni Giant + obchodník pekne lžou. Zatim kolo stále v reklamaci, ktera je v reseni, ale informoval jsem se o průběhu, protoze vyprší zákonná lhůta. Tvrdili mi jak prováděli rtg zkoušku a ze maji protokol, ze se o prasklinu nejedna, ale bohuzel se mezi sebou zapomněli domluvit, protoze k ničemu takovému nedoslo. Takze odkrytí budu chtit po nich, protoze ja do toho zasahovat nechci, aby mi pak jeste neřekli, ze jsem to poškodil ja. Takze brzy zase dalsi info o průběhu.

      0 0
      • Barak  

        Pozor na to, že teď můžeš mít kvuli nouzovemu stavu problém s odstoupením od smlouvy z duvodu marného uplynutí lhůty. Řeším něco podobného.

        0 0
      • Losik Kolosik  

        Mohu vědět jak dopadla reklamace Giantu? Řeším prasklý rám u TCR a tři měsíce nejsou stavu vyřešit reklamaci (prý je rám na cestě, pak chyba dopravce…prostě kecy). Samozřejmě je to na vrácení peněz, ale zaráží mě jejich přístup u takhle drahých kol.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Tak pokud ti zákonná doba uplynula před nouzovým stavem, tak už na vracení peněz nárok máš.

          0 0
        • Losik Kolosik  

          Tak nakonec jsem dopadl tak, že jsem ve středu poslal mail na Giant do Holandska s dotazem, jestli jim přijde ok, že CZ zastoupení není stavu tři měsíce vyřešit reklamaci. Byl to spíš takový poslední zoufalý pokus. Do hodiny mi volal obchod, kde jsem kolo kupoval, že do konce týdne budu mít nový rám. Dnes jsem si kolo převzal a je to vyřízený. Škoda, že mě to nenapadlo dřív :)

          0 0
          • JachymP  

            To je dobrý vědět. Jen tak pro zajímavost: co to bylo za obchod? Giant store praha?

            0 0
            • Losik Kolosik  

              Kupoval jsem to u menšího prodejce co mám kousek od baráku. Nicméně veškeré reklamace konci u ProgressCycle, které je jako zastoupeni řeší.

              0 0
    • Na-kochacku  

      Omyl. Sorry

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.